"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 751-800 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geta pe 15 Iun 2011, 21:18
    M-am intors...

    Apropos de "milioanele" de specatori care au vazut ca Tuba l-a iubit pe Murat ( sau ca e indragostita in continuare de el) . Sa stitzi ca "milioane" de specatori au vazut ( vad) o iubire nebuna cu Cansel , " milioane" de spectatori au vazut o iubire nebuna cu Bulent . Si exista " milioane" de spectatori care vad o iubire nebuna intre Murat si Nurgul . Saracii actori , cate inimi trebuie sa aiba , ca sa impace pe toata lumea. concluzia e una singura : TUBA ESTE O ACTRITZA EXCEPTZIONALA !!!!

    0
    28

  • Geta pe 15 Iun 2011, 21:12
    Bine ai venit Mariuco de la treburi

    Dah Mariuco , fiecare cu profesia , care lasa urme adanci in structura sufleteasca aunui om. Eu sunt un rac , ancorat bine cu picioarele pe pamant. Pentru ca visele ...se duc. Si asa de tare m-a trantit Dumnezeu si asa o ursitoare am avut , incat a trebuit sa vad si sa simt numai ce este real. Restul sunt basme. Enervant insa este faptul ca , desi " se vede cu ochiul liber" ca intre cei doi n-a fost , nu este si nu va fi nimic , unii ( nu spui care , "persoane insemnate" ) continua sa bata apa in piua degeaba. Pacat de timpul pierdut , dar fiecare face ce vrea cu timpul lui . Nu tzin cont de loc de parerile altora , in general , dar tzin cont de parerile unora ( destul de putzini) care mi-au dovedit ca au si cap si suflet ( si cultura si gramatica si exprimare) O sa primesc observatzii pentru repetarea lui " si". Asa ca dragele mele , voi ramanetzi cu visarea , eu cu realitatea. Si din pacate pentru voi " viatza bate filmul". Va doresc noapte buna . Maine pun tzucalul de dimineatza

    0
    26

  • mariuca10 pe 15 Iun 2011, 20:58
    Buna seara dragele mele-Geta,Maria&ASI comp.

    Geta,scuze pt intarziere,acuma am picat si eu acasa,azi am fost plecata pe teren,si abia acuma am vazut postarile tale.ASA fetito,acuma iti inteleg atitudinea,rationament perfect si f bine ca l-ai postat ca ai ciuntat din barfe,imi ceri sa vin si eu cu explicatii-pe mine m-a facut sa cred ca e iubire ,doar flerul meu,doar ceea ce am vazut eu cu ochii mei si nu acceptam sa cred ca ma insel,totul ere atat de real,'simteam" atractia dintre ei si dincolo de ecran ,,,au fost asemenea momente spre finalul filmului cum bine ai aratat si tu,,,scena geamului de la spital a fost atat de bine realizata ,incit jurai ca e adevarata,si multe,multe altele,,oricum sfarsitul filmului a fost hotaritor in formarea acestei pareri-ca ei se iubesc,,,dar ca si tie el m-a dezamagit in final,il simteam bucuros ca e finishul,dezinteresat si superficial in unele secvente,n-a mai fost atat de implicat ca si Tuba,in schimb ea atunci a dat tot cea a fost mai frumos din ea,,de aceea am subliniat ca poate n-a fost iubire,dar atractie a fost si ei doi s-au placut,si nici nu se putea altfel,pt ca n-ar fi realizat ceea ce au realizat -un film atat de iubit care a "orbit" atatia telespectatori,,,chiar toti s-au inselat Geta?milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura toate gesturile lor si f multi din ei si-ar fi dorit ca iubirea din film sa fie adevarata,iar pt asta nu-i putem condamna,In fond nici tu nu-l placi pe Murat tot vizavi de comportamentul lui fata de Tuba,fata de faptul ca tot ceea ce ne-a fermecat ,toate "trairile " lor pe care noi le-am crezut reale ,s-au "fasait" iar faptul ca Tuba a fost catalogata drept perdanta ne-a durut pe toate,Dar unele din noi sintem mai iertatoare si visam ca sintem noi niste visatoare incurabile,,,Te tzuc cu mult drag si merci pt cafea,umple filigeanul pe maine Geta ,te asteptam,,,pupici tuturor

    5
    0

  • Geta pe 15 Iun 2011, 15:14
    theMaria19 pe 15 Iun 2011, 13:56

    Offf Marie , turcaletzii ne-au mancat zilele si noptzile cu filmele lor si nu stii ca filigeanul este TZUCALUL cy cafea soro !!! Cat mai mare si cat mai plin cu cafea adevarata , nu turceasca ( expresso ) , nici americana ( lunga si slaba de zici ca e spaltura de cafea) , ci din aceea cum se facea o data in piata Kogalniceanu in Bucuresti , in ibric de arama , fiarta la nisip , cu un virf de linguritza de zahar ( altfel iese sirop) si doua linguritze cu varf de cafea la o ceasca de apa ( nu o cana , dar nici un degetar de apa ). Se pune apa la fier , cand aproape da in clocot pui zaharul si cand fierbe apa , pui cafeaua , dar nu o fierbi pana intzepeneste ca ii iei toata aroma . cafeaua practic se opareste . Dupa ce ai pus prima linguritza de cafea , iei caimacul , apoi mai pui o linguritza de cafea , dai intr-un singur clocot si pui cafea in cesti , dupa ce picuri un strop ( nu doua ) de apa in ibric , ca sa se lase zatzul la fundul ibricului . Filigeanul - inseamna un ibric ( tot de arama) in care faci mai multe cafele , Il tzii in nisip , la cald pana se scoala populatzia caminului studentzesc , sau populatzia casei. Aferim Marie !!! Am zis. Da' tu bea ness daca vrei.

    0
    25

  • theMaria19 pe 15 Iun 2011, 13:56
    http://www.dailymotion.com/video/xjavyv_asi-demir-sen-ve-ben_shortfilms

    Buna ziua ! Mariuca, Geta, As, Io, Paulette, Dina, Violeta T,Rody ....Liziiiiiiii???? Gbv-uleeeeee????? Pupici la toata lumea ! In particuler Geta ce puii mei este filigeanul,?? Daca este ceva de "fite" ma las de ness si ma apuc de cafea I Va doresc o zi buna !

    0
    0

  • Geta pe 15 Iun 2011, 12:54
    ..... Buna ziuaaaaaa Evelor.

    Atzi vazut de ce nu mai intru aici? Pentru ca va gonesc pe toate. Cafeaua mea nu va place , comentariile nici atat , asa ca Evelor , plec si nu va mai deranjez . Nu de alta , dar eu nu vreau sa dau pe nimeni afara din casa lui. Bye bye.

    0
    28

  • Geta pe 15 Iun 2011, 07:04
    Evelor ,

    Daca spunetzi ca o iubitzi pe Tuba , datzi-i un vot . Se poate vota o data la 24 de ore. http://sacitaslan.com/

    0
    25

  • Geta pe 15 Iun 2011, 06:37
    Buna dimineatza Evelor

    Iaca Mariucoa , m-am intors cu filigeanul de cafea la nisip si baclavaua aferenta. Va doresc o zi frumoasa

    0
    26

  • Geta pe 15 Iun 2011, 00:10
    ....

    Nu ma pricep sa spun vorbe frumoase, dar as putea sa mai adaug niste argumente la ceea ce am spu pana acum . E prea tarziu. Poate ne vom intalni vreodata si mai stam d vorba. cat despre speculatziile , " a tzinu-o de mana, era emotzionat ( da , era pe un podium ,normal) , etc , etc" sau Tuba " l-a privit cu iubire" si alte ... sa fim seriosi. Astea sunt tot " vise taica vise".

    0
    28

  • Geta pe 15 Iun 2011, 00:03
    mariuca10 pe 14 Iun 2011, 23:24

    Mariuco , iar ma ispitesti si iar o sa primesc bobarnace. Fie , pentru tine , am sa-tzi demonstrez matematic. Ce spun eu acum , i-am spus numai Paulei . maine s-o intrebi de cand i-am spus . Cred ( dar nu sunt absolut convinsa) ca Tuba ( atentzie , vorbesc de Tuba si Murat ) a avut oarece sentimente fatza de Murat , la sfarsit de serial. Crede-ma ca am studiat cu "lupa" secventza de pe holul spitalului , cand Murat ii spune ceva Tubei. Dupa mine isi cere iertare pentru ceva , pentru ca Tuba accepta. Apoi , in secventza in care il imbratziseaza pe Murat atunci cand ii spune Ingi ca s-a vindecat , este " nefabricata". Numai ca aici este un Murat indiferent si zeflemist . Sfarsitul episodului ii gaseste la o distantza de ani lumina. Acolo pe strada cand ar fi trebuit sa fie mai apropiatzi , Tuba era fericita ca s-a terminat ( vorbeste la telefon , ii da geanta costumierei ) si nu l-a privit pe Murat nici macar o secunda. Probabil ca el a privit-o , dar ea NU. La perecerea de sfarsit de serial , Tuba a stat la masa numai cu Cagla . Sami , vis-a-vis de ea era negru de suparare. Multa vreme nu stiam de ce. Cand Tuba s-a despartzit de Sami , tembelul a declarat ziaristilor , ca a iubit-o si ca ea a vrut sa se casatoreasca cu el inca din Antakya , dar tot el a fost cel care a refuzat. Am facut legatura cu ceea ce tzi-am spus pana acum si m-am gandit ca Tuba ar fi fost in stare sa se marite cu Sami numai ca sa inchida gura lumii . Au urmat declaratziile lui Murat ( nu ma refer la cele in care spune ca isi iubeste sotzia , nu ma intereseaza) referitoare la Tuba , reci , distante , NECOLEGIALE : " Tuba este o domnisoara frumoasa..." . Tuba era in primul rand actritza , colega lui timp de doi ani. In acesti doi ani Tuba s-a ferit sa faca vreo fotografie langa Murat. Intotdeauna era cineva intre ei. In acesti doi ani , pe Murat l-a durut in cot de colega de platou. Toate fotografiile din spatele ecranului indica acest lucru. In pauza de la nunta , Tuba sta singura si suparata pe un scaun , iar Murat cu Defne si Cemal rad cu gura pana la urechi . Nicedecum nu a fost o secventza romantica. Parca si dialogul din film era zeflemitor din partea lui Murat , dar era al scenaristilor , asa ca nu-l judec. Deci Tuba se intoarce la Istanbul cu sami dupa ea ( pe care sunt sigura ca nu l-a iubit nici o secunda) si au inceput toate speculatziile din ziare. V-am spus atunci ca niciodata nu ii vetzi vedea pe Tuba si Murat impreuna la vreo emisiune sau pe aceeasi scena la vreo premiera. Am avut dreptate , recunoastetzi. La Monte Carlo nu putea sa lipseasca , pentru ca era un premiu prea important. Dar a fost desteapta si l-a luat pe Onur. Iar Tomris i-a dat concursul. Nu ma dau in vant dupa onur. Eu n-am vazut filmul lui si nici nu mi-a placut un gest autoritar al lui fatza de Tuba . Gest pe care l-am vazut in film si in poza. Dar , la Monte Carlo, Onur i-a folosit Tubei. Ca sa inchida gura targului. Nu putea sa vina singura , pentru ca nu se mai termina niciodata barfele. Toate vorbele astea urate la adresa ei , nu-i fac bine. Daca il iubeste sau nu pe Onur , e mai putzin important. Va face in viatza ce ii este scris. dar nu va mai juca NICIODATA vreun rol in care sa-l aiba partener pe Murat Yildirim. Sau poate va juca pe la 50 de ani , cand nu mai conteaza nimic, nici o barfa. Eu nu am afirmat aici de loc , ca Murat Yildirim a iubit-o pe tuba sau o iubeste. Cred ca nu , din moment ce s-a casatorit . daca ar fi iubit-o , nu se casatorea . Nu-l obliga nimeni. Cred mai repede ca a facut un pariu cu cineva sau cu el insusi , ca o va face pe Tuba ... e acum o sa spun o vorba care deranjeaza pe unii si mai bine nu. Am gasit: O va face iubita lui neoficiala. Si n-a reusit . Daca ma intrebi de unde stiu toate astea , itzi raspund ca ma bazez numai pe declaratziile lui Sami - necontestate de nimeni, pe intrebarile care i s-au pus lui Murat Yildirim , la Cairo ( moderatorul acela nu-si permitea sa fie neinformat) , pe raspunsurile lui din Dubai si pe declaratziile Tubei de la emisiunea lui Stefaf...??? nu mai stiu cum il cheama. Si acum spune-mi ce dovezi ai tu ca Tuba l-a iubit si il iubeste pe Murat Yildirim , dar fara sa folosesti secventze din film , sa-mi spui ca il priveste gales, ca astea sunt din scenariu. Spectatorul trebuie sa fie convins ca personajele se iubesc , iar regizorul este dator sa asigure acest lucru. Te-am pupat.

    0
    28

  • mariuca10 pe 14 Iun 2011, 23:24
    VISE ,VISE,,,,ATAT DE DRAGI NOUA,,,http;//www.youtube.com/watch?v=_nU4V-oDJR4&NR=1

    Geta,tu ai auzit de "tainice iubiri",sint sigura ca da.Nu toti indragostitii se pot plimba la brat prin ploaie,sa nu uitam ca Murat era un barbat insurat,dar porunceste-i inimii daca poti! Nu sint sigura ca s-au indragostit ,cum nici tu nu poti fi sigura ca nu,dar de placut s-au placut,Pe mine de ex,la Monte Carlo,nimic nu m-a facut sa cred asta un afara de citeva priviri ale Tubei,,,,Spun,s-au placut,,,intradevar nu pot demonstra,dar demonstreaza-mi tu contrariul,,,la pauza sa nu te rapesc de la Erkan Pettekaya,,,,Va pup pe toate si va doresc Noapte buna,,,,

    7
    0

  • Rody1 pe 14 Iun 2011, 22:11
    Buna Evelor!

    Ma bucur ca s-a marit numarul vostru pe ac.forum,va citesc cu placere,Paula asteptam si alte noutati despre iubitii nostrii,Geta poate ne mai pui niste poze cu Marea,plaja...Va doresc la toate multa sanatate si cum zice Maria sa iubiti si sa fiti iubite!!!

    0
    0

  • Geta pe 14 Iun 2011, 20:37
    mariuca10 pe 14 Iun 2011, 20:03

    Buna seara Evelor. Pentru ca sunt la " Ozet" la serialul iunitului meu nr 2 - Erkan Petekkaya , v-am citit si va raspund. Nu sunt suparata pe nici una din voi. Am plecat intotdeauna cand cineva , nu conteaza cine , nu a intzeles nimic din ce am vrut eu sa pun in evidentza. Eu nu citesc si nu scriu niciodata pe port la forumul Asi , pentru ca mi se pare corect ca cei care admira si iubesc filmul si zece ani de acum incolo , sa-l comenteze . Eu iau foc atunci cand se doreste ca personajele din film sa fie identice cu actorii . Nu stiu daca cineva m-a intzeles. Actorii au dreptul la viatza personala si nu are nimeni dreptul sa ii judece si sa le judece alegerile. Fie ca ne plac sau nu. Nici in vietzile noastre nu se amesteca nimeni. Voi putetzi sa va amestecatzi in vietzile si preferintzele copiilor vostri? NU !! Strangetzi din dintzi si daca va iubitzi copiii , le acceptatzi alegerile. Eu imi iubesc nora , pentru ca o iubeste fiul meu. Nu vreau sa fiu fatzarnica. Daca el e fericit si eu sunt fericita. La fel se intampla si cu Tuba ( din punctul meu de vedere) si cu murat ( din punctul altora de vedere) . Asa ca toate cautarile acestea la secunda ( a tzinut-o de mana , i-a soptit , l-a privit , il iubeste) sunt inutile si deranjante . In rest , cafeaua mea va asteapta . Marie , sa stii ca eu am intzeles exact cea ai vrut sa spui cu "indiferentza". Stiu cand imi este adresata ceva. Nu sunt indiferenta , dar nu vreau sa mai dau ocazia la discutzii inutile. Nu are rost. Eu am incercat intodeauna sa argumentez afirmatziile mele. In schimb afirmatzia " Tuba l-a iubit si il iubeste pe Murat " nu mi-a argumentat-o nimeni. Pozele si secventzele din Asi , nu arata decat ca este o actritza excelenta. In rest , nu exista nici macar o poza. Un sarut luat in fuga la " nunta" lui Aslan , iar nu inseamna nimic. Oare voi nu atzi sarutat niciodata un prieten cand v-atzi intalnit pe strada , sau la o perinitza? daca n-atzi facut-o sau daca v-atzi gandit imediat la altceva decat o pritenie sincera , mi-a mila de voi . Daca Tuba si murat s-ar fi plimbat prin ploaie la bratz , asa cum s-a plimbat cu Cansel ( si nu numai) as fi intzeles . Dar asa ... nu avetzi nici un argument. restul sunt vorba Mariucai " VISE" . Adaug eu " vise taica vise". Plec sa-mi vad iubitul nr 2. Bye bye

    1
    26

  • as. pe 14 Iun 2011, 20:34
    Bună seară, Evelor!

    Maria, mulţumesc mult pentru urări, asemenea îţi doresc şi eu ţie! Paulette, Geta, mulţumim foarte mult pentru trataţie, astăzi ne-am răsfăţat din două părţi. Io, Dina, Mariuca şi tuturor evelor, şi pentru mine este o reală plăcere să vă văd. O seară frumoasă tuturor!

    0
    0

  • mariuca10 pe 14 Iun 2011, 20:03
    Buna seara iubitelor

    Maria,tucu-ti sufetul ca bine le mai zici tu,m-ai uns la suflet,lO,draga mea iti multumesc pt urari,ma bucur ca vii pe-acasa ,iarta-ma ca uit sa te strig intotdeauna cind imi exprim dorurile,se vede ca imbatrinesc,mi-a placut interpelarea ta la adresa Getei,si eu ma pregateam sa-i scriu si sa-i spun ca nu-i corect din partea ei sa ne lasa cu ochii-n soare dupa ce ne-a obisnuit cu cafeaua ei la nisip,si ca "n-are voie" sa fie suparata pe noi,care o iubim si n-am suparat-o niciodata( cele care te-au suparat "nu-s de pe la noi" hi,hi,hi),si sa stii Geta ca n-o sa-ti motivam nici o absenta,sa faci bine si sa te intorci acasa,Dixit.Paulette,merci de poze,superrrr Tuba ,e o zanuta,vorba Melaniei,mi-e dor de ea,o asteptam pe la noi,Dina pupici,Rody,pupici ,AS,pupicei draguta mea,Giulia,concediu placut,GBV,iubito te asteptam,,,pupicei tuturor Evelor de pretutindeni,,,,va iubesc si va ofer o portie de melancolie,,,http://www.youtube.com/watch?v=M4jW9kk6Xyo&feture=related,,ASI-UYAN,,,Mangaieri,,,O seara frumoasa EVELOR,,,,

    5
    0

  • theMaria19 pe 14 Iun 2011, 18:16
    http://www.youtube.com/watch?v=AnjySV0HOU0

    Totdeauna indiferenta este ideologica si amabila, prezentata sub unghiul actualitatii si cu caracter strict personal.(Camil Petrescu) Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi... (Octavian Paler) . O seara frumoasa va doresc !

    2
    0

  • Dina56 pe 14 Iun 2011, 16:03
    Buna ziua tuturor.

    Geta esti f draguta pt oferta de cafea la nisip sau ness nu conteaza ,si msy pt informatiile despre MARE o iubesc si imi este f dor de ea. IO te pup si ma bucur ca mai treci si tu pe acasa ,la fel si pe draga mea MARIA care este zilnic prezenta in casa ASI.Am vazut si eu pozele de la MC si ma bucur mult ca in sfarsit serialul nostru a fost aprecit la un asemenea festival. .Va pup si pe voi Mariuca,Rody ,As,Paulette si pe toate care mai intrati acasa.Va doresc tuturor o zi frumoasa oriunde va aflati.

    1
    0

  • Geta pe 14 Iun 2011, 09:31
    Io pe 14 Iun 2011, 09:01

    Buna dimineatza tuturor. Io te astept cu cafeaua mea la nisip la Constanta cu mare placere . Daca cea virtuala va place , va ofer cu mare placere tuturor , filigeanul meu de cafea. Acasa am insa ibrice din Antalia , aduse special pentru cafea la nisip. La constanta a iesit soarele si este cald. bate vantul putzin , dar eu ma simt foarte bine. Va doresc tuturor o zi frumoasa.

    0
    19

  • Io pe 14 Iun 2011, 09:01
    Am ashteptat prea mult....

    sa-i vedem impreuna, pe Fulgerica shi Tuba,dar.... sa shitzi, ca dupa atata ashtepare, cel putzin asupra mea, impactul nu a fost prea mare, poate m-a obosit asteparea.... Ma bucur, ca serialul, a avut un asha succes, shi Bravo echipei intregii, care ne-au facut viatza, 2 ani, minunata!

    0
    0

  • Io pe 14 Iun 2011, 08:54
    Tuba

    Fetelor, toate, de la Alfa la Omega, de pe EVE, Eve-lor, mai, am mai zic si zic:"Io cand ma fac mare, ma fac TUBA! Asta, e visul meu.. mi-a demonstrat-o shi Festivalul de la Monaco! Imi amintesc, extrem de scurtele secvente, de faptul cum, "ASI", prin interpretarea Tubei m-a transformat, ma refer la starea mea emotionala, ce bine era, cand vizionam impreuna, acum "divizate", cu "nesatz" ... "ASI"... cum asteptam.....

    0
    0

  • Io pe 14 Iun 2011, 08:49
    Buna ziua frumoaselor,

    Cu intraziere, shi scuzele de rigoare(nu am mai intrat de multttt), spun "La multi ani!" cu sanatate shi fericire, alaturi de cei dragi, dar shi de noi, Mariucai! Te pup, Mariuca! Fetelor, va iubesc! Getutza, hai mai des pe acilica, cu exact ideile si parerile tale super oneste, poate ca daca ai mai face shi tu o cafea, ash bea shi Io bucuroasa. Miammmm ce buna era "aia" la nisip..... Shi de ce ma rog nu mai vii,??? Hai, Io, sa zic.... ca sunt extrem, dar extrem de "incarcata" cu multe, se cashtiga mai greu banii acu' in criza....

    0
    0

  • paulette60 pe 14 Iun 2011, 06:07
    Buna dimi ! Poftiti la cafea si ness,cu noutati de la Monte Carlo

    De al TheIuliana79 careia ii multumesc. @@ http://www.youtube.com/watch?v=kE-Lkv379OE&feature=player_embedded @@ http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=115377&page=14

    0
    0

  • theMaria19 pe 13 Iun 2011, 22:07
    http://www.youtube.com/watch?v=gR6fmU3W1BI

    scuze ....erata=frumos .... NOAPTE BUNA !!!!

    0
    0

  • theMaria19 pe 13 Iun 2011, 21:50
    http://www.youtube.com/watch?v=DaEXaAMrOnA

    Si tie As-ule iti dorim tot ceea ce este mai fumos !!! Noapte buna Evelor ! Sa iubiti si sa fiti iubite ! ..... http://www.youtube.com/watch?v=OnwJwgvoW6M

    0
    0

  • as. pe 13 Iun 2011, 21:16
    Merhaba, arkadaşlar!

    Paulette, Măriuca, Rody, mă bucur că v-am revăzut astăzi. Violeta T., mă bucur că te-am zărit! Vă doresc tuturor o seară liniştită şi o săptămână pe placul fiecăruia.

    0
    0

  • theMaria19 pe 13 Iun 2011, 20:49
    Buna seara Evelot !!!! Mariuca, Rody, As, Paulette, Violeta T ,Aurora, Dina, Geta,nuconteaza....

    Ma iau dupa dictonul popular si pun de o cetirica: " Sunt pe-aicea doua-tri // de-ar putea te-ar otravi," dixit Nea Caisa iar pe mine ma doare in fix patina de subtilitatile lui !!!!Fetelor mie imi place sa visez ....si visez povesti care se implinesc si care ...nu ! Ce daca ?Visurile mele sunt prohibite??? Sunt ele, visele paparatzi sterecurate prin gaura cheii in iatacul lu' Burci si a lui Onur ??? ...Ei, lasa ca nu mor ei de grija mea, ci de a altora asa cum le sta bine celor ingrijorati ! Geta , iubita nu-mi limita orizonturile te rog, mi-ai darui frumusetea clipurilor tale si vrei sa-mi limitezi "spatiile" turcesti ? Trec peste moment si cetiresc mai departe ! Pret de vreo doi ani si ceva o tin intr-un vis si cine stie cat o sa mai visez , pana ma vor tine "baierele" onirismului si nu voi cauta nici o scuza pentru visele mele ! Nu ma v-a convinge nimeni sa nu folosesc ironia si autoironia in intamplarile pe care le-am trait si le traiesc de cand " mi s-a pus pata" ! Pot doar sa le multumesc Tubei si Murat , ca datorita lor v-am cunoscut Evelor,dragile mele ! Iar daca ce am simtit din trairile serialului s-au si intamplat in inima lor, sa le fie rusine ca au lasat sentimente asa frumoase sa moara ! Ei vor fi pagubiti , nu noi ! Noi am ramas cu visele si intalnirile noastre virtuale ! Si ce ? - vi-se pare putin ???? Spre disperarea lu' Legitimu' si a altora voi visa in continuare ....cum bine spune poetul : " Nu cerceta aceste legi // Ca esti nebun de le-ntelegi " // Si doamne ce frumos era !!!! LUIZA, CUCA ,FLORINA,CORINA, LIZICA, GBV, GABI, PAULETTE, LORENA, AURORA, DINA56, MARIUCA, MARY, ADRIANOVA, FANICA, TAMARA,RODICA, AS, VIOLETA T, NUTIVODA, VALI24, MGYNY, DENISSE1, ALIMAR, VYK968, ALINABV, MELANIAD, KOREL, LUANA, EDENUS, GIULIA 09.DANA, SIMELA, MARGARETA, MARCI, MARTET,MARINA, CLARA, LILI, GETA,CAMELIA MIHAELA,PSIHASTRA,TEO1, CAMELIAALBA, MARIANA, ADA, DACIAN, MOTZISOR,ANONIM ,ASI,ANA, IO, ASYE, COCUTA, TIA, DIZI, LICA, DEMIR,SILVIA25, MAYA ,ANA,RODY,THEIULIANA, ALEX,LUCIANA, MIA....

    3
    0

  • mariuca10 pe 13 Iun 2011, 18:23
    http;//www.youtube.com/watch?v=pPSC-jCaHxQ&feature=related

    O seara minunata va doresc Evelor,,,,

    0
    0

  • Rody1 pe 13 Iun 2011, 16:37
    Buna ziua AS,Paulette,Mariuca...

    Paula imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme dar la tara nu prea e sarbatoare,trebuie sa mulg vaca de 3 ori pe zii,am avut baiatul de la Buc.pe acasa si am avut ceva pregatiri de facut...Saptamana viitoare cel mic are examenul de capacitate si nu mai vrea sa citeasca nimic,se uita la desene animate,dupa ex.s-ar putea sa prind mai rar la internet...Eu citesc tot ce se scrie numai ca nu suport discutiile contradictorii...Tuturor-O saptamana linistita!!!Pupici!!!

    0
    0

  • mariuca10 pe 13 Iun 2011, 10:54
    AS,Paulette,evelor,,,Buna ziua !

    AS draga mea multumesc pt cafea ,mi-a fost dor de ea si de prezenta ta aici.Ma bucur ca nu ne-ai uitat,,,Doamne ,tare multe dispute au mai iscat dragii nostri,sintem plina de patima,dar din pacate numai noi nu si ei,,,Paulette,am baut palinca sa-mi fac curaj,,hi,hi,hi,glumesc,ce-i al tau e pus deoparte,,,te asteapta.Dragele mele,azi lenevesc,spre rusinea mea,nu m-am dus nici la biserica,si e episcopul la biserica noastra,dar eu stau in dormitor cu geamul deschis,cu o cafeloaie mare , si-i sorb fiecare cuvint,nu mai am vlaga,m-au stors atatea pregatiri.Va doresc o zi frumoasa si va las cu cadoul; meu drag http;//www.youtube.com/watch?v=UeymEtjYtOA&feature=related

    2
    0

  • paulette60 pe 13 Iun 2011, 07:52
    Rody

    Mai fata,daca tot nu faci treaba ca este sarbatoare,mai intra si tu pe la noi ,ca slava domnului ai ce citi.Pupii!

    0
    1

  • paulette60 pe 13 Iun 2011, 07:49
    Maria

    Hai draga mea la un ness in minunata gradina a Asutei ,mai lasa pe socrela sa se odihneasca.pup!

    1
    1

  • paulette60 pe 13 Iun 2011, 07:44
    Buna dimi fetelor

    As ce placere draga mea sa beau cafeaua preagtita de tine,iaca acum vin in octogonala.Ma bucur sa vad fete dragi pe forum,Aurora,Vio,Dina. Mraiuco unde naibi este palinca fata,o bausi pe toata la barbeque? O zi frumaosa va doresc.pupici !

    1
    1

  • as. pe 13 Iun 2011, 07:12
    Günaydın arkadaşlar!

    Bună dimineaţa! Dragele mele prietene, cum nu am mai făcut de mult acest fapt, vă invit la o cafeluţă, ness şi ceai, în grădina cu flori la octogonală. Este loc pentru toată lumea, putem încinge disputele în aer liber, cu toată lumea de faţă, chiar şi pentru cei ce se ascund sub nick-name-uri ciudate. Aşa au simţit ei, este strict problema lor. Mie mi-ar face o reală plăcere să intru în discuţii şi contradicţii pe această temă. Trebuie să recunosc, de la început şi până în prezent, aparenţele din primele episoade, gesturile, mişcările, privirile lor chiar şi printre ziduri, când doar se gândeau unul la celălalt, purtările lor până la sfârşitul serialului, mi-au întărit supoziţiile, că aceşti doi frumoşi, Tuba şi Murat sunt făcuţi să se iubească. Va aştept cu mare drag.

    2
    0

  • mariuca10 pe 13 Iun 2011, 00:22
    NOAPTE BUNA EVELOR

    Va doresc o noapte linistita,somn usor si vise placute,,,pe maine

    0
    0

  • mariuca10 pe 12 Iun 2011, 23:34
    Buna Aurora

    Subscriu la cele spuse de tine,si eu ma bucur ca au ajuns aici cu toate blocajele de care a avut parte filmul,datorate poate doar mentalitatii turcilor,insetati de cruzimi,,,filmul a fost prea"civilizat"pt gusturile lor poate de aceea a avut mai mare succes in Europa,pupici

    0
    0

  • mariuca10 pe 12 Iun 2011, 23:29
    Violeta,multumesc pt urari,te pup si-ti doresc numai bine,,,,Geta,iubito,,,

    imi pare rau ca s-au complicat lucrurile,acuma m-am intors de la barbeque cu prietenii si ce vad? Eu iti inteleg rationamentul tau,stiu ce sentimente ai fata de Murat,stiu si de ce si te inteleg,dar sa stii ca eu-nu mai vorbesc in numele altora- ii iubesc deopotriva si pe Muri si pe Tuba,nu crezi ca se poate,,,ba da pt ca eu am iubit mult ASI,aici m-ai ghicit,de placut mi-au placut toti actorii dar de iubit i-am iubit numai pe EI,Ideea ca sint indragostiti si-a facut loc in mintea mea in urma analizelor ,a discutiilor,a ideilor altor fete care au prins tocmai pt ca imi doream si eu acest lucru,apoi m-am intors la 180 de grade,realizind ca a fost doar un rol,am crezut asta si inca mai cred ,doar ca imi doresc sa ma insel,,,recunosc as vrea ca iubirea din ASI sa fie reala,dar cu aceasta dorinta a mea nu cred ca supar pe nimeni,,,si voi visa in continuare,,,sa stii ca urmaresc si ASK dar nu-mi place Savas,Nu-mi place Nurgul,ma uit mai mult din obisnuinta,nu mi-a placut nici Gonul,,ma uitam doar ca mi-a draga Tuba,filmul pt mine a fost zero,,,adevaratul lor talent s-a vazut in ASI,ATAT,La amindoi.Degeaba s-a incercat a se copia scene din Asi in ASK sau Gonul,trairile lor s-au consumat,Punct,Inca odata Getuza eu nu-i separ,nu scriu la persoane ,nu scriu in alta parte dar am sa scriu aici si depre ei in continuare,Conteaza sau nuconteaza Geta? hi,hi,hi,te pup cu drag,,,,Ps,,,si totusi acest nickname,l-am mai vazut acum un an pe Eve,aprox in aceata perioada,,,Nu?

    6
    1

  • aurora pe 12 Iun 2011, 23:02
    fam.ASI

    Buna seara,familie..vestea despre succesul serialului nostru de suflet , m-a adus in aceasta seara in casa familiei pt.a participa la fericirea comuna..acum avem confirmarea..da,ASI este unul dintre cele mai bune seriale din lume..TUBA si MURAT doi actori de exceptie ,pt.care ASI si DEMIR au fost personajele ce le-au deschis usile succesului..manevrele celor ce au blocat mediatizarea succesului in Turcia.. nu au avut sorti de izbinda si la Monte Carlo...pupici !

    0
    0

  • nu conteaza pe 12 Iun 2011, 19:46
    chiar asa?

    Chiar asa ?Le stiti pe toate?FIE SI ASA!Se spune ca cel mai intelept cedeaza,intr-adevar nu se poate lupta nimeni cu dvs.,cred ce vreti sa ramaneti singura pe forumuri...retineti totusi ca nu le puteti sti pe toate,pe mine nu aveti de unde sa ma stiti,desi va citesc de vreo 2 ani ,nu am scris nimic,niciodata,niciunde...si nu va osteniti, CHIAR NU CONTEAZA daca ma jigniti,etc.etc.etc.....

    22
    0

  • Geta pe 12 Iun 2011, 19:32
    Doamna " nuconteaza"

    Deoarece stiu cine suntetzi , chiar NUCONTEAZA ce spunetzi. Eu am vorbit aici pentru femei cu suflet si CAP !!! Pentru dvs doamna , chiar NUCONTEAZA. Nu atzi intzeles nimic si nici nu vetzi intzelege vreodata , pentru nici dvs NUCONTATZI.

    0
    19

  • nuconteaza pe 12 Iun 2011, 18:58
    serialul nostru de suflet

    Ma bucur mult pentru ca serialul nostru de suflet a fost apreciat si a castigat locul 2 la MC,ma bucur mult pentru ca dupa 2 ani de tacere, Tuba si Murat au putut in sfarsit sa paseasca umul langa celelalt ,mana in mana....Timpul este cel care trece,sunt convinsa ca sentimentele lor nu au palit deloc si mi-au placut fantastic in cele cateva secunde.BRAVO TUBA,BRAVO MURAT!

    18
    0

  • nuconteaza pe 12 Iun 2011, 18:51
    dar...

    mereu incercati sa stricati cheful tuturor,nu este corect ce faceti si nu stiu cine este cu adevarat bolnav,dvs.sau restul fetelor....va urmaresc demult,credeti dvs ceea ce doriti si noi,celelalte la fel,credem ceea ce ne dorim,nu puteti opri acest lucru oricat v-ati dori,asa ca ar fi bine sa discutati doar cu cele ce va impartasesc parerile....

    17
    1

  • nuconteaza pe 12 Iun 2011, 18:46
    sunt oripilata

    Sunt oripilata de ceea ce incercati sa faceti dvs.,doamna Geta!De ce incercati sa impuneti parerile dvs. vis-a-vis de cuplul Tuba-Murat tuturor fetelor de aici si de pe Port-ro?Asa cum aceste fete viseaza despre o posibila reletie intre cei doi fara sa aiba suficiente argumente tot asa si dvs. visati ,fara sa aveti argumente,ca intre ei nu a fost nimic.Nu stiti nimic.de fapt,dar....

    17
    1

  • Geta pe 12 Iun 2011, 17:17
    Offf Mariuco , Mariuco

    Nu mai visa iubito degeaba , ca trezirea este mult mai dureroasa . N-ai decat sa visezi , dar viseaza pentru tine. Acum va intreb eu pe voi toate Evele , atzi vazut cumva ca fanele Tubei ( eu sunt prima) sa faca afirmatzia ca Tuba a fost indragostita de Murat?? Atzi gasit pe forumul TUBEI , poze cu Murat ??? I-a facut vreo fana a Tubei elogiul lui Murat ??? Am recunoscut ca este un actor bun . Mi-a placit Asi foarte mult. M-am bucurat ca a luat premiu la Monte Carlo . Dar atat. Voi de fapt suntetzi fanele lui Murat . Ok . Este perfect. dar atunci nu mai spunetzi ca suntetzi si fanele Tubei. Pentru ca atunci ar trebui sa vad aici si peste tot , linkuri din " La umbra teilor " - primul serial in care a jucat Tuba , cu mare priza la public. De care voi nu amintitzi NICIODATA. Nu vad linkuri din Gonulcelen , in care Tuba joaca cu Cansel. Nu vad linkuri din Filmul Tubei - Youregine Sor . Nu vad decat poze cu Murat !! Nu suntetzi corecte. Sau daca suntetzi fane Murat , recunoastetzi acest lucru si punetzi linkuri cu Nurgul , cu Burcin , cu Beren . Dar adevarul este ca va scaldatzi in ape tulburi. O sa-mi spuntzi ca forumul se numeste " Asi - impotriva destinului". N-am vazut la voi nici un comentariu si nici un link despre ceilaltzi actori din Asi !!! Pentru voi exista numai Murat si preocuparea de a-i creea acestuia o imagine frumoasa . Perfect . Atunci nu facetzi afirmatzii eronate si anume ca o admiratzi pe Tuba. V-a placut NUMAI cuplul ASI- DEMIR . Atat!!!! In nici un caz Murat - Tuba. In matematica niciodata 1 nu este egal cu 0 ( zero) !!!!! Picioarele noastre stau pe pamant nu in aer si nici in vis. Visele sunt ale fiecaruia , NU SE TRAMBITZEAZA !!!! Penttru ca uneori jignesc pe altzii . Nu potzi sa-i atribui unui om ( femeie sau barbat) niste sentimente pe care nu le are . Cu atat mai mult , nu potzi atrubui unei femei niste sentimente pe care le-ar avea pentru un barbat. Pentru ca o umilesti !!! Pentru ca o jignesti !!! Profund!!!! Nu stiu sa ma exprim literar . Nu pot , aceasta este firea mea. Visele sunt vise , iar realitatea este cu totul alta. Potzi visa ca te iubeste imparatul Japoniei sau presedintele Americii !! Nu conteaza atata vreme cat nu lezeaza persoana respectiva . Atat timp cat tzii pentru tine acest sentiment . Altfel cazi in ridicol. ( Mie nu-mi place Mircea Badea , dar profesoara aceea , batrana si urata , care pretinde ca acesta este indragostit de ea , este ridicola. ) Asa ca dragele mele . visatzi pentru voi , fara sa lezatzi personalitatea si mandria Tubei sau a lui Murat . Nu se termina in veci discutziile astea . Nici cand se va marita Tuba. Nimeni si nimic nu ii va impiedica . pe unii sa afirme cu tarie " ca ei stiu ca Tuba il il iubeste pe Murat ". Nu cred ca exista vreo jignire mai mare pentru o femeie , decat sa-i atribui un sentiment de iubire pe care nu-l are. Voi spunetzi ca nu stim nimic. Cu atat mai mult nu trebuiesc facute astfel de afirmatzii , care umilesc , jignesc. Sa nu mai amintesc de cate jigniri are parte Burcin . E posibil ca intr-o zi , sa se gaseasca un turc plecat din Romania si sa-i deschida ochii lui Murat. Si atunci administratorii acestor forumuri sa aiba parte de niste procese , pentru ca nu s-a inchis nici un forum . Administratorul croat , corect , a inchis forumul lui Murat pentru ca fanele o jigneau pe Burcin. Romanii , fac pentru bani orice. In sfarsit , as putea sa scriu un roman , dar imi dau seama ca scriu degeaba. Va doresc o zi buna.

    0
    22

  • VIOLETA.T pe 12 Iun 2011, 15:02
    O DUMINICA BUNA!!!!!!!!!

    ACUM AM AVUT UN PIC DE TIMP SA VA SALUT SI SA VA SPUN CA NU VA UIT.MARIUCA :LA MULTI ANI.....SANATATE FARA NUMAR.PAULETTE TE-AM SUNAT SI NU AI RASPUNS.ASULE FATA LUI MAMUCA,CARE MAI ESTE VIATA TA? MARIA,GETA,LIZI,MOTI,GTV,GIULIA.......VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU DRAG.SA NU VA SUPARATI DAR CIND VIN ACASA TIRZIU,NU MAI AM CHEF SA MA UIT PE CALCULATOR.O SAPTAMINA PLACUTA VA DORESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • mariuca10 pe 12 Iun 2011, 13:47
    GETUTZA,

    Lasa-ne fato sa visam,de ce ne trezesti/?Nu asta ne-am imaginat toate urmarind ASI ca dragostea e reala?Doar ca unele din noi mai banuim citeodata,=nu tot timpul-ca 'si totusi exista iubire",,,Sigur ca stim -da nu inteleg de ce vorbesc la pers a lll-a= poate alte eve au alta parere.,e voie,Geta ,dupa mine Tuba nu a ales niciodata,Ea a fost aleasa,dovedesc relatiile pe care le-a avut,iar ca sigur nu au fost sentimente nu poti sa stii nici tu,la fel cum nu stim nici noi ca au fost,dar ,,,,afirm sus si tare ca CEVA a fost,,,ceva ce poate nu vom sti niciodata,,a dovedit tot ce-a urmat dupa acest film,,PAREREA MEA,si mi=o sustin,,,nu stiu sigur nici daca nu sint compatibili,tu esti sigura de asta? Cum puii mei au reusit sa fie atat de compatibili in roluri//? Cum au reusit sa ne impresioneze doar cu o simpla aparitie alaturi unul de altul? Le sedea bine ,recunosti?Acuma stiu ca parerile sint impartite,unele spun ca Burcin e cea mai potrivita,altele ca Nurgul ar fi,eu spun ca e Tube,Care-i problema? Getutzo,te pup,mie-sti draga stii asta ,ia-ma asa cum sint ,cu T&M la pachet,OK,,,si spune-le fetelor care ne-au "imbolnavit" ca n-au dreptate(eu sint delicata),ca sintem bolnave doar de iubire,de frumos,de dooor,,,ma rog la Dzeu sa fie singura mea boala,,,,,Pupici Geta,, pupici Evelor,hai ca dau o palinca ,merge dupa asta nu???

    7
    0

  • Geta pe 12 Iun 2011, 09:16
    Mariuco , Evelor

    As vrea sa va reamintesc urmatorul fapt : TUBA L-A ALES PE ONUR !!! Nu-i mai punetzi in spate sentimente pe care nu le are si nu le-a avut NICIODATA !! Tuba nu l-a iubit NICIODATA pe Murat Yildirim !!! Si nici acum nu-l iubeste. Nu stiu care sunt sentimentele lui Murat si nici nu ma intereseaza . Presupun ca o iubeste pe Burcin , cu care s-a casatorit in timpul serialului Asi . Probabil ca se vor scrie romane inca doi ani de acum incolo pentru trei secunde cat a tzinu-o Murat de mana pe Tuba ca sa urce pe podiumul acela !!! Nici Toate apele pamantului nu o vor spala pe Tuba de mizeriile care i se pun in spate . Nimeni , nimeni nu vrea sa intzeleaga ca Asi a fost un rol pentru Tuba si Demir a fost un rol pentru Murat. N-am sa intzeleg in veci de ce vretzi neaparat ca personajele sa se confunde cu actorii . Niciodata nu ar fi fost compatibili Tuba si Murat Yldirim ca persoane . De doi ani incerc sa intzeleg ce se intampla cu UNELE fane si nu pricep. Credeam ca sunt singura care vede lucrurile in acest fel , Dar am constatat ca sunt mult mai multe persoanele care gandesc ca mine , decat ca fanele lui Murat. Numai ca aceste persoane spun simplu " lasa-le draga , nu incerca sa le convingi , ca sunt bolnave ". Va doresc o zi frumoasa .

    0
    22

  • mariuca10 pe 12 Iun 2011, 08:50
    Buna dimi Eve dragi-Cafeaua e servita,,,,

    Scuze ca n=am fost mai matinala,dar m-am culcat f tarziu,azi noapte pe la ora 2 va scriam voua un com, cu parerea mea despre T& M dar dupa ce am scris o scisoare cit o zi de vara,mi-a luat-o vintul asa ca m-am culcat de ciuda,iar azi n-am timp de comentarii,ma duc sa pregatesc masa si va astept cu multe,multe bunatati ,,doar atat va spun;Eroii nostri au fost MINUNATI! Murat a fost adorabil,dar ff tulburat,n-a indraznit sa o priveasca sa nu se dea de gol,Tuba en schimb mai stapina pe ea l-a gratulat cu niste priviri ca-n ASI,mi s-a parut ca savureaza din plin apropierea lor,pe cind el a fost mult,mtlt mai emotionat,,,dar ,am vazut prea putin ,sint nemultumita ca din nou simt acel blocaj informativ cind e vb de ei,meritau o transmisie live,ma rog nu ma stiu eu bine,stiu ca sint costuri f mari,dar macar mai multe imagini de la momentul decernarii premiului lor,,asta era azi noapte,poate acum au aparut dar eu inca n-am avut timp sa verific,,,in concluzie,daca ceea ce am vazut noi e adevarat,acolo inca exista sentimente,si daca exista ne putem astepta la surprize,in viitor,,,Il iubesc pe Murat pt cum a tinut-o pe Tuba de mana,pt grija cu care a ajutat-o sa urce pe podium,indiferent ca a fost sau nu regizat,,,Va tzuc cu mult,mult drag fetelor,va doresc o zi superba,la noi e soare cu dinti,deocamdata,sper sa se incalzeasca,ca altfel trebuie sa-mi schimb planurile,,va astept si pe voi la o palinca si un gratar,,,dar sa nu plec cu cadoul pt voi http://www.youtube.com/watch?v=M4jW9kk6Xyo&feature=related,,,,ei ce spuneti????Pupicei

    6
    0

  • paulette60 pe 12 Iun 2011, 07:53
    Si acum,de ce am adus com.Toryei aici

    PAREREA MEA PE CARE MI_O ASUM : Inainte sa-mi spun opinia ,vreau sa precizez ca ii iubesc la fel de mult pe cei doi actori ,imi sunt la fel de dragi cum mi-au fost inca din primul ep. vizionat,ASI.Eu nu am stat sa analizez fiecare fraza si cuvant ale Toryei,pt.mine per total in acest comentariu a fost prezentat un barbat indragostit(MURAT) si nu timorat de prezenta posibila a sotiei in sala si o femeie (TUBA) care chiar daca mai simte ceva pentru Muri,si-a stapanit mai bine emotiile.Doi tineri superbi,care s-au descurcat foarte bine cu ceea ce au avut de facut si pentru alti care nu au vazut Asi ,au fost doar doi actori care au prezentat un premiu.Recunosc ca am asteptat cu nerabdare sa-i vad impreuna dupa doi ani si am avut oarece emotii,insa am trecut de faza cand imi doream sa faca un cuplu,fiindca mi-am dat seama ca fiecare din ei isi traieste viata asa cum vor si nu cum ne dorim noi fani.Inca cred ca in film M&T,au jucat mai mult decat un rol si ca acolo a fost "ceva"care probabil nu vom afla niciodata...insa daca Murat si-o dorea cu adevarat pe Tuba si invers Tuba pe Murat,acum am fi vorbit de un cuplu minunat ,in opinia mea.Am sa-i urmaresc pe viitor in proiectele noi, insa viata lor particulara le apartine.Deranjant pentru mine a fost dezinteresul turcilor pentru performanta serialului Asi,ei nu au decat preferati lor pe care eu nu-i vad de nivelul T&M&ASI.Pup!

    0
    0

  • paulette60 pe 12 Iun 2011, 07:20
    Buna dimi,sa aveti o duminca placuta !

    Am s-o las pe Mariuca sa faca onorurile astazi,fiindca ieri a tot pregatit bunatati si astept sa le imparta cu noi.La mine ploua si este urat,un timp numai bun de stat la taclale cu prietenele pe forum.Pupicei !

    0
    0

  • Geta pe 12 Iun 2011, 06:45
    Buna dimineatza Evelor.

    N-as fi intrat astazi , dar am vazut comentariul lui Rody. Sincer sunt uimita , pentru ca totdeauna am avut o alta impresie . Cand spun ca sunt uimita , sa stitzi ca sunt uimita in sensul bun. Rody , multzumesc , m-ai facut sa ma simt bine astazi. Va doresc tuturor o zi frumoasa.

    0
    16
Pagina « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod