Bianca Drăgușanu, eliminată de la "Dansez pentru tine"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Noiembrie 2012
Duetul din care făcea parte vedeta a fost eliminat cu cel mai slab procentaj de voturi de până acum.

Cele două echipe condamnate la duel în această a treia ediţie a emisiunii au fost Bianca Drăguşanu şi partenerul ei Carol Soldea, respectiv Nicoleta Luciu şi Attila Hainer.
Pentru a-şi susţine cât mai bine cauza, Carol şi Attila, au ales să danseze singuri la duel.

Echipa eliminată la duel a fost cea formată de Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, care a primit numai 15% din voturile publicului, cel mai mic procentaj de până acum.

Bianca Drăguşanu s-a remarcat în această ediţie şi prin certurile repetate pe care le-a avut atât cu antrenorul ei, cât şi cu partenerul său. Ei i s-a reproşat că nu se antrenează suficient şi că nu ascultă indicaţiile antrenorului, în timp ce vedeta a susţinut că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta pe Carol.

"Nu am zis niciodată că sunt Bianca şi că sunt vreo divă. Şi pentru că sunt aici şi mi-am rupt picioarele şi o să mi le rup în continuare. Eu fac cât pot. Se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi îi dau mamei tale ca să se vindece să vezi ca sunt un om bun. Eu arat aşa şi am dat cu spatele şi coloana de pământ pentru tine şi mama ta. Tu trăieşti cu impresia că eşti singurul om din lumea asta care are probleme. Eu am o familie pe care o intreţin singura şi pentru asta nu m-am prostituat şi nu m-am văitat niciodată. Eu am tija in piciorul drept şi nu ma dau cu capul de pământ şi fac toate crizele", i-a spus Bianca partenerului ei, într-un acces de furie.

Cele două dansuri ale serii au fost tango, în regim de concurs, şi folclor internaţional. La acesta din urmă, Nicoleta şi Attila au ales un dans tribal, în timp ce Bianca s-a transformat într-o cadână pentru un dans turcesc.

Echipa care a ocupat primul loc în această ediţie a fost cea formată de Diana Pop şi Max Dragomir, 90,5 puncte. Ei au fost urmaţi de Oana Ioniţă şi Ali. Kovacs (89 puncte) şi Roxana Ionescu şi George Boghian (87 puncte).

Echipele condamnate la duel sunt Nicoleta şi Attila, aflaţi pentru a doua oară consecutiv la duel, şi Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot "Hienă".

În această ediţie, frumoasa Laurette a dansat pentru un caz umanitar, avându-l ca partener pe fratele ei. Tot pentru o cauză nobilă a intrat în ring şi Cristian Gog, care împreună cu Dana de la Titanii Funky Fresh a dansat pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod