Atelier deschis Scrie despre Tine!

Cum se nasc textele la Scrie despre Tine? Ce fac oamenii ăia acolo? Ce înseamnă că experiențele mele devin o piesă de teatru? Sunt toate poveștile interesante? Se fac și exerciții de actorie? De ce trebuie să fac exerciții de actorie dacă eu vreau doar sa scriu? De ce să scriu o piesă de teatru?
Echipa Scrie despre Tine vrea să răspundă la toate aceste întrebări printr-un atelier deschis, la care invitam pe oricine e curios, dar nu știe încă dacă vrea sa se aventureze în această experiență.  

Joi 22 noiembrie, ora 19:00, la Galeria 26, str. Dr. Staicovici nr. 26, va așteptăm ca să facem din povestile de zi cu zi un spectacol. Rezervari si detalii la 0744427583/scriedespretine@gmail.com.

Scrie despre Tine este un atelier de povestire, observație, reprezentare a povestilor din jurul tău.
În cadrul atelierului se lucrează cu actori şi regizori profesioniști exerciții creative de actorie şi dramaturgie bazate pe poveşti si experiențe personale.

Rezultatul acestui atelier este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare participant. Nu e nevoie de experiență în domeniul artistic, ci doar de sinceritate, curiozitate şi nevoia de a schimba ceva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod