"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 47801-47850 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • siemla pe 23 Feb 2009, 10:54
    asi - continuare

    serialul se scurteaza ,de la 70 la 60 ep. Siind ca s-au filmat 57-58 ep.,mai raman 2 ptr final.Mai stim ca "marea vedeta -murat" paraseste serialul ca asa i s-a sculat lui. Acum totul pare mai simplu: In fam.Dogan : Melek,nefericita se arunca in Asi,Demir vrea sa o salveze dar se ineaca amandoi. Suheila intra in depresie ,si ramane pe capul Asiei si a familiei acesteia. Asi, cu rodul dragostei ei- un copil,pe care il va chema Demir al 2 lea,nu se mai casatoreste(vai ce viata ti-a oferit marea ta iubire) Defne,se impaca cu Kerim si este a 2 a Neriman Restul golanilor-la arest. Final " s-a ales praful si pulberea si de acest serial" Haideti D-lor regizori,mai aveti si alte asemenea SURPRIZE????

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 10:52
    ASI

    Dragele mele, de ce va speriati asa ? Nu intelegeti ca nu am gasit nimic referitor la asta ? NIMIC !!! Stati linistite...relax, please !

    0
    0

  • marci pe 23 Feb 2009, 10:49
    asi

    aici http://www.youtube.com/watch?v=gMvE9UeUUck&feature=related

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 10:48
    SCENA LAC

    Asta mi-a placut cel mai mult...v-am mai scris despre ea ... http://www.youtube.com/watch?v=sL4DOQyPcZw

    0
    0

  • Mia pe 23 Feb 2009, 10:44
    ASI

    M-ati facut praf.Tocmai cind speram ca va reveni vraja ,s-a naruit totul Exact ca in viata ..e prea frumos ca sa fie adevarat .speram ca macar visele noastre sa se implineasca .Daca si pe asta il termina aiurea.nu ma mai uit la seriale turcesti .Inseamna ca numai un om cu personalitate asemenea lui Onur din 1001 nopti poate sa faca pasul spre divortsi sa recunoasca dradostea Nu ne poate pacali nimeni ca nu a fost o vraja intre ei imposibil sa fi fost numai un joc actoricesc

    0
    0

  • marci pe 23 Feb 2009, 10:42
    asi

    De ce nu ne bucuram de film ?Este precum viata.Ar trebui sa traim prezentul si sa lasam viitorul .E normal sa se placa sau nu ,sunt oameni si ei nu personaje.Nu s-a insurat Murat cu tipa aia fara s-o iubeasca.Are acele calitati care l-au facut pe el sa spuna DA.in interviu spune ca au proiecte de viitor adica copii,dar nu prea au avut timp sa stea singuri.Daca va uitati aici (scene din timpul filmarilor)veti realiza poate ca este un job .Sa speram ca o sa merite sa ne uitam incontinuare.Si Havin a fost placut si s-a terminat oribil,dar.....

    0
    0

  • simela pe 23 Feb 2009, 10:32
    asi - e taaaaare

    Ma bucur .Deci MURAT se simte ca un soarece murat in fata TUBEI,draga de ea. Este intimidat de puterea ei de a da viata unui rol destul de greu si este invidios ca Tuba este mai buna ca el,( doar ea mai da stralucire serialului,) si poate s-a indragostit de Tuba,ea i-a respins propunerea si atunci ofticat si ca sa-i faca in ciuda,s-a hotarat de abia in iunie 2008,sa se insoare cu "anosta"fara talent actoricesc( invidios pe cariera altuia si-a ales o sotie actrita ,fara talent ,mai putin frumoasa,in asa fel ca sa nu fie pus in umbra de sotie,daca ar fi luat-o pe Tuba,atunci el era doar sotul Tubei ). Murat se retrage din serial ca a fost luat la misto de fani ? Bravo Murat,dai bir cu fugitii fara sa lupti,viteazule!!!!

    0
    0

  • alina pe 23 Feb 2009, 10:28
    ASI

    hai ma chiar aja sa plece demir (atunci e ....de film)

    0
    0

  • simela pe 23 Feb 2009, 10:08
    asi-pt.Iulia

    Deniz Ozcan( Baran), este si cantaret,si casatorit .

    0
    0

  • Rodica pe 23 Feb 2009, 10:05
    asi

    Fetelor! sunt inmarmurita! chiar pe bune ce scrieti voi privitor la retragerea lui Demir? pai asta inseamna ca au de gand sa-l omoare in serial!!!!!!!! Eu vreau iubire adevarata intre ei!!! astora le e frica de ceva atat de uman?Haideti fetelor urgent in Turcia sa protestam cu privire la decizia infantila a lui Murat!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 09:25
    ASI

    Stiti ceva ?...m-am saturat de astia...hai mai bine sa discutam numai de film....

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 09:24
    ASI

    Am cautat de am capiat...nu se confirma stirea...Spun unele persoane care mai au cat de cat contact cu lumea filmului ca MURAT se simte in inferioritate in fata TUBEI...il intimideaza...

    0
    0

  • iulia pe 23 Feb 2009, 09:17
    asi

    Greseala mea ,imi cer iertare Camelia am realiza ceea ce mi-ai spus tu dupa ce am trimis mes.Multumesc. Stiti ceva decat cu un Demir lipsit de pasiune mai bine fara el, sa gaseasca pe alta cineva tot asa de sexi si plin de pasiune si necasatorit mai ales asta, mi-ar placea de ex. Deniz Ozcan e casatorit cumva?Si el ar face pereche buna cu Tuba.

    0
    0

  • simela pe 23 Feb 2009, 09:16
    asi - tuba & murat

    Tuba si Murat ,doi actori ce se urasc reciproc. Daca la incep.serialului a fost "ceva" intre ei ,nu stim. Cert este un lucru ,ei nu mai pot colabora niciodata, iar serialul Asi ,va fi grabnic terminat, Ati vazut (interviul)ce relaxat este Murat in prezenta actritei Beren( din rahatul ala de film)? De ce nu se simte asa ,si langa Tuba?! Oare ce naiba s-a putut intampla atat de grav,ca Murat sa n-o mai sufere pe Tuba,care are o frumusete aparte si cred ca este si modesta pe deasupra? ce o fi vrut Tuba sa spuna prin"...vreau sa stau singura o perioada,si ma voi gandi daca mai continui sa joc in seriale...."??? Oare,atat de nefericita sa fie ? Pacat de serial,ca din cauza "fitelor" lui Murat (care se crede mare vedeta ) ,nu mai avem parte de nimic frumos in Asi. Regizorii turci,pe viitor trebuie sa tina cont si de compatibilitatea dintre actorii din rolurile principale.

    0
    0

  • maria pe 23 Feb 2009, 09:00
    deceptie

    Norocul meu ca am urmarit decernarea premiilor OSCAR si nu am intrat pe forum ca altfel nu dormeam toata noaptea...Sper sa fie o neintelegere si Murat sa nu paraseasca serialul, dar cine stie??? Camelia S.O.S,!!!!poate afli mai multe. Mihaela ai reusit sa ne alarmezi, Nu sunt o fana a lui Murat si nici a lui Tuba ci a povesti construite in jurul lor, Ar fi mare pacat........

    0
    0

  • lorena pe 23 Feb 2009, 08:19
    asi

    Salut fetelor!ce naspa ii fara net! Daca pleaca Demir din serial este clar ca ceva este la mijloc!In afara de faza cu lucratul prea mult.. sigur este in legatura cu Tuba!Se pare ca ce banuiam de la inceput se adevereste incet,incet sau este doar batut in cap!:)

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 08:03
    ASI

    http://video.yahoo.com/watch/4540085/12160460 Aici cred ca a fost interviul cu pricina...ai dreptate, se mai vorbeste si despre alt film...a fost o surpriza si pentru ei (Murat si Beren) sa auda acest lucru...oricum nimic din ceea ce ne intereseaza....in rest nu am gasit absolut nimic despre retragerea din serial.

    0
    0

  • Simela pe 23 Feb 2009, 08:02
    Asi - avci milaeha

    Buna dimineata! Te-ai trezit? daca esti fan al serialului ,daca iti place Tuba & Murat,inseamna ca ai intrat in grupul nostru. Hai ,nu te lasa mult rugata ,si da-ne STIRI , ca n-am dormit toata noaptea de suparare,te puup!

    0
    0

  • vyk968 pe 23 Feb 2009, 03:29
    Asi

    Camelia ai mai gasit ceva ? da-mi de veste!

    0
    0

  • vyk968 pe 23 Feb 2009, 03:11
    Asi

    am uitat esentialul , spune de plecare unu-i director , dar nimic legat de seria Asi . v-a rog sa ma iertati daca am gresit ,atit ma pricep.

    0
    0

  • vyk968 pe 23 Feb 2009, 03:02
    Asi

    Am aterizat si eu si sunt socata de ceea ce se intimpla aici , nu se -poateee , nu pot sa cred . doua - trei cuvinte -n turca mai pricep si eu , nu face nici-o referi-re la seria Asi ( lasa-nd gluma la-o-parte , oare de ce ? nu are nimic de spus ... sau recurgem la " si tacerea-i un raspuns !!! ) . in acest rezumat spune ca pt. toama are noi proiecte , vorbeste de seria a-ia cu care ne-a intoxicat , cum i-a schimbat frumoasa lui sotie viata , ceva legat de muzica , de ministrul culturi ,si cam atit inteleg eu . O sa fac si eu o plimbare si ne auzim..

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 02:06
    ASI

    Probabil...eu inca nu am gasit nimic despre plecarea lui. Poate ca nu este inca tradus...vedem maine...Oricum nu mai este mult din serial...ne apropiem de final...incet, incet persoanele negative dispar..,poate ii grabesc sfarsitul...

    0
    0

  • simwla pe 23 Feb 2009, 01:54
    asi

    Acum sper ca nu va duceti la culcare fara sa aflam despre ce-i vorba cu Murat?!O iubeste mult pe Burcin,daca nu poate rezista fara ea la filmari sau crapa de gelozie ca urata isi face de cap prin NY?!

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:43
    ASI

    Pai vad ca tot de filmul ala pocit de asta vara vorbeste..GUZ SANCISI...si de partenera lui, BEREN...nimic important...

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:40
    ASI

    Acum ar trebui sa ne traduca avci mihaela sau ns912...

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 01:24
    asi

    uite ce am gasit dar nu pricep nimic Murat Şeffaf Oda'da Yorumlar Share Yesterday at 8:27pm Pazar 12:45 Şeffaf Oda Şeffaf Oda yine dopdolu Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’nın bu haftaki konukları; vizyondaki “Güz Sancısı” filminin başrol oyuncuları Beren Saat ve Murat Yıldırım ile Güz Sancısı kitabının yazarı Yılmaz Karakoyunlu ve şarkılarında Türk – Yunan ezgilerini başarıyla yorumlayan Ziynet Sali. Güz Sancısı filminin başrol oyuncusu Beren Saat, Elena karakterini canlandırırken neler hissetti ? Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu, Beren Saat’in hayatında neler değiştirdi ? Yine Kanal D’nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden biri olan Asi’de rol alan Murat Yıldırım, Güz Sancısı’nda Behçet karakterini canlandırırken neler hissetti ? Yılmaz Karakoyunlu, Güz Sancısı'nda, Türkiye tarihinde kara bir leke gibi duran 6-7 Eylül Olayları'nı, Rum, Ermeni, Yahudi azınlıkların ülkelerini terk etmek zorunda kalışlarını, kendine has üslubuyla roman kurgusu içinde nasıl anlattı ? Filme nasıl uyarlandı ? Şarkılarında Türk – Yunan ezgilerini başarıyla yorumlayan Ziynet Sali hangi şarkıları seslendirdi ? Ziynet Sali’nin şarkılarına Beren Saat ve Murat Yıldırım nasıl eşlik etti ? Beren Saat programda hangi şiiri okudu ? Yılmaz Karakoyunlu’nun yeni projeleri neler, hangi kitap üzerinde çalışıyor ? Yeni dünya evine giren Murat Yıldırım’ın gelecek projeleri neler ? Güneri Cıvaoğlu soruyor, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinin starları Beren Saat ve Murat Yıldırım ile Eski Bakan Yılmaz Karakoyunlu ve şarkıcı Ziynet Sali cevaplıyor. Sakın kaçırmayın! Resimler alıntıdır..daha fazlası galeriye eklencektir :)

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:07
    ASI

    Afland ca bunica lui Zafer l-a blestemat pe Haydar...fanii fac tot felul de supozitii...ideea care a prins este faptul ca Haydar este tatal lui Zafer...(la naiba...tot ce am scris in scenariul meu se adevereste...)

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 01:04
    asi

    multumesc Acum ca tot ne-am stricat cheful nu imi ramane decat sa iti urez noapte buna si o saptamana la fel.

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:59
    ASI

    http://www.huniliyiz.biz/index.php

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 00:53
    asi

    nu reusesc sa accesez linkul

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:20
    STIRI EP.55

    Asi va purta o discutie cu Haydar (inseamna ca el era in trailer, asa cum am banuit)....Defne ii reproseaza lui Kerim ca nu o intelege...Demir pleaca cu Asi intr-un loc special si au clipe de tandrete ...Zafer vorbeste cu Haydar si ii spune de ca bunica lui l-a blestemat... (fetelor, auziti ca are treaba si cu bunica...) ...Apoi vine sinuciderea.. cred ca treaba se strica intre cei doi, iar Asi nici nu-i mai spune ca este gravida si pleaca...(uite ca v-am stricat ziua..imi pare rau...)

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:08
    STIRE SIGURA

    ASI este gravida iar MELEK se sinucide.

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 00:06
    asi

    citat de pe alt forum Emisiunea de care va spuneam a avut loc azi...Murat vorbeste greu liber, a refuzat sa vorbeasca despre viata sa de familie si a vorbit mai mult despre proiectele lui de viitor, despre filmul Asi nu a vb. mai deloc...A multumit sotiei sale prin intermediul emisiunii pentru ca-l intelege , chipurile...isi petrece mult timp pe platou...(ma intreb daca nu are timp sa-i spuna asta la telefon)... Nu a fost ceva interesant pentru noi, care vrem sa stim mai multe despre Asi... Dar cine urmareste Mega Magazin nu a vazut, se spune ca a aparut si acolo... Daca va intereseaza si o alta informatie...scenarista e chimista, nicidecum vreo scriitoare...probabil ca de aceea exista chimia aceea intre ei ! laugh.gif tongue.gif biggrin.gif

    0
    0

  • avci mihaela pe 23 Feb 2009, 00:05
    asi

    imi pare rau,dar este adevarat ,promit dak aflu mai multe va tin la curent cu toate stirile despre murat yildirim.

    0
    0

  • laura pe 23 Feb 2009, 00:03
    Asi

    din cate am citit eu de pe acel forum murat nu se retrage....se plange doar ca lucreaza prea multe ore si in conditii neadecvate....adica sunt obligati sa filmeze si de la 5 dimineata si uneori chiar 15 ore pe zi...eu am citit interviul in engleza si asta am inteles....http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1369.0 (aici il gasiti)

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:54
    ASI

    http://www.huniliyiz.biz/index.php Cauta si tu poate gasesti ceva despre asta...daca este adevarata stirea, inseamna ca se sinucide si Demir , ha, ha, ha...(pleca dupa Burcin la NY). Ramane Asi singura cu copilul...exact cum a facut taica-sau ? (la naiba...refuz sa cred porcaria asta)...

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:46
    asi

    imi trimiti si mie site-ul te rog

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:42
    ASI

    Acum am dat o "tura" pe alte site-uri si nu am aflat nimic...nu se vorbeste despre asa ceva...continua, te rog, cu amanuntele...de ce nu mai vrea Demir...in graba am inteles parca de o pauza de 2 saptamani, nu mai mult...te rog, mai multe amanunte...

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:41
    asi

    Oare stirea nu se poate citi pe net?

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:40
    asi

    Cred ca daca s-ar intampla asa ar desfiinta complet serialul , sper ca realizeaza acest lucru . Oare acolo nu exista clauze contractuale?

    0
    0

  • avci mihaela pe 22 Feb 2009, 23:37
    asi

    sotul meu este cetatean turc,si azi dim urmarea pe canal star stirile,de acolo a aflat si eu sunt la fel de bulversata k si voi ptr k indragesc serialul f mult.

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:30
    DRAGA AVCI MIHAELA

    Ai aruncat "bomba" si ai plecat...acum vrem amanunte, te rugam ! Cat de credibila este stirea ?

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:29
    NU STIU LIMBA TURCA

    Asta m-a distrat mult de tot...Draga Vali24 nu stiu, din pacate...mi-ar fi placut, crede-ma.

    0
    0

  • avci mihaela pe 22 Feb 2009, 23:24
    asi

    imi pare rau sa va anunt,dar azi am aflat de pe canal star(canal turcesc),o stire care m-a dezamagit,demir se retrage din serial.

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:23
    cadou

    Mie imi place mult . sper ca si voua...http://www.youtube.com/watch?v=jexBVo1fyvA&feature=related

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:18
    Pentru Camelia si restul 'trupei'

    Mii de multumiri pentru tot , se pare ca am devenit dependenta de forum , de comentariile voastre si de '' prietenia invizibila " si dezinteresata care ne leaga . Nu e asa ca e frumos? Multumesc pentru cadoul cu muzica . Va pup si va salut din Tm.

    0
    0

  • vali24 pe 22 Feb 2009, 23:10
    asi

    Am lipsit doua zile si mi-ati lipsit .Am inceput sa urmaresc ceea ce scrieti cu cu aceeasi nerabdare cu care urmaresc si filmul. Camelia ,ca de obicei esti totala si tot ca de obicei esti sarea si piperul acestei pagini. Multumim pt traduceri si ptr informatii. Te asteptam cu informatii noi! Cred ca stii turca si pot spune ca te invidiez pt asta! Va pup pe toate!

    0
    0

  • melaniad pe 22 Feb 2009, 22:38
    Cadou pentru voi ....

    http://www.youtube.com/watch?v=ly0SkPYhkAk&feature=related

    0
    0

  • Mia pe 22 Feb 2009, 22:31
    Asi

    Va rog fetelor ,nu mai fiti asa de prapastioase .Hai sa speram ca totul va fi bine ca tandretea,pasiunea,iubirea,vor invinge .Altfel povestea ne va rani si vom fi dezamagite

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 22:21
    AM INNEBUNIT DE TOT...

    Ce-mi trece mie noaptea prin cap ?...ma gandeam la derbedeul ala de Haydar…cum a plecat el din Syria, dupa o viata de o om, fara o valiza ? Nu avea nici macar o pijama…dar restul ? Obiectele de toaleta..lenjerie de corp etc. Dimineata nu si-a schimbat chilotii ?...Am inteles…l-a imprumutat Demir…si de aici incolo zboara imaginatie, zboara !…Mi-l imaginez pe Haydar cu tanga…ha, ha, ha,…

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod