Băieţii de la Animal X au cumpărat gazon de 13 metri pentru concertul aniversar din Club Tribute

Membrii trupei Animal X vor susţine joi seară un concert aniversar în Club Tribute din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate în muzica românească.

Membrii trupei Animal X vor susţine joi seară un concert aniversar în Club Tribute din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate în muzica românească.

Pe lângă spectacolul ce va conţine hiturile lor din 1999 până în prezent, artiştii au pregătit elemente de decor cu totul speciale. Mai exact, la intrarea în clubul Tribute, ei îşi vor primi fanii pe un covor de iarbă verde lung de 13 metri.

Gazonul este o variantă a clasicului covor roşu şi reprezintă o nouă modalitate a artiştilor de a atrage atenţia publicului spre natură.

În plus, băieţii din trupa Animal X au pregătit 13 arbuşti de liliac, în ghiveci, pe care îi vor oferi la finalul concertului drept cadou la tombolă admiratorilor lor. “Am crescut împreună, ne-am maturizat și ne-am transformat împreună cu fanii noștri. Este normal ca acum, după 13 ani, să pregătim fanilor noștri un concert cu adevărat special”, declară Șerban Copot de la Animal X.

Animal X este o trupă care a scris istorie în muzica românească prin hituri precum „Pentru ea”, „N-am crezut”, „Balada”, „Nisip purtat de vant”, „Ca la inceput” și au  avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor românești.

Cea mai recentă piesă, „Doar tu și eu”, se bucură de mare succes în topurile muzicale românești și are peste 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Evenimentul de joi seara din Club Tribute începe de la ora 22:00, iar în deschidere va susține un recital Classic Beat Orchestra. Prețul unui bilet de intrare costă 30 de Lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod