"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 401-450 din 48473


  • alina pe 15 Feb 2009, 19:06
    ASI

    vyk968 auzi asta va urma sau asta banuiesti tu ?

    0
    0

  • camelia pe 15 Feb 2009, 20:38
    INFORMATII

    Am primit unele informatii privind episodul 54 : Vor fi tensiuni intre HAYDAR si ASI, iar DEMIR este prins la mijloc; Exista ceva necunoscut intre HAYDAR si SUHEYLA; Relatia dintre ASI si DEMIR ramane asa cum o stiti; MELEK si ALI vor sta cu ei, iar pe timpul sederii lor acolo se va produce un incident (eveniment); NAMIK este implicat foarte serios in aflarea adevarului privind criminalul…

    0
    0

  • camelia pe 15 Feb 2009, 20:54
    SA MAI SI RADEM

    M-am “plimbat” pe niste site-uri si am aflat foarte multe lucruri amuzante despre film. Va pot spune cateva: sarutul dintre ASI si DEMIR de saptamana viitoare (pe care il vedeti si in trailer ep.54) a castigat locul I la concursul “CEL MAI URAT SARUT”….s-au facut propuneri cu donatori de rochii pentru ASI….multe persoane vor sa inchirieze o camera in casa lui ASI si DEMIR daca tot este asa multa lume acolo….altii s-au gandit ca poate DEMIR are probleme financiare si de-aia i-a adus acolo pe toti, ca sa le subinchirieze…alti asteapta sa o aduca si pe NERIMAN….si lista este foarte lunga…altii spun ca limba pe care a vorbit-o DEMIR in SYRIA nu este araba….altii cer adresa de email a directorului de film ca sa-l intrebe ce dracu’ are in cap…(o sa va mai povestesc dupa ce citesc tot)

    0
    0

  • camelia pe 15 Feb 2009, 22:37
    EPISODUL 54 - TRAILER

    EPISODUL 54 – TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=IMtueURGC9k ASI:Vom locui de acum inainte in aceeasi casa cu Ali ? DEMIR= Asi, sa locuiesc sub acelasi acoperis cu omul acesta este ultimul gand al meu, de asemenea. ASI: atunci de ce ai acceptat ? HAYDAR: Asculta despre bunicul tau de la mine, de la muncitor ! Dimineata prima lui grija era sa ia biciul. Cand se plimba ar fi lovit pe oricine, in orice moment. Mai este biciul ? HAYDAR: este timpul sa incheiem conturile, Ihsan ! Nu am fost ucis de mina. Priveste, stau chiar in fata ta. M-ai ucis in timp ce traiam ! Ai facut asta intentionat !

    0
    0

  • camelia pe 15 Feb 2009, 22:57
    SA NE IMAGINAM....

    Am impartit trailerul ep.54 in 11 parti si va propun sa ne distram comentand aceste secvente (in ce ordine vreti), sa ne spunem parerea si sa ne imaginam ce se va intampla in episodul 54. SCENA 1=Demir si Haydar stau si discuta; SCENA 2=Asi si Defne discuta in curte; SCENA 3=In bucatarie se afla Ali, Defne, Asi (si o femeie cu spatele); SCENA 4=Demir si Asi langa dulap in dormitor; SCENA 5= Defne si Kerim calare; SCENA 6= Aslan si Sarmasik; SCENA 7=Haydar ve Ihsan si Suheyla; SCENA 8= Cina: in capul mesei Haydar- in dreapta=Demir, Asi, Defne; in stanga= Melek, Ali, Kerim; SCENA 9=Namik; SCENA 10=Ihsan si Haydar; SCENA 11=Asi si Demir in pat.

    0
    0

  • floricuta pe 15 Feb 2009, 23:17
    asi

    cine mai stie ceva despre filmul in care va juca tuba la vara? sper ca nu o sa aiba din nou un partener proaspat casatorit. ar fi culmea... oare cu cine va juca?

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 00:18
    asi

    Multumiri Camelia.Am revizionat ep, 1-53,ultimul m-a imbolnavit de nervi.Eu nu comentez ca Demir nu-si face rolul bine,eu sunt suparata rau pe comportamentul fata de Asi.Oare nu se poate imbina dragostea si respectul ptr.sotie(Asi) cu cautarile tatalui iresponsabil( care paraseste o sotie cu doi copii si saraci ,care nu s-a gandit la consecinte,mai ales ca fam. i-a fost invinuita de furt)? Cine a scris ultimile scene este maaaaare dobitoc( in legatura cu grosolania lui Demir- dar ce putea sa se nasca dintr-un mitocan de contrabandist) Tuba,daca mai ai demnitate rupe contractul cu producatorii ,caci ti-au terfelit imaginea si-i mare pacat (am vazut-o in"Ihlamudan al .nu stiu cum-foarte sexi,f.frumoasa juca si Bulent) 11)Asi +Demir in pat, colegi de camera,imbracati,stand departe unul de celalat nu cumva sa se atinga ,ea suparata ,el incearca sa o impace cantand "nani.nani"Nu-mi pot imagina ca o va mai saruta frantuzeste pana la sf.serialului,dar sa mai fie si gravida ca doar nu asa o data si gata plodul,cum isi imagina cineva 1) razbunare,Asi devine calul de bataie a lui Haydar in casa si averea ei de la Bunic (fraiera)

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 00:45
    asi-

    Deci toti fanii "Asi"dar mai ales turcii,ar terbui sa i-a atitudine fata de producatorii serialului si mai ales sa apere imaginea Tubei. Ne mai spui ceva Camelia din ce ai citit? Poate se intampla o MINUNE cu aacest serial. Sunt convinsa ca sotia lui Murat jubileaza ca rolul Tubei a ajuns de rahat iar sotul ei este in prim plan .

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 01:19
    IMAGINATIA MEA

    SECVENTA 1 = Demir incearca sa-l convinga sa o accepte pe Asi. Haydar ii spune lui Demir ca vrea sa locuiasca si Melek cu ei in casa ca sa recupereze timpul pierdut iar Demir, umil, redevine baietelul lui tata si nu se poate impotrivi…Cu ce drept isi aduce Demir aici toata familia, numai el stie pentru ca asta nu este casa lui, ci a lasat-o Cemal mostenire lui Sarmasik (nici macar nu a avut bunul simt sa-i ceara inainte parerea lui Asi) Daca faceti stop cadru la aceasta secventa, o sa vedeti in spatele lui Haydar poza inramata a lui Cemal cand era tanar….In afara de asta, mai stim din episoadele anterioare ca aceasta casa este veche si miroase a mucegai…(ptiu….) SECVENTA 2 = Asi este ingrijorata si discuta cu Defne despre faptul ca Haydar, psihopatul si Melek vor locui cu ea in casa iar Defne este cu gandul in alta parte …. SECVENTA 3 = Fetele pregatesc mancarea (nu stiu cine este a treia fata), iar Ali ii face o propunere lui Asi (sau poate ca i se adreseaza mai intim…oricum dupa ranjetul lui satisfacut este clar ca a fost obraznic), iar ea ii da o replica taioasa. SECVENTA 4 = Aici se stie clar despre ce este vorba din trailer….Asi ii cere explicatii lui Demir pentru ca a acceptat ca aia sa stea cu ei in casa. Demir, in loc sa fie barbat, ii spune “ce, crezi ca eu vreau ?” Cu alte cuvinte nu el a luat aceasta decizie, ci Haydar, iar acum Demir a redevenit copilul de acum 22 de ani care trebuie sa-si asculte parintele. Ma intreb, oare cand are de gand sa creasca ? Avand in vedere ca Asi este destul de nervoasa, ma gandesc ca aici a venit cand s-a ridicat de la masa, iar Demir a venit dupa ea. SCENA 5 = Kerim ii spune ceva legat de Zafer si ea nu are de gand sa asculte… SCENA 6 = Aslan o rapeste pe Sarmasik si in plasa are placintele facute de Azime, ha, ha, ha…

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 01:22
    IMAGINATIA MEA

    SCENA 7 = Avem o parte de dialog in trailer…Interesanta este pozitionarea in scena a Suheylei…este de partea lui Ihsan (si cred ca aici este tot secretul) iar in fata sta Haydar. Sa recapitulam: Ea este cumnata lui Haydar si stia ca acesta este in viata, ba chiar mai mult, a cunoscut mult timp si ce face prin intermediul corespondentei cu acel prieten NECIP. De ce nu a luat legatura cu el ? De ce nu i-a spus ca Demir si Melek traiesc ? Putea chiar sa mearga cu copiii in Syria la el. A ascuns acest lucru chiar si cand DEMIR a crescut si a devenit bogat. Este clar ca ceva urat s-a petrecut in trecut, si intrebarea este CE ? Daca revedeti episodul 53, scena cand merge cu Ihsan la Namik, o sa vedeti ca ea a spus “…atunci Haydar a declarat ca este vinovat, nu-i asa Ihsan ?” iar Ihsan, cu jumatate de gura, a confirmat. Ea pare mai hotarata decat Ihsan sa ascunda ceva….In primele episoade, nu mai stiu exact…cred ca 3 sau 4 – scena cu sapunul - , cand Ihsan o vede prima data pe Melek (si mana ei bolnava) spune catre Okkes (cred) “…fata asta a platit..” Ce a avut de platit Melek ? Pacatele cui ? Daca mergem mai departe cu rationamentul , ar trebui sa plateasca cineva din familia lui Ihsan pentru ca Yusuf este criminalul si nu Melek din familia Dogan…pana acum cei din familia DOGAN apar ca victime…DECI ? Undeva sta ascuns adevarul (asta daca totul decurge rational si nu mai apare un personaj nou in scena, vreun mort dezgropat sau altceva de genul asta..) Imi aduc aminte de episoadele cand SUHEYLA il ura de moarte pe Ihsan si il voia distrus…chiar si atunci au fost uniti de acest secret…vreau sa spun ca nu si-au turnat laturi in cap referitor la acest aspect…i-a cerut explicatii doar pentru copilul ei si moartea surorii sale, nimic despre HAYDAR. Este posibil cumva ca unul din cei doi copii sa nu fie al lui Haydar ci al lui Yusuf ? Poate chiar Melek ? Poate ca tatal lui Zafer a aflat…. Cand a aflat ca Suheyla este gravida, Yusuf l-a mintit pe Ihsan ca el este tatal copilului…iar dupa ce l-a nascut, a vrut sa-l omoare, noroc ca l-a luat Okkes si l-a salvat. De ce vorbea, in primele episoade Suheyla despre etajul de la ferma, coridoarele intunecoase…noi credeam ca era vorba despre ea, dar de fapt ea a facut copilul din dragoste cu Ihsan, nu avea de ce sa aiba acele amintiri urate… Daca acest lucru s-a petrecut, de fapt, cu mama lui Demir ? Si Yusuf a incercat atunci sa scape de toti, pentru a-si ascunde fapta ? A incercat sa scape de Haydar aruncandu-l in inchisoare, de mama lui Demir concediind-o….V-ati gandit vreodata ca IHSAN a declarat ca Haydar este mort tocmai pentru a-i scapa viata ? Daca toti il credeau mort, poate scapa si de ura lui Yusuf. Acesta sa fie motivul pentru care Suheyla i-a spus episodul trecut “stiu ca ai facut cum era mai bine…nu te condamn”. Atunci s-ar explica multe – pentru a-si apara sora, Suheyla tace…pentru tatal sau, Ihsan tace…despre Ihsan stim urmatoarele lucruri – este un om, cinstit, drept, mandru, care crede in justitie. Timp de 53 de episoade producatorii ne-au convins de acest lucru, deci nu cred ca el ar putea face ceva rau. Dupa tonul umil cu care-i raspunde lui Haydar rezulta clar ca omu’ zice adevarul, dar Ihsan a facut acest lucru pentru un scop nobil. Pentru ceva care a venit in sprijinul Suheylei (femeia pe care a iubit-o toata viata).

    0
    0

  • vyk968 pe 16 Feb 2009, 01:55
    Asi

    La asta ma gindeam si eu acum Simela, parere-a mea : -actorul murat nu mai poatr fi distribuit in filme de dragoste . am inteles ca sotia sa il insoteste la filmari ,de tot risuuuuuuuuuuuuu , da ce face il pazeste ??????????? 11)

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 02:30
    IMAGINATIA MEA

    SCENA 8 = PENIBILA ! In fruntea mesei este sefu’ Haydar. In stanga si in dreapta lui si-a asezat copiii, abia apoi urmeaza prostimea, adica Asi, Defne, Kerim si psihopatu’. Ce sa-i faci…in casa lui Cemal. RU-SI-NI-CA !!! O supara pe Asi…cred ca ii spune ori ca a hotarat sa stea Melek si Psiho aici, ori ii spune chestia aia cu bunicul ei. Ce este mai suparator este faptul ca Demir ramane la masa in loc sa plece dupa ea s-o linsteasca, desi se vede clar ca nici el nu este multumit. Sa nu-l supere pe taticu. …altfel ia bataita la fundulet. In acest trailer l-am vazut pe Demir cu Haydar in scena 1 si scena 8. In amandoua DEMIR sta cu capul aplecat, iar ala priveste superior. (Doamneee, dau in icter mecanic….Va cer scuze, dragele mele, dar ma duc sa-mi cumpar o tona de lamai sa-mi treaca greata). Ihsan cand a avut probleme financiare a preferat sa mearga la inchisoare decat sa ceara imprumut de la Demir….iar asta a facut un targ de toata jena pentru bani…acum vin si paraziteaza casa lui Cemal…NERIMAAAAN, unde esti ? Iti raneste fata mitocanuuuuuu ! Si sa revin…sper ca Demir s-a dus dupa ea, desi trebuia sa plece imediat. Va amintiti cand Demir a fost suspectat si apoi arestat pentru crima ? Asi a fost singura impotriva familiei sale pentru a-l apara pe Demir. Si sa fim seriosi…nu erau de condamnat, o sa vedeti acum in urmatoarele episoade de la RO. Chiar si Neriman, saraca, o inteleg…Ia sa incercam sa ne punem in locul ei si ce vedem ? Tatal ei este mort, afla ultima ca Demir si Aslan au fost inarmati acolo, procurorul ii spune ca este un martor care il acuza pe Demir, Aslan declara ca Demir a intrat in casa, se gaseste arma crimei in casa lui Demir…iar procuratura il aresteaza. Normal ca Neriman, femeie simpla, crede ca el este criminalul. Noi, telespectatorii stiam adevarul, dar ea nu ! Am facut aceasta paranteza pentru a intelege mai bine ca Asi l-a aparat chiar si in fata acestor probe evidente…Demir, in schimb, ce face ? Il dispretuieste pe Ihsan desi nu el este criminalul…pentru ce ? Daca imaginatia mea de la scena 7 se potriveste, cum isi va putea cere scuze vreodata ? Cand a venit sa se razbune pentru moartea mamei sale, avea oarecum un motiv…si totusi s-a certat cu Suheyla spunand ca “trecutul o sa ne distruga pe toti”. I-a cerut ajutorul lui Asi sa-l faca sa uite…cunoasteti foarte bine nu mai zic.. Ce-l face mai deosebit pe handralaul asta de taica-so de este asa de pornit DEMIR ? Iar vedem fata in fata doua tabere: DOGAN si KOZCUOGLU ?

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 02:56
    IMAGINATIA MEA

    SCENA 9 = NAMIK cred ca va lamuri totul..nu stiu daca in episodul asta dar el va face lumina. SCENA 10 = avem dialog la trailer…Haydar are chef de scandal, iar IHSAN este mare domn ! SCENA 11 = In patul lui CEMAL – trafic mare. Mosu’ cu Sarmasik, apoi Sarmasik cu Aslan, Cemal impuscat, , apoi Asi cu Demir, apoi Asi cu Defne si iar Asi cu Demir. Echilibrul psihic al lui Asi se duce naibii. Duce lupte pe toate fronturile.Reamintiti-va cine populeaza casa si veti intelege: Haydar=probleme, Ali=probleme, Melek=probleme, si, bineinteles Demir (eternul gelos, suspicios, artagos…)=probleme. Arata ca un om care nu mai poate. Demir degeaba o saruta ca pe colega de banca. Ma intreb ce se va intampla in acest episod. Din informatiile mele sigur va fi ceva…era si normal deoarece Ali este acolo. Asadar, oare cine stie ? Sa incerce Psiho sa se dea la Asi si aude Haydar ? Aude Melek ceva ? CONCLUZIA MEA: Asi ar trebui sa plece. Nu ma gandesc imediat la un divort, dar o separare se impune de urgenta. Mediul total nesanatos in care se afla o va distruge. Nici la ferma parintilor nu este bine pentru ca si acolo sunt necazurile lui Ihsan, un copil mic, problemele lui Defne etc. Locul trebuie sa fie linistit. Suportul de care are nevoie nu il va gasi in DEMIRUL de azi.

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 08:18
    Asi

    Mandra si neinfricata Asi sa dea turma afara, cu biciul.iar iubirea pt.Demirul de azi,sa si-o ascunda si sa-l joace un pic cu Ali,apoi sa faca rost de bani caci ferma nu uitati este a lui Demir prin licitatie si daca afla Haidar.............. Sa se imbrace ca o doamna cand sta la oras,nu-mi inchipui sa fie atat de taranca incat sa nu se mai desparta de salul acela.

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 08:35
    asi

    Este singura sotie din acest serial care suporta atatea marlanii din partea sotului .Se poate sa se lase calcata in picioare doar pt ca il iubeste?Se poate sa iubesti un asa marlan? Asiiii revino la calitatile de la inceputul serialului ca ma doare sa te vad in halul acesta de umila ,nu mai suport. Cine stie turca,va rooooooooooog scrieti-le producatorilor sa nu strice serialul.Unde esti Isan sa-ti salvezi fiica prea iubita? Neriman nu te lasa,fa-ti aparitia in casa Asiei si fa curatenie cum stii tu.

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 09:06
    SA MAI SI RADEM

    CONTINARE...Fanii mai spun ca Haydar o sa vrea sa se intalneasca in casa asta si cu prietenii lui; O compara pe Asi cu o calugarita, iar pe Demir cu un preot italian ha, ha, …solicita de urgenta o luna de miere pentru Melek si Psiho ca sa plece de acolo; Ali isi va desfasura activitatea in biroul lui Demir pentru ca acum sunt parteneri oficiali; Toti isi dau acum intalnire in casa asta de parca-i Mall, ha, ha,

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 09:13
    asi

    Nu cred ca scenaristii o sa strice serialul, oricum Asi e eroina principala.Stiti ce mi-ar placea ca Asi sa-i lase un bilet lui Demir in care sa-i ceara divortul, iar apoi sa dispara fara un cuvant in plus, iar Demir sa o caute de nebun ca aspus ca daca Asi o sa dea bir cu fugitii o sa rascoleasca pamantul in lung si lat sa o gaseasca ptr ca ei sunt de nedespartiti.

    0
    0

  • maria pe 16 Feb 2009, 09:14
    unde este europa ?

    unde sunt tendintele europene la care Turcia vrea sa adere ? acest serial discrimineaza femeia si ne face sa nu mai credem in iubire!!!Frumos cuplu, urata poveste!!!! Poate pana la ep 70(parca) scenaristul revine la sentimente mai bune. Bravo Camelia scrii frumos si cu haz...poti sa-ti valorifici calitatile scriind proza...nu te-ai gandit?

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 09:42
    Asi

    Scenaristii au uitat de la ce au plecat. Serialul trabuia sa se numeasca " Peripetiile lui Demir" sau este un serial educational pt.tineri " Cum sa-ti umilesti nevasta" Iulia, Asi nu are un loc anume unde sa se ascunda.Si apoi de ce sa o faca? este casa ei,este desteapta,este medic vet. poate sa-si faca meseria fara sa mai fie casnica-sluga tuturor. Trebuie sa se separe de Demir ca sa-si puna fiecare ordine in idei.Poate ca Ali este psiho,dar o iubeste ,o mangaie cu privire,in timp ce Demir .....Probema este ca scenaristii sa nu-i dea rolul de nebuna uitata intr-un spital ,ca sa o scoata din serial dar totodata sa mentina si numele de ASI al serialului. Problemele s-au complicat, dragostea nu poate reinvia doar cu scuze,mai ales ca Asi "nu uita nimic" si nu cred sa fie atat de proasta sa ierte atatea mojicii.O rebela nu iarta ,nu se umileste.

    0
    0

  • vali24 pe 16 Feb 2009, 10:12
    asi

    Fetelor am vazut cate ceva si din Firtina ,filmul in care Murat joaca cu actuala sotie ,dar nu m-au convins deloc.Desi acolo au mai multe scene in care se saruta ,nu exista nici un pic de chimie intre ei.In Asi, cel putin in primele40 de episoade ,atunci cand se privesc te trec fiori si ai senzatia ca pot face dragoste numai din priviri.Nu stiu cat este de geloasa sotia lui, dar eu daca as fi in locul ei as muri!!! Cred ca daca Murat nu s-ar fi casatorit cu ea anul trecut, acum n-ar mai fi impreuna.Mi-as dori ca pe viitor ,daca vor mai face vreun serial, sa avem acelasi cuplu Asi-Demir . Scenaristii trebuie sa se gandeasca mai bine la felul in care-l vor finaliza pe acesta fiindca este pacat sa-l strice tocmai acum .

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 10:27
    asi

    Ai dreptate simela, o rebele nu iarta sau stai cum a spus ea candva ca nu uita nimic nici o data dar ar putea sa ierte, asa Demir trebuie sa plateasca cu varf si indesat cu toate ca el este gelos ptr ca o iubeste nespus de mult, ca ii este teama sa nu o raneasca atat de mult ce o iubeste si cred ca deja aranit-o.Parca ei maiau ocasa in alt sat sa mearga acolo, trebuie sa fuga de Demir neaparat sa-si puna ordine in idei. Fetelor cred ca sunt prea obsedata de acast serial, cred ca o sa jelesc un an dupa el, asa cum jelesc dupa ceva ce-mi place mult.Demir trebuie sa-si revina de sub tutela lui taica-su asa cu ma scapat si de Suheyla, trbuie sa devina mai romantic, fetelor nu trbuie sa o plimbe cu barca sa-i puna flori in par asa cum facea si Ihsan cu Neriman?

    0
    0

  • gabi pe 16 Feb 2009, 10:39
    asi -nedumeriri si confirmari

    am vazut 53, m-am bucurat de traducerea cameliei, mii de multumiri (desi cred ca ai podul plin..), si m-ati innebunit!Fara sa va contrazic, dati-mi voie la cateva consideratii :Asi , e clar, stie ce vrea , il iubeste pe Demir, are incredere in el, va fi alaturi de el pana la capat!Va lupta cu DEMNITATE pana la capat!Demir o iubeste, o venereaza, se vede dupa cum ii vorbeste despre ea tatalui sau. Acum este bulversat de regasire, de nunta intempestiva a lui Melek cu Ali, pe care o accepta doar pt ca stie ca sora lui este oarba in dragoste si nu are alta solutie!Va fi alaturi de Asi, o va iubi, o va proteja cum numai el stie, isi va da viata pt ea!Va infrunta pe toata lumea pt ea , pt dragostea lui!Acum tb sa faca fata urii tatalui sau, este un justitiar, vrea sa stie trecutul fila cu fila, Namik il va ajuta si va capata respectul Suheliei, dar atentie, Suhelia nu se va casatori cu Namik, Ihsan va ramane singura ei dragoste.Suhelia va avea un rol important, s-ar putea sa preia ostilitatile, este inteligenta, rationala, stie ce este mai bine pt viitorul copiilor crescuti de ea!Il va ajuta si proteja pe Ihsan, stie ca nu poate sa se afle in spatele crimei comandate de Yusuf!Ihsan este pus in inferioritate in fata lui Demir si a lui Haydar de faradelegile si tirania lui Yusuf.Intrebarea este cum ,un justitior ca el , va suporta adevarul daca se va dovedi ca tatal sau a fost un despot?Haydar capata curaj spre a se razbuna, vad ca il infrunta pe Ihsan, isi cere inapoi familia pierduta, destramata, dar el nu are nicio vina?Ascunde ceva, are o parte culpabila.Ne indreptam spre o turnura a serialului gen Romeo si Julieta?Ii prevad un viitor sumbru lui Melek, cand va deschide ochii va vedea fatarnicia lui Ali si va fi devastata!eE verosimil sa se arunce in apele raului! Zafer, zevzecul de Zafer imi e simpatic, va folosi simpatia lui pt Defne spre a se razbuna?E prea "mic " pentru acest serial!a intrat spre a -l prelungi..., eu nu-l iau in seama, coloreaza doar...! Imi place de Defne, este dulce, calda, frumoasa inspira armonie, !este si putin infantila, ce sa-i faci nimeni nu-i perfect!Kerim o iubeste pe Defne, dar, va pleca la Istanbul sa reia afacerile familiei? Sunt o romantica iremediabila veti spune, dar , in secolul asta, daca dragoste nu e , nimic nu e! cele bune,

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 10:50
    asi-demir

    Si eu am vazut ceva din Firtina, intradevar nu se potrivesc si stiti ce mi s-a parut ca Burcin intr-un fel sau altul incearca sa o imite pe Tuba ca talent actoricesc, mie mi s-a parut ca nu are talent. Pe cand pe Tuba am vazut-o si in alte secvente dintr-ul film sau serial ca nu inteleg turceste,transmite foarte mult, camerele de filmat o iubesc, e facuta pentru asa ceva, iar Burcin e anosta fara farmec, nu transmite absolut nimic.Daca mai gresesc ceva cand scriu imi cer iertare sunt foarte obosita am 3 nopti la rand in care nu am dormit decat cate 2 ore pe noapte di cauza serialului, atat de mult m-a captivat, sotul meu imi spune ca o sa ajung sa invat si turceste pana la urma, m-am dat cu turcii,

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 10:59
    Asi

    Asa este,firtina nu-ti da emotii.Crezi ca Burcin si maica-sa ,cand au vazut chimia dintre Tuba si Murat in Asi ,nu au simtit ca si noi celelate ,ca dragostea se infiripa intre cei doi?Si atunci cred ca au facut tot posibilul (presiuni ) asupra lui Murat ca sa se casatoreasca.Dupa care serialul a luat aceasta turnura pe care o vedem acum, ca si cand scenaristul ar fi sotia lui Murat ,ca daca tot este langa el cand filmeaza .........Nu pricep de ce Murat s-a lasat convins,ptr.ca traia cu Burcin din 2007,si daca o iubea cum declara peste tot ca este f.fericit,cum dracu tot 2007 cand au inceput filmarile la ASi, putea transmite pe ecran dragostea ce ne-a infiorat iar dupa casatoria din 2008,parca are "vraji" facute de soacra(ca si pe asta o ridica in slavi) si nici sa o priveasca pe Tuba nu mai poate sa o faca?! Oare Burcin sa fie geloasa doar pe Tuba? Tuba si imbracata prost, arata tot ca o printesa.Oare Tuba s-a indragostit de barbatul Murat ? Oare o fata frumoasa ca Tuba sa nu fie iubita de un barbat pe masura ei? Sau asa se intampla in viata reala unul frumos si celalat urat. Daca ati vazut serialul Kaybolan Yillar(anii pierduti),unde producatoarea si scenarista este sotia reala a actorului Saruhan Hunel -in rolul lui Esmer,veti vedea cat de bine s-a impletit iubirea adevarata cu mafie,morti si impuscaturi. Daca si scenarista ar fi fost geloasa ........ Nu cred ca Tuba si Murat vor mai juca vreodata impreuna, doar daca Murat va divorta sau va pune piciorul in prag. Sau va juca numai cu Burcin in filmele de dragoste. Din aceasta cauza imi sustin parerea ,ca nu mai poate fi un actor complet si daca l-am placut foarte tare ,acum m-a dezamagit si mai mult ,mai ales ca a devenit increzut .

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 11:13
    demir

    Pai daca o sa joace numai cu nevasta-sa, numai in filme de dragoste poate sa-si ia adio de la cariera de actor cu talent, o sa-si dea seama el de asta candva sper numai sa nu fie prea tarziu, pacat.

    0
    0

  • maria pe 16 Feb 2009, 11:26
    fictiune

    zburda imaginatia noastra ce mai!!!! este clar ca o chimie este intre asi si demir, si mai clar, este ca scenaristul este unul patimas (cam mai toti turcii dealtfel) sper o mai spun odata, ca serialul ne va produce o placuta surpriza si ne va da peste cap toate pronosticurile!!!!! sa auzim de bine!!!!

    0
    0

  • gabi pe 16 Feb 2009, 12:01
    aveti putintica rabdare!

    fetelor , nu fiti rele, in viata totul este posibil, doar sa-ti pui in cap !Daca Tuba il va dori pe Murat stie ea cum sa faca!Am scris mai sus ca s-ar potrivi ca soti in realitate.Tuba este linistita, visatoare, retrasa, stilata,Murat pare impulsiv, vertical, plin de el.Si pana la 35 de ani a vazut multe...Vad ca o blamati pe sotia lui, m-am uitat un pic pe niste poze , intr-adevar e steasa,asta-i cuvantul!La ei casniciiile le conduc soacrele?Atunci se schimba situatia, Murat este o marioneta?Nu cred, vor sa intre si ei in Europa, mai imprumuta de la noi! Am glumit, ma iertati! Fanii fac si desfac; Ca poveste de iubire sunt perfecti, cel putin pana la ep 47.Cum pot sa joace astfel?Imi plac la fel de mult ca Vivien Leigh si Clark Gable in Gone with the wind!Sigur nu se pot compara nici pe departe nici scenariile (fantastic Margaret Mitchell)si nici regizorul, aici avem multe de reprosat turcilor!Comparatia luati-o strict la scenele de dragoste ptr ca in rest, nu poate exista termen de comparatie Daca Tuba il vrea pe Murat il va avea si gata, sotia lui va fi o piesa de domino..., el este barbat , poate fi cucerit! Putintica rabdare... ma gandesc la tablourile Cameliei, voi reveni

    0
    0

  • vali24 pe 16 Feb 2009, 12:23
    asi

    scenaristii sunt si ei oameni si cred ca citesc si impresiile telespectatorilor numai ca ,in acest caz ,cineva tine neaparat sa nu existe scene de dragoste intre cei doi .Nu stiu ce se intampla pe platouri dar indiferent cat sunt de musulmani trebuie sa tina cont si de impresiile celorlati(ma refer la cei din afara Turciei), mai ales ca vor sa intre in UE. In celelalte seriale ale lor vezi mult mai multe decat in acesta si sunt tot musulmani.Ar trbui sa promoveze mai putina violenta si mai multa dragoste chiar daca ii deranjaza pe unii.Ep 53 m-a dezamagit total!!!

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 12:57
    Asi- sfarsitul serialului

    Asi,satula de toate ,paraseste cu capul sus ,casa lui Cemal si merge la ferma ei ecologica(au intrat in UE).Obtine cotracte ,vinde produsele si devine independenta financiar. Ali,o iubeste nebuneste si o cauta la ferma si devin amici. Melek,isi da seama ca nu este iubita de Ali,si se desparte de Ali. Haydar ,vrea averea lui Isan,bani nemunciti si-l influienteaza pe Demir care se va ocupa de contrabanda ,de femei va fi ca Haidar spre uimirea tuturor si uita de Asi. Isan,o iubeste pe Suhelia dae o respecta pe mama copiilor lui. Defne pica in plasa lui Zaher . Demir, se duce la Asi si o vede cu Ali.Suparat ca Ali vrea sa-i ia un bun al sau il ia la bataie iar Asi ii ia apararea lui Ali si-i cere divortul lui Demir ,care nu vrea sa divorteze .Ali ca sa se razbune, face alianta cu Zaher . Demir da falimet si tasu ii spune sa ceara bani de la Asi. Aceasta ii da banii necesari cu conditia sa fie de acord cu divortul si sa nu o mai caute niciodata deoarece vrea sa-si refaca viata alaturi de Ali (minte ).Demir are nevoie de acei bani dar si turbeaza de gelozie si navand alta solutie este de acord cu divortul .Ali afla si radiaza de fericire. Cupluri: Defne-Zaher / Asi-Ali / Demir =Hair / Asi nu se casatoreste cu Ali,dar cresc impreuna copilul lui Asi ( Demir nu stie de bebel si oricum nu-intereseaza decat sa faca avere pe orice cale ). Dupa 10 ani. La ferma lui Isan locuieste si Suheila bolnava, de care are grija Neriman.Toata lumea fericita , au nepotei o fetita a Gongei si un baietel al Asiei. Defne cu Zaher care chiar o iubeste ,duc o viata de huzur. Aslan o iubeste pe cantareata care ii papa averea. Ali a devenit un important om de afaceri,f.demn si cinstit, acum are curaj sa-si cheme tatal si sa-i arate ce fel de om a devenit. Asi este mandra de afacerile ei,isi iubeste copilul, si-a schimbat impresia despre Ali si este pe cale de a face mariaj cu acesta cand va sosi si tatal lui Ali. Demir ,mafiot in toata regula avandul ca idol pe Haydar,incearca sa distruga fericirea lui Asi si merge la ferma ei. Acolo vede copilul,si crede ca este al lui Ali-Asi si vrea sa-l rapeasca ca sa se razbune. Ca sa-si salveze copilul Asi ii spune adevarul,Demir face ADN-ul , crapa,moare,inviaza dar regretele sunt tardive si paraseste scena umilit ,simtind ca singura si marea lui dragoste a fost Asi ,. O dragoste imposibila ?La asa caracter asa dragoste.

    0
    0

  • ada pe 16 Feb 2009, 13:27
    asi

    mai simela asa vezi tu sfarsitul serialului sau ai citit informatiile respective/

    0
    0

  • paulette pe 16 Feb 2009, 14:21
    asi

    draga mea Simela nici in cele mai urate vise ale mele nu cred ca se va intampla scenariul descris de tine.Eu cred ca Haydar este un om rau,avid de averea lui Demir care nu-si iubeste deloc copii.Ai insa dreptate in cea ce ii priveste pe Murat,Tuba si Burcin.

    0
    0

  • paulette pe 16 Feb 2009, 14:34
    Pentru Camelia

    Camelia,scumpo m-am bucurat sa aflu ca ai studiat psihologia,poate imi dai un sfat sau o recomandare de carti pentru fetita mea de 16 ani care are o pasiune imensa ptr.aceasta.Crezi ca ii va placea la facultate?Te pup si iti multumesc.

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 14:40
    tuba

    Ea joaca intr-un serial cu Bulent Inal.Cine actorul? Va rog!

    0
    0

  • maria pe 16 Feb 2009, 15:00
    iar si iar!!!!!!!!

    aceleasi ganduri, aceiasi imaginatie, aceiasi dorinta de bine, suntem niste romantice incurabile, si sunt sigura ca si la turci binele triumfa asupra raului. Ori sunt niste mari actori, si sentimentele nu trebuie sa iasa dincolo de ecran ori......ii prefer pe cei doi in primele 40 de episoade restul pana la 54? sunt lamentabile....ce o fi, o fi..scenaristul si sotia lui murat au distrus serial asta este sigur! da-le doamne mintea de pe urma.....

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 15:43
    Asi,pt. Iulia

    Tuba joaca cu Bulent (inalt cu mustata) in serialul "Ihlamurlar Altinda", Se spune ca au fost iubiti ,dar s-a terminat. In film Tuba este si mai frumoasa cu tinute elegante. Murat este nascut in 1979 si are 182cm,Burcin in 1980 si are 165cm,Tuba in 1982 .

    0
    0

  • iulia pe 16 Feb 2009, 16:40
    asi pt.simela

    Merci Simela!Se potrivea si cu Bulent asa mi s-a parut.Oare chiar sa fie vina lui Burcin pt. ce se intampla in serial?Daca e asa nu ar mai trebui lasata in apropierea platourilor de filmare, este clar e geloasa pe succesul lui Tuba.Cu bine!

    0
    0

  • vyk968 pe 16 Feb 2009, 16:51
    Imaginatia mea

    Scena 1: -Demir coplesit de sentimente ne traite si ne impartasite fata de tatal sau ,uita cit de mult a luptat pentru a optine dragostea Asiei .Mitocanul ( Haydar) profita de starea in care se afla Demr si-i spune : Asi nu este femeia potrivita pentru tine .........,sa nu uitam pentru Demir familia inseamna totul ( ravasit uita ca si Asi face parte din familia sa ) Scena 2:Mihnita de atitudinea lui Demir ,nu poate accepta sa locuiasca impreuna cu( nemernicul )Ali. Ii spune lui Defne ca v-a trebui sa gaseasca o solutie urgent ( doar stim de ce sa casatorit cu Melek ).Scena 3:Cred ca nemernicul ii aminteste de planu sau ca nu v-a renuta la visul sau de a fi cu ea v-a lupta cu orice pret ,( nu ca Demir) de aici rinjetul satisfacut ,planul sau prinde contur ( in mintea lui diabolica )urgent Asi v-a gasi o solutie la cit e de mindra ,chiar de v-a trebui sa renute la barbatul rivnit pentru un timp..........

    0
    0

  • vyk968 pe 16 Feb 2009, 17:06
    Imaginatia mea

    Completare la scena 3,sper ca nu a incercat sa o sarute..........si asta sa fi vazut Haydar , ca se complica situatia.

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 17:29
    RASETE SI VOIE BUNA

    Nu va puteti imagina ce bine m-am distrat citind comentariile voastre. Simela, crede-ma ca am ras de imi curgeau lacrimile pe obraji....uite ce melodie cred ca ti se potriveste acum: http://www.youtube.com/watch?v=KmkpYhb-Zok

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 17:45
    PENTRU PAULETTE

    Draga Paulette, ma bucur sa aud ca ai o fata asa mare. Sa-ti traiasca ! Am aprofundat aceste studii din dorinta de a intelege copiii. Am inceput prin a-l citi pe JEAN PIAGET (psiholog elvetian) care s-a ocupat 6 decenii de studiul copiilor...iar de aici restul a venit de la sine...In ceea ce priveste cartile nu stiu ce sa zic..depinde ce ii place...ce o pasioneaza...psihologia are foarte multe ramuri: psihologia personalitatii, medicala, educationala, sociala, juridica, a muncii, a personalitatii etc.

    0
    0

  • vyk968 pe 16 Feb 2009, 17:46
    Asi

    Stie cineva ce inaltime are Tuba ?

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 18:18
    Asi+ Demir sarutari adevarate

    www.youtube.com/watch?v=zJuNZsDQRww&NR=1 ................................................v=jmFEHoqFxXI&NR=1 Demir este excitat? Mai mult ca sigur,este rosu la fata si urechile la fel si uite cum ii contureaza buzele Asiei. Ei,cand Burcin a recunoscut semnele iubirii,cred ca au apucat-o toti dracii, si la si inhatat pe Murat,apoi a arat ea ce poate face pt a-l tine in lant. Murat= Grivei? Camelia,bine ca te-ai distrat,oricum simtul umorului nu trebuie sa ne paraseasca chiar si atunci cand suntem suparati.

    0
    0

  • mihaela pe 16 Feb 2009, 18:22
    asi

    pentru similea asa vezi tu sfarsitul filmului,sau esti sigura ca asta este sfarsitul?te rog sa imi raspunzi,sti din surse sigure?ca deja sunt dezamagita.,nu vreau un sfarsit asa.puuuup

    0
    0

  • florina pe 16 Feb 2009, 18:25
    asi

    Camelia, fara indoiala nu Asi este atractia acestui forum ci tu cu tot ce ne daruiesti ; pe langa speranta ca vei fi in continuare coordonatoarea ""jocului cu margelele de sticala" fa-mi si mie un cadou : cati ani ai ? scuze aticipat pentru intrebare, are legatura numai cu felul in care contribui.Toate bune

    0
    0

  • mihaela pe 16 Feb 2009, 18:27
    asi

    pentru similea asa vezi tu sfarsitul filmului,sau esti sigura ca asta este sfarsitul?te rog sa imi raspunzi,sti din surse sigure?ca deja sunt dezamagita.,nu vreau un sfarsit asa.puuuup

    0
    0

  • vyk968 pe 16 Feb 2009, 19:40
    Asi +Demir saruturi

    Ai dreptate Simela , este un sarut cu multa pasiune,ai un simt foarte dezvoltat de a observa . A m vazut si eu aceasta secventa de mai multe ori , i-am vazut fata ,da urechile nu !!!!!!!!! Am ris si eu copios .

    0
    0

  • corina pe 16 Feb 2009, 20:19
    asi

    Si eu sint pasionata de acest serial dar nu imi place cum a inceput sa decurga lucrurile. Nu stiu ce se va intimpla cu personajele principale ,Asi de acum nu imi place la fel si Demir. Cine stie daca Leyla mai apare in serial sau au scos=o si pe ea.Camelia esti super ptr toate informatiile care le dai. Eu v-am descoperit numai acum si sint foarte incantata. va pup si astept vesti de la care cititi pe alte siteuri.

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 20:20
    LOCUL III

    Cele mai tari saruturi din istoria filmului. Va las sa va delectati cu locul III (poate invata si producatorii de la ASI ceva)…astept comentarii… http://www.youtube.com/watch?v=bxOK_g_kMxU

    0
    0

  • camelia pe 16 Feb 2009, 20:32
    LOCUL I

    Locul II nu este important pt. ca s-a acordat unui sarut din desene animate. Doamnelor, va ofer acum LOCUL I….privit si admirati, ca aveti ce ! (pe cand si ASI cu DEMIR ?) http://www.youtube.com/watch?v=ZsukB39t6eA&feature=related

    0
    0

  • simela pe 16 Feb 2009, 21:26
    Asi - pt.Mihaela

    Draga mea ,am scris doar un scenariu ,ptr ca m-am imbolnavit de nervi dupa ultimul ep. si nici urmatoarele ep.nu sunt mai breze. Imagineaza-ti un final frumos,pe placul tuturor dar asta nu ne va ajuta pe noi romanticele sa fim mai fericite vis-a-vis de ASI. Eu nu mai am speranta ca scenaristii isi mai revin din neputinta si ptr.lungirea serialului intrusii de pe platoul de filmare , scriu cate un scenariu fiecare dupa cum il taie capul,ca are sau nu legatura cu inceputl serialuli ,n-are importanta ptr.ei, doar pe noi ne doare acest fapt ,ptr.ca a inceput frumos si asteptam sa fie tot asa pana la final.Dar "surprize,surprize" de la turci.

    0
    0
Pagina « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod