"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 48351-48400 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 31 Ian 2009, 16:26
    ASI

    camelia dar in episodul 52 un tir era sa dea peste demir? la lovit sau a pus frana?

    0
    0

  • paulette pe 31 Ian 2009, 16:22
    asi

    Cami ,cum pot sa te rasplatesc ptr. bunavointa ta?esti o draguta.Am respirat usurata ca Demir si Asi nu sunt frati, important este ca dragostea lor sa invinga, In scena revederi din ep.35 de la turci Asi are cea mai expresiva privire de dragoste .

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 02:21
    ASI

    Episodul 52 - trailer Demir catre Asi: Am citit biletul scris de tine catre Ali. Ceva s-a intamplat intre voi si din aceasta cauza te opui acum acestei casatorii ! Cine pastreaza secrete de la cine ? ****Kerim catre Defne: Ce naiba faci tu cu tipul asta ? Ce crezi ca faci ? Defne: De ce ? Ce este in neregula cu el ? Kerim: Omul asta este mafiot, Defne ! *****Demir catre Asi: Mi-a fost intotdeauna frica sa nu te pierd, de aceea am suferit tare mult ! Din acest motiv de teama de ranesc foarte mult si ma simt atat de vinovat !

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 01:40
    ASI

    Episodul 51 Demir pleaca in Siria. Toata lumea felicita pe toata lumea pentru nasterea copilului. Demir catre Asi: Iubirea mea, trebuie sa plec. Am ceva de facut..in legatura cu munca. Asi: Cand te vei intoarce ? Demir: Peste cateva zile. Sa te odihnesti, bine? Te voi suna. Melek: Unde mergi ? Demir: Inca nu i-am spus lui Asi. Poti sa-I spui tu ca am vorbit ? Melek: Pentru permisiunea de a ma marita voi spune la toata lumea.****Ali: Unde mergi cand toata familia este aici ?(stie porcu’ ceva de la Zafer !) Demir:…………………………..MUT ! Ali catre Asi: Tocmai am auzit ca ai ajutat-o sa nasca. Buna treaba ! Asi: Mersi. Ali: M-ai cautat sa vorbesti cu mine. Melek: Asiiii ! Felicitari ! Fratele meu mi-a dat binecuvantarea ! Ali catre Asi : Demir nu ti-a spus ? Asi: Nu. Ali: esti socata.****Demir semneaza hartia de deshumare***Ali catre Asi: Nu credeai ca Demir va fi de accord. El m-a iertat, cu toate ca nu uita nimic. De ce crezi ca vreau sa ma casatoresc cu Melek ? Asi: Pentru ca o iubesti ! Ali: NU ! PENTRU CA TE IUBESC PE TINE ! Sunt dispus sa ma casatoresc cu Melek pentru a fi aproape de tine ! Am devenit partenerul lui Demir din cauza ta ! Asi: Ce incerci tu sa spui ? Sunt casatorita cu Demir ! Sunt sotia lui ! Ali: Eu voi fi aproape de tine. Intr-o zi vei intelege cat de mult te iubesc !**** Mormantul este deschis, iar Zafer priveste ascuns si spune : Ohhhh, deci tu esti fiul lui Haydar ???

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 01:07
    ASI

    Episodul 51/4 Asi: Kerim a plecat ? Nu vii in pat ? Demir: Nu scumpa mea, culca-te. Sarmasik: Am oboist de atata asteptare sit e vad cu fata asta. Aslan: Mai lasa-ma putin, ai rabdare…Sarmasik: Nu mai pot sta, pleca acum. Neriman aude….Du-te. Sau strig si vine toata lumea. Am auzit totul. Ai avut totul aici dar vrei mai mult…***Demir: Nu vreau sa vorbesc despre Melek si Ali. Asi: Mai bine decat sa nu vorbim. Demir: Am incercat sa-ti spun ca Ali doreste mereu sa fie in concurenta cu mine. Se foloseste de tine. Asi: Poate ca este chiar indragostit. Nu-l poti proteja. El a acceptat parteneriatul. A spus ca o paraseste pe Melek. Mi-a oferit-o singur. Asi: El spune ca tu l-ai fortat. Demir: De unde stii ? Asi: Asa i-a spus lui Suhelya. Demir: Cand ? Asi: Am crezut ca ai vorbit cu Melek azi. Demir: Da, dar nu mi-a spus nimic despre asta. Asi: De ce minte el despre parteneriat ? Demir: ar trebui sa-l intrebi pe el. Asi: da, si trebuie imediat. Demir: Eu nu pot merge sa vorbesc cu el. Asi: Nu poti ascunde dragostea. Cum ar putea vorbi cineva despre dragoste si minciuna ? (Asi chiar crede ca Ali o iubeste pe Melek)…Demir: Tu mai degraba crezi in el decat in mine. Asi il sun ape Ali. Trebuie sa vorbesc cu tine. Ali: Nu sunt in oras, te sun cand ma intorc.****Melek: Vreau sa te uiti la rochia de mireasa. Suhelya: Asta este ultimul lucru care-mi trece prin cap. Vreau sa vorbesc cu Demir mai intai. Melek: Voi vorbi eu. Daca nu vine, o sa o fac pe cont propriu.****Goncha insista sa mearga cu Asi spunand ca mai are pana naste.***Suhelya: Ma bucur ca ai venit. Am multe lucruri sa-ti spun. Melek a fugit dimineata . Am fost dupa ea. Ali a fortat-o sa vorbeasca cu mine. Ei vor sa se casatoreasca, indifferent de vointa noastra. Mi-au spus-o in fata.Melek este indragostita si nu o putem opri. O putem pierde pentru totdeauna. Demir: Unde este Melek acum ? ***Melek: ai vorbit cu matusa ? Demir: Ce incerci sa faci ? Nu l-am fortat pe Ali cu oferta. Putea sa nu accepte. As fi crezut in iubirea lui…..A semnat si nu si-a respectat nici cuvantul. Melek: Sa nu mai vorbim despre asta. Stii, imi amintesc de rau…il vad in visele mele. Nu pot sa plang. Mama ma tine…apoi rece ca gheata… Demir: trebuie sa uitam, trebuie sa uitam…Melek: Simt ca traiesc inca in trecut si in viitor. Mereu ai avut in mainile tale viata mea..Te rog nu ma lasa in apele astea nepatrunse ! Te rog, tine-ma de mana din nou ! (ce i-as mai trage una la asta…) Demir: Nu te voi lasa din mana. Melek: Dar acum m-ai parasit. Nu ma intelegi. Am nevoie de tine. Imi place de el si nu vrei sa ma intelegi. Demir: Cum poti sa crezi ca eu stau in calea fericirii tale ? Nu te-as mai putea privi in ochi. Dar ok. Nu pot impiedica asta. Nu pot sa te pierd, dar simt ca este o greseala. Idioata de Melek sare in sus de bucurie, iar Demir spune: EU CHIAR ACUM SIMT CA M-AM ARUNCAT IN APELE NEPATRUNSE !

    0
    0

  • floricuta pe 31 Ian 2009, 01:05
    asi-impotriva destinului

    merci,camelia, abia astept sa ne traduci si restul.tu traduci din turca?daca traduci din engleza, pe ce adresa se poate urmari tradus in engleza?nu ma mai satur sa vad si sa revad acest serial.credeam ca o sa ma plictisesc mult mai repede, dar inca nu s-a intimplat. mama ma striga sa ma duc la culcare. m-am intristat cand am citit ca asi si demir in realitatea de fiecare zi nu sunt decat simpli colegi,dar totusi nu mi-a disparut interesul pentru serial.nu-mi amintesc sa ma fi afectat atit de mult la un alt serial faptul ca intre cei doi indragostiti in realitate nu este aceeasi relatie de iubire ca si in acest film, probabil s-a intimplat asta din cauza ca sunt f. frumosi amindoi, mai ales ea si pentru ca transmit atit de bine dincolo de ecran sentimentul de iubire din scenariu. acum ma gandesc ca parca sunt frati, sunt amindoi creoli si contrastele atragandu-se, le plac amindurora blonzii.de fapt turcilor cred ca le plac blondele si europencele.colega mea de servici zicea ca nu-i place rolulu lui demir dar ca el joaca f.f.bine. demir este un tip f. dificil, orgolios pe care nu cred ca ai vrea sa-l ai in preajma. nu stiu de ce mi se pare ca ar fi comportament de scorpion-zodie. sa fi fost in locul asiei as fi renuntat de mult la el.este adevarat ca unul din mesajele filmului este si acela ca nu trebuie sa renunti niciodata la visul tau si la iubirea ta si sa faci-sau sa rabzi- totul pentru a izbuti, pentru a fi fericit. asa este, viata nu este ca-n filme si nici ca-n filmele de dragoste. poate cei alesi, adica cei foarte frumosi pot sa-si transforme visele in realitate mult mai usor. cind i-am povestit cu lacrimi in ochi colegei mele cum asi l-a asteptat pe demir la geam in seara aceea ploiosa si i-a spus ca a simtit ca va veni, colega mi-a zis ca si ea a asteptat si ...degeaba.mi-am amintit cit am asteptat si eu,ba nu o data, chiar in vreo doua rinduri sa vina cineva anume...dar fara ajutorul lui kerim si defne nu stiu daca ei ar fi reusit sa fie impreuna... pe data viitoare.ceau

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 00:18
    ASI

    Episodul 51/3 Zafer: Ai iesit cu profit din aceasta afacere. Ali: Si tu.Zafer: Acum esti partener cu Demir. Felicitari ! Zafer (la telefon) Ce ? Cine cauta ? Demir Dogan ? Taiati-l scurt ! Ali: Ce-ai spus de Demir ? Ce se intampla ? Zafer: Nu-ti mai baga nasul. Ai facut totul de mantuiala.****Melek: Frate, nu pot sta cand esti suparat pe mine. Demir: Sunt fericit acum cand zambesti. Vreau sa fii aproape de mine ca atunci cand eram copii. Melek: De ce nu ai venit mai devreme ? Demir: Am fost la cimitir la mama si i-am spus ca-mi pare rau. Melek: Ar trebui sa stai. Trebuie sa vorbim. Demir: Am treaba. Vorbim mai tarziu.****Asi: M-am ingrijorat pentru tine. Demir: Nu am auzit telefonul, imi pare rau. Asi: Mancarea este gata…haide vorbim la masa……Asi: Nu esti fericit. Ce s-a intamplat. Nu poti sa-mi spui ? Demir: Nu sunt, dar nu stiu de ce. Asi: Ar trebui sa-mi spui. Demir: Nu este nimic in neregula, draga mea. Asi: Am vorbit cu Melek azi. Demir: Am fost la ferma. Am facut pana. Asi: Sunt atat de fericita. Cred ca Ali si Melek se iubesc. Demir: De unde dracu’ ti-a venit idea asta ridicol ?..***Suna la usa****Kerim este suparat ca nu stia ca Defne va lucre acolo si trebuie sa o vada zilnic acum. Demir: Ar fi trebuit sa-ti spun dar m-am luat cu problemele mele si am uitat. Scuza-ma. Kerim: Scuza-ma sit u. M-am suparat ca am vazut-o la hotel. Ai vorbit cu Namik ? (procurorul). Demir: Am facut-o. Dar acest lucru trebuie sa ramana intre noi…. Asi: Deranjez ? Demir: Nu, intra. Asi: Ma duc la culcare. Noapte buna. Kerim: Multumesc pentru cafea.

    0
    0

  • floricuta pe 30 Ian 2009, 23:57
    asi-impotriva destinului

    dinainte de craciun 2008, cind m-am prins ca se poate vedea serialul asi pe you tube sunt inebunita sa vad si sa revad cite ceva in fiecare zi.am vazut si revazut episoade, clipuri,pina la episodul 51 inclusiv fragmente din ep.52.imi amintesc ca doar romanul"pe aripile vintului"m-a mai interesat la fel de mult.am devenit dependenta de calculator si mi- crescut inima ca sunt persoane care simt la fel ca si mine.pentru ca numai voi simtiti la fel cu mine vis-a-vis de acest film-eu nu urmaream telenovele sau genul de filme siropoase .mama se uita la asi pentru mine, ca sa nu ma jigneasca stiind cat de mult imi place mie,iar sotul zice -iar a inceput irslic birslic sau cand merge el la calculator glumeste zicand ca se uita la ce nu s-a filmat inca din asi. la servici am intilnit citeva cliente care au spus ca sunt fane asi si m-am bucurat schimbandu-mi impresia bunicica pe care o aveam fata de ele intr-un sentiment de afectiune. va pup, ma bucur ca am gasit din intimplare comentariile voastre si ii multumesc frumos cameliei pentru traduceri.astept sa ne traduca si restul.

    0
    0

  • camelia pe 30 Ian 2009, 23:09
    ASI

    Micul Demir este Demir cand era mic !!!! Ha ha ha Episodul 51/2 Kerim: l-am sunat de atatea ori. Ar trebui sa te uiti la telefonul tau. Demir: Nu am verificat. Kerim: Casatoria nu-ti priieste. Arati oribil. Din cauza lui Melek. Dintre oti barbatii la gasit tocmai pe bastardul ala. Demir: Nu. Kerim: Ce ai in mana ? Ce ascunzi ? Demir: NU ascund nimic. Kerim (citeste scrisoarea) Ce inseamna acest lucru, Demir ? Tatal tau este in viata si se ascunde ? Demir: Nu stiu******Asi: Poate ca ar trebui sa vin cu tine. Suhelya: Te rog ajuta-ma. Simt ca imi pierd controlul. Stai aproape.***Melek: Oh, Doamne, Asi este aici si isi baga nasul peste tot. Ali: Ingerul meu, ar trebui sa fim calmi acum***Kerim: De ce spune tatal ta Kozcuoglu? De ce ? Demir: Intotdeauna am crezut ca a murit in timpul unei operatiuni de contrabanda. Acum el ar putea fi in viata. Kerim: Sunt mai ingrijorat de partea cu Kozcuoglu. Si Asi este un Kozcuoglu…Demir: De ce nu trece odata…de ce nu ma lasa in pace ? Kerim: pentru ca dup ace s-au petrecut se afla. Si din cauza trecutului naibii suntem cu totii blocati in oras in primul rand. Demir: Am un sentiment de incredere. Poate ca este inca in viata… Sunt speriat de noua pagina ce se deschide. Kerim: nu stim de ce a scris acest lucru. In ce imprejurari si daca ar fi in viata acum. Demir: Poate ca mama mea a ascuns asta sub piatra. Totul a ars numai ea a scapat. Asta este un semn.****Melek: Nu mia pot sta. Plec sa ma casatoresc. Fratele meu m-a palmuit. Suhelya: Cum poti sa pleci cu cineva care a facut afacere pentru tine ? Ali: Eu nu am facut nicio afacere. Am fost obligat de Demir sa semnez acest accord. Demir mi-a oferit sa fiu partener. Asi: Demir a oferit acest parteneriat ? Suhelya: Stiu ce sa cred. Asi: Sa stam calmi. Ali: Vreau sa vorbesc cu Suhelya singur.****Demir: Acest lucru trebuie sa ramana intre noi pentru o vreme. Kerim: La fel cred si eu.****Asi: Demir te iubeste si nu ar face afecere pentru tine. Vrea sa te protejeze. Melek: Ce crezi tu ? Sunt indragostita de Ali.Am fost impreuna. Ne-am culcat impreuna.****Ali: increderea se castiga in timp. Nu stiu cum as schimba asta. Tocmai am aflat ca a palmuit-o. Stiu ca eu sunt persoana potrivita pentru ea. Suhelya: De ce Melek ? De ce nu cred ca esti indragostit de ea ? Ali: Pentru ca nu vrei sa crezi. Nici eu nu am crezut in dragoste la prima vedere. Ai vazut pe cineva si lumea ta se opreste. As fi vrut sa fi putut fugi, dar nu am putut. Simt ca nu pot respire fara ea (Mi-e greataaaaa !) Suhelya: Tu ai pus arma in casa lui Demir. Ai vrut sa te insori cu Asi si acum spui ca esti indragostit de Melek. Ali: Nu sunt de accord cu aceste afirmatii. Asi si Demir s-au casatorit. Am uitat totul despre Asi. Nu am venit aici pentru a va cere permisiunea. Am venit pentru a fi prieteni. Ne vom casatori indifferent ce vei spune. Suhelya: Te-ai gandit vreodata la conseci nte ? Ali: Ne-am promis unul altuia. Suhelya: Nu te cred dar voi merge la casatorie. Dar vreau sa ma ajuti. Melek se va intoarce acasa si va pleca de aici mireasa. Va fi asa cum am spus. Ali: Ok, voi sunteti familia mea acum.*****Suhelya: Nu putem decide singuri. POate ar trebui sa-I asteptam pe parintii lui Ali. Ali: Demir ar trebui sa stie. Nu poate sa decida fara el. Ce se va intampla cand va auzi asta? Cum il vom convinge ? Melek: Nu-l voi ierta. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta. Melek: Crezi in dragostea noastra ? Asi: Te cred. Melek: Atunci tu trebuie sa-l convingi pe Demir pentru ca te asculta numai pe tine. Asi: Voi incerca.****Aslan: Trebuie sa vorbesc cu tine. Asi: Tocmai plecam. Aslan: Ar trebuie sa mergi in camera ta. Melek: Ce e cu tine? Aslan: Melek ! Melek: Ok, ok, nu vreau sa ma cert cu tine. Ihsan nu este fericit ca Defne s-a intalnit cu Kerim. Va urma

    0
    0

  • Raluca pe 30 Ian 2009, 22:19
    ASI

    BUNA FETELOR SANT O FANA A SER.APRECIZ MANDRIA CELOR DOI DAR DRAGOSTEA ESTE MAI PUTERNICA SI TOTU VA FI CU UN SFARSIT FRUMOS ASTEPT CU NERABDARE URMATORU EPISOD.PA

    0
    0

  • alina pe 30 Ian 2009, 21:41
    ASI

    camelia cine e micul demir , ?

    0
    0

  • camelia pe 30 Ian 2009, 21:35
    ASI

    Episodul 51 Demir găseşte scrisoarea ... Micul Demir: Ohh, tata***…Suheyla realizeaza ca Melek a plecat….*** Asi: Esti bine ? Suhelya: Acum nu sunt bine. Asi: Ce s-a intamplat. Este vorba despre Melek ? Suhelya: A plecat. A plecat cu Ali. Arif a vazut-o. Are telefonul inchis…….***Ali: Nu ai de gand sa deschizi telefonul ? Melek: Ce as putea sa-I spun matusii ? De-asta m-am speriat si am fugit.****Asi: Demir a fost asa de suparat pentru ca a palmuit-o. Vrea sa-si ceara scuze.Suhelya: Melek a gresit si ea. A strigat la Demir. L-a denigrat in fata tuturor. Asi: Daca Demir aude ca ea a fugit se va supara si mai tare. Poate ar trebui sa o gasim inaintea lui. Suhelya? Cum ? Are telefonul inchis. Asi: Poate daca il sunam pe Ali. Suhelya: Eu nu pot vorbi cu omul acela. Asi: Incercati sa o sunati din nou pe Melek si apoi vom vedea.****Ali: Nu mai putem continua asa. Trebuie sa deschizi telefonul. Melek: NU pot. Ali: Lasa-ma sa vorbesc eu la telefon. II vom spune ca ne vom casatori. Ea nu ma cunoaste..ar trebui sa aiba incredere…Lasa-ma sa vorbesc cu ea. Melek: Eu voi vorbi cu ea. Helo ? Da, matusa. Va urma...

    0
    0

  • lorena pe 30 Ian 2009, 18:10
    asi

    fetelor..nu prind kanal d turcesc. si astept cu sufletul la gura episodul asta!sper ca nu dureaza mult pana-l afiseaza pe net!

    0
    0

  • cristina pe 29 Ian 2009, 23:42
    multumiri CAMALIEI!

    CONCLUZIE,esti BETON! nu am mai intilnit o fata asa descurcareata ca tine! bravo! te admir! ps te rog din suflet sa iti faci timp sa ne traduci si ep 51! multumiri anticipate!

    0
    0

  • camelia pe 29 Ian 2009, 19:27
    ASI

    "Quod erat demonstrandum".... Bine, Tamara, o sa tin cont...

    0
    0

  • ns912922 pe 29 Ian 2009, 19:07
    asi ep 51

    Demir incercand sa descifreze secretele trecutului incepe sa se indeparteze de Asi. Scrisoarea gasita de Demir contine niste informatii despre tatal sau. Exista posibilitatea ca acesta sa nu fi murit. Asi incearca sa o convinga pe melek sa se intoarca acasa inainte ca demir sa afle ca aceasta a plecat de acasa. Melek se destainuie ca s'a culcat cu Ali. ai si Suheyla vor incerca sa il convinga pe Demir sa fie de acord ca Ali si Melek sa se casatoreasca. Demir itelege gresit lucrurile si crede ca Asi e de partea lui Ali. Demir la randul lui nu ii spune lui Asi despre ce a aflat in legatura cu tatal sau, nici ca a cerut deshumarea si analiza DNA ca sa vada dc persoana ingropata este intradevar tatal sau. Defne va incepe sa se ocupe de bucataria hotelului lui Demir, prilej cu care il va vedea pe Kerim mai des. Gonca va naste in camp asistata de Asi. Cam asta e in mare in sumarul celor de la Kanal D turcia. in clipul publicitar, Ali ii spune lui Asi ca el o iubeste pe ea, si nu pe Melek.

    0
    0

  • andre pe 29 Ian 2009, 18:16
    asi si demir

    imi place la nobunie!asi si demir sunt un cuplu reusit

    0
    0

  • tamara pe 29 Ian 2009, 18:11
    ASI

    Cami scumpa, fie-ti mila - te rog sa ne traduci cum poti mai repede, cum iti permite timpul - ep.51. Am vazut ca a aparut deja o prezentare. Mii de multumiri.

    0
    0

  • paulette pe 29 Ian 2009, 14:54
    asi

    camelia esti o dulce ,multumesc ptr.traduceri astept cu nerabdare ep.51am vazut toate ep.de multe ori, insa fiecare ep. tradus ptr. mine este ca si cand l-as vede prima oara. un film care ma facut dependenta de calculator.

    0
    0

  • cameliatm pe 28 Ian 2009, 17:31
    ASI

    URMARESC SERIALUL DE CAND A INCEPUT LA NOI SI AM VAZUT PE NET PANA LA 51.ESTE SINGURUL SERIAL PE CARE IL ASTEPT CU SUFLETUL LA GURA!NU CRED CA O SA FIE ATAT DE CRUZI CU NOI, INCAT SA-I DESPARTA! NU AR' MAI AVEA ACELASI SUCCES!

    0
    0

  • nesrin sali pe 28 Ian 2009, 00:16
    ASI- vara 2008

    el si'a lasat mustatza pentru ca a jucat intr'un film care acuma este in cinematografele din turcia..acolo joaca rolul unui tanar turc care se indragosteste de o grecoaica...actrita cu care demir joaca in acest film este actuala iubita a fostului iubit al lui Tuba ( asi ) :)

    0
    0

  • camelia pe 27 Ian 2009, 23:53
    ASI

    Iata o scena care m0a cutremurat la vremea ei. Episodul 43. Scena de la lac. Demir are intentia sa-i magaie parul si ea asteapta….in loc s-o faca el ii spune IMI PARE RAU si renunta. (Offf..) Asi: Cu mult timp in urma am venit aici cu toata familia. Ne-am plimbat prin jur toata ziua. Acesta a fost un loc unde si cel mai neinsemnat gand m-a facut fericita. Cand ne jucam mama si tata au folosit prilejul pentru a se plimba cu barca linistiti. I-am privit de pe mal si mama radia de fericire. O floare galbena pe care tatal meu i-a pus-o in par scapara parca era din aur. Tatal meu vaslea incet dar era cu ochii pe noi pentru a vedea daca totul este in regula. Mi-ar fi placut ca toate zilele sa fie asa. Am visat ca VOI VENI AICI INTR-O ZI CU SOTUL MEU. Imi doream ca barbatul pe care-l iubesc sa vasleasca barca si sa-mi puna flori in par. Deci, vezi…uneori visele sunt ceea ce se vede. As vrea sa spun ca eu sunt acum aici, la fata locului, iar visele mele au devenit realitate … Stii de ce am venit astazi aici ? PENTRU A VEDEA VISUL MEU STUPID DE ADOLESCENTA SFARAMAT IN BUCATI ! Demir: Nu eu sunt cel care a distrus visele tale, Asi ! Tu ai facut -o singura. Cand vei realiza asta ? (In seara aceea ii vor spune lui Ihsan ca vor sa divorteze)

    0
    0

  • camelia pe 27 Ian 2009, 23:07
    ASI

    Episodul 35. Demir este in Franta si ii trimite lui Asi carti postale prin Huseyn. Huseyn mai aduce una. Asi merge in camera ei si pune toate cartile postale pe pat si citeste. Fiecare din acestea are fragmente de propozitii: “Esti fericita cum sunt eu “? “Esti indragostita?” Pe ultima carte postal scria “Cu mine” . Cand Asi le citeste suna Demir: Demir: Draga mea, esti bine ? Asi: Am primit cartea postala dar nu sunt suficiente, nu ti-ai terminat ideea. Mor de curiozitate. Imi lipsesti atat de mult ! Demir: Scuza-ma. Ce-ai spus ? Mai spune odata? Asi: Nu vreau! Demir: Ce sa nu spui, Asi ? Asi: Asta, ca mi-e dor de tine…Demir: Si mie mi-e foarte dor de tine. Atat de mult incat am decis sa-ti aduc ultima carte postala in persoana. Asi: Cand ? Demir: Maine ! Asi: Adevarat ? Te intorci ? Demir: Da, draga mea. Asi: Demir, nu pot astepta atat, termina propozitia, te rog spune acum… Demir: NU! (Defne bate la usa) Si la orasul vechi Demir ii spune sa aduca toate cartile postale. Asi le aseaza, pune pietre pe fiecare iar Demir o adauga pe cea care lipseste. Iata ce scrie : TE CASATORESTI CU MINE ? Lorena, daca ar fi jucat prima data in "ASI" poate s-ar fi casatorit cu Tuba. Dar asa a jucat in FIRTINA si s-a casatorit cu Burcin. Asta-i viata, nu poate nici el cu toate.

    0
    0

  • lorena pe 27 Ian 2009, 19:42
    asi

    pe bune?imi pare rau ....ca nu s-a insurat cu asi(teba) ...cum a putut sa se uite in ochii ei si sa nu se indragosteasca de ea? pfuu...sunt obsedata de ei , mi-as fi dorit si-n realitate sa fie impreuna , sunt atat de frumosi! Cami pls mai poti sa traduci un dialog intre ei doi?atunci cand a cerut-o de nevasta sau care crezi tu ca-i mai fain! Eu sincer nu cred ca actorii astia nu simt nimic cand filmeaza impreuna !

    0
    0

  • camelia pe 27 Ian 2009, 01:05
    ASI

    Lorena, draga, daca ma intrebi unde a fost plecat Demir atata timp dupa episodul 34 iti spun acum: S-A INSURAAAAAT ! pe bune...in realitate...in vara lui 2008. Adica exact in vacanta de dupa sezonul 1. ha ha ha S-a intors cu mustata !

    0
    0

  • mia pe 26 Ian 2009, 23:54
    asi

    Impresionant.Datorita voua am inteles ce se va intimpla si astept cu nerabdare sa vina ziua de vineri sa vad ep 51 si apoi prin bunavointa celor ce pot face traducerea sa inteleg ce se intimpla Merci

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 21:21
    ASI

    Iata inca o melodie din serial. Se numeste "Koku" si este compusa de Nail Yurtsever. O gasesti pe Google daca scrii autorul si numele piesei.

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 20:46
    ASI

    Oanna, am gasit: scrii pe google asta: Asi - Jenerik/ Müzigi

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 20:39
    ASI

    sau scrie asa: Eylem Aktas Asi si o sa auzi noul generic

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 20:30
    ASI

    Oanna, cauta pe google asi sound jeneric si trebuie sa gasesti

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 20:09
    ASI

    Tamara, scrie drama pentru ca asta este. Nu putea sa scrie comedie, aventura sau SF (hmmm, asta poate s-ar potrivi...ha ha ha ) Scumpa mea, drama nu inseamna obligatoriu ca se termina prost. In ceea ce priveste secretul detinut...poate se refera la cel pe care-l stim deja, adica faptul ca a venit sa se razbune pentru moartea mamei sale...chestia cu aruncatul in apa etc. Asta cu scrisoarea este ceva nou, pe care nici el nu-l stia, iar la momentul prezent dragostea lor este posibila. Nu putem decat sa ne spargem capul cu tot felul de supozitii dar din ce am vazut pe net se pare ca avem "sanse" sa se termine prost. Nu stiu daca scenaristii au terminat sau lucreaza saptamanal...si il croiesc in functie de cerintele noastre...ha ha. Nu stiu, dar din ce am mai citit pe forumuri se pare ca a mai fost un serial HAVIN unde eroul a murit. Chiar si la filmul ala cu argintul (nu mai stiu cum il cheama) eroii preferati au fost macelariti saracii (chestia cu transplantul). Nici in cazul lor nu putem spune ca a fost happy end...doar daca ne bucuram ca i-au lasat in viata. Va dati seama ce viata este aia sa depinzi de un transplant, care oricum numai in filme te tine in viata mai multi ani...asa ca se practica tragedia.

    0
    0

  • oanna pe 25 Ian 2009, 19:55
    asi

    va rog mult...cn imi poate spune melodia d la inceputul serialului...k o caut d cv timp shi tot nu am gasit`o...va rog mult..

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 19:48
    ASI

    In ceea ce priveste relatia dintre Kerim si Defne cu prea am inteles nici eu. Se pare ca totusi Kerim s-a cam plictisit. Chiar cei din familie stiau ca lui ii cam place sa zboare din floare in floare (daca mai tineti minte cum s-a opus sora-sa...chiar si Demir a recunoscut la un moment dat ca la Istanbul a avut multe femei). Iata dialogul dintre Kerim si Demir dupa divort: Kerim: am suparat-o atat de mult...am zdrobit-o...am terminat-o...poti sa faci asta cuiva pe care-l iubesti ? Cine sunt eu sa-i spun ce fel de persoana ar trebui sa fie ea ? Am lasat-o...Ea a spus ca nu vrea nimic de la mine..probabil ca se simte victorioasa...Demir: ea era foarte suparata. Kerim: ai vazut-o ? Demir: Am fost cu ei la masa de pranz dar ai sunat si iata ca am venit. Kerim: ea a fost suparata....Demir: desigur ca a fost. Kerim: Sunt bucuros sa aud asta ! (Acum trageti voi concluziile daca vorm ai fi impreuna...)

    0
    0

  • tamara pe 25 Ian 2009, 19:05
    ASI

    Cami, acum am citit prologul la serial mai cu atentie si mi-e teama, deoarece uite ce scrie : "... un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila."

    0
    0

  • tamara pe 25 Ian 2009, 18:59
    ASI

    Cami scumpa, spune-mi te rog, ce se intampla cu Kerim si Depfne . Singura problema este ca Dephe l-a crezut pe Demir un criminal sau sunt si altele. Pacat de ei, sunt f. draguti impreuna.

    0
    0

  • tamara pe 25 Ian 2009, 18:30
    ASI

    Cami, mii de multumiri, esti o dulce. Sa stii ca n-are nici o importanta ca am aflat de la tine continutul episoadelor urm., pt. ca si asa cu aceeasi emotii ma uit la ce urmeaza si tin pumnii ca nu cumva sa se desparta. A propos, de ce la fiecare serial scrie ca e "drama" ?

    0
    0

  • lorena pe 25 Ian 2009, 17:44
    asi

    Camelia esti o scumpa....ms mult!iti dai seama ca de la 33 incolo toate le-am vz dar fara subtitrare....cred ca pe langa privirile lor...sunt si multe cuvinte emotionante.O sa le vad eu pe rand , dar eram curioasa de ce a plecat tocmai cand s-au regasit.ms inca o data!

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 17:03
    ASI

    Episodul 34. Demir stie ca Ali a cerut-o in casatorie pe Asi si crede ca aceasta a acceptat (de fapt asa i-a spus Asi ca sa se razbune pe el sau sa-l vada cum reactioneaza, cine stie ?). Fratele lui Zeynep o ameninta cu arma pe Melek si Demir ii spune sa o lase in pace ca se va casatori cu Zeynep. Asi aude si incepe sa planga…nu-I vine sa creada…si pleaca Discutia ulterioara dintre Demir si Melek: M: De ce trecem noi prin toate astea ? Nici macar nu stim nimic despre Zeynep. Uite ce patim din cauza ei. Poate ca este o fata draguta, dar de ce ai lasat-o sa ne afecteze viata asa de mult ? Demir: ai dreptate sa fii furioasa. Melek: nu sunt suparat pentru ce s-a intamplat azi, ci sunt suparata ca abuzeaza de bunatatea ta. Demir: Nu abuzeaza. Ea nu stie ce s-a intamplat. Melek: ii salvezi ei viata si o distrugi pe a ta. Demir: Eu nu am o viata ! Melek: Ce inseamna asta? Tu o iubesti pe Asi si toata lumea se asteapta sa va casatoriti. Cum poti sa renunti la ea atat de usor ? Demir: Tu nu stii nimic. Nu eu sunt cel care a renuntat, ci Asi a renuntat. Si daca nu voi fi impreuna cu Asi, nu conteaza cu cine imi voi imparti viitorul. Asi ii da calul inapoi si ii spune ca atat de mult s-a schimbat situatia incat nu-l mai poate pastra. Ii spune ca a auzit de cererea in casatorie a lui Zeynep. Demir raspunde ca da, este adevarat, dar nu el este primul care a acceptat sa se casatoreasca. Demir ii mai spune ca de fapt totul s-a sfarsit atunci cand a dat colierul jos. La rau Asi ii spune lui Ihsan ca o doare tare faptul ca nu mai este cu Demir. Demir si Kerim in masina: Kerim il cearta ca a luat o hotarare proasta, iar Demir pretinde sa i se respecte decizia. Pe camp se intalnesc toti iar Demir ii spune lui Ihsan ca nu mai semneaza actele deoarece se va retrage din afacere. Kerim le spune ca Demir ser va casatori, iar Ihsan ii ureaza casa de piatra cu jumatate de gura. Asi este necajita. Asi accepta propunerea de casatorie a lui Ali. Cemal si Ali au afacere impreuna cu terenuri pentru constructii. Cemal este mai rapid decat Aslan si cumpara terenurile inaintea acestuia. Demir si Kerim se enerveaza cand aud ca mosul este un escroc. La intalnirea cu Cemal din local Demir ii spune ca este un trisor, dar Asi isi apara bunicul. La final Demir ii spune: Stii ceva, nici nu-mi mai pasa. Ti-am dat prea multa importanta. Esti prea aroganta. Iar mandria si aroganta sunt lucruri diferite. Aroganta face mai rau decat mandria… Cand o vede acum pe Defne ii spune ca a acceptat sa se marite. Defne cand aude il sun ape Demir si ii spune sa vina pe la ei acasa neaparat. Iata dialogul: Kerim: este evident ca Ali se afla in spatele afacerii cu aceste terenuri…el este indragostit de Asi, iata de ce este din ce in ce mai apropiat de Cemal… Demir: El déjà a luat ce a vrut, Kerim. Sunt alte lucruri pe care nu le cunosc… Defne: Demir, mai sunt si alte lucruri pe care nu le cunosti. Iata: ai intrebat de ce te-am chemat aici. Daca Asi nu a vrut sa-ti spuna adevarul, eu vreau ! Asi a acceptat sa se casatoreasca ASTAZI ! Si ma gandesc ca numai pentru a-ti face tie in ciuda. Demir: Astazi ? Defne: Astazi ! Demir: Ea nu a acceptat pana acum ? Defne: NU ! Ea a acceptat numai dupa ce tu ai luat decizia de a te casatori. A facut-o numai pentru a te infrunta pe tine, intelege ! Cum ar putea accepta propunerea cuiva daca este indragostita de tine? Poate a incercat doar sa te testeze. Nu stiu de ce a facut-o dar lucrurile au scapat de sub control si trebuie sa o opresti. Kerim: Poate sa imi explice si mie cineva ce se intampla ?..... Demir (o suna pe ASI): Nu raspunde. Trebuie sa vorbesc cu ea imediat. In ploaie Asi spune: Am simtit ca vei veni…..Se imbratiseaza…Ne-am udat atat de mult Demir: Vino cu mine…am ceva sa-ti spun (dorea s-o ceara in casatorie) dar nu a mai avut timp Dupa asta Demir pleaca cu Melek la Paris ca sa-si trateze bratul.

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 16:07
    ASI

    Am retinut Lorena, o sa-ti traduc. Pana atunci iata o secvenat din episodul 51. Episodul 50 partea 3 (in curtea casei) (traducere aproximativa) Asi: Ei (familia) se gandesc ca vom sta la ferma. Sunt sigura ca mama este foarte suparata ca am venit aici. Demir: Vreau sa fiu singur cu sotia mea. Niciodata sa nu mai pleci fara sa-mi spui, Asi. Nu stii ce frica mi-a fost ca o sa te pierd… De ce ai plecat, Asi ? Ce se intampla daca nu ai mai fi iesit de acolo ? (se refera la faptul ca ar fi putut fi arestata) Te-ai gandit la ce as fi simtit eu ? Nu aveai dreptul sa ma parasesti fara sa-mi spui…In mine parca exista o forta care este mai puternica decat mine si ma face sa te iubesc mai mult decat pe mine insumi. Parca as fi doua persoane. Aceste persoane se lupta mereu pentru tine…Una parca vrea sa te ia de la mine si mi-e frica de mine insumi. Asi: Nu-i nimic de speriat. Demir: Te iubesc atat de mult…. ma tem sa nu-ti fac rau din cauza asta… (e grozav baiatul asta…si chiar se citeste parca pe fata lui). Asi: Nu poti sa-mi faci rau. Demir: Nu pot sa te impart cu altcineva. Nu mai privi in ochi pe nimeni altcineva…Nu-ti mai face griji pentru nimeni altcineva. Nu mai varsa lacrimi pentru altcineva…Sa fim doar tu si cu mine…Eu pentru tine, si tu pentru mine..Asta este ceea ce-mi doresc ! Simt ca ai putea zbura departe daca nu te-as tine bine…( saracu’ baiat, imi vine sa plang …) Asi: Demir ! Priveste, sunt aici, dragule. Nu plec niciunde. Mangaie-mi parul si imbratiseaza-ma. Imi lipsesti atat de mult ! Cum poti crede ca eu as putea sta fara tine ? Crezi ca inima mea bate mai putin (pentru tine) ? Chiar daca vom fi departe, eu voi fi mereu cu tine. Si stiu, de asemenea, ca si tu esti cu mine. Distanta nu ne poate desparti. Suntem UNUL ! (oare ne pregateste scenaristul pentru o despartire ?) Nu vezi ca noi ne impletim unul cu celalalt ? Priveste adanc in ochii mei…tu esti acolo…. Si intra in casa (waw…)

    0
    0

  • lorena pe 25 Ian 2009, 15:10
    asi

    eu n-am inteles ultima parte din episodul 34.....ce ia zis Defne lui Demir de s-a dus repede la ASI si s-au impacat.si de ce el a plecat atata timp?

    0
    0

  • lorena pe 25 Ian 2009, 14:56
    asi

    Camelia ms de informatie...de-abia astept sa vad continuarea.Si mie mi-au lasat un gust amar ultimele faze si parca is prea cuminti nici macar nu se pupa cand se despart dar oricum imi e inca drag de ei!sti cate episoade sunt in total?

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 14:43
    ASI

    Steluta, in ceea ce-i priveste pe Kerim si Defne iti dau dreptate. Datorita lor s-au impacat cei doi. Pacat insa ca la randul lor nu au fost ajutati. Asi a fost chiar rea cand Demir i-a spus "deseara o sa vina Kerim si o sa lucram pana tarziu". Asi i-a raspuns "nu, astazi nu, pentru ca nu vreau sa-i vad fata". Demir: "dar este partenerul meu. Vei continua sa-l vezi.." Asi: "nu astazi cand a divortat" Demir: "...el a fost la spital pentru tine..." S-a vazut clar ca nu i-a picat bine lui Demir aceasta atitudine. Asa cum l-a distrus faptul ca nu i-a spus ca va merge la procuror.Demir: "Cum ai putut sa mergi fara sa-mi spui si mie ? Cum ai putut sa nu ma intrebi intr-o problema atat de importanta ? Asi: "nu ti-am spus pentru ca ai fi incercat sa ma opresti". Demir: "Bineinteles. Faci tot timpul numai cum vrei tu" Asi: "Merg sa-i multumesc" (lui Ali) Demir: da, corect, mergem sa-i multumim pentru ca apus vietile tuturor in pericol. Si pentru ca si-a bagat nasul intr-o problema care nu-l privea" Asi: " ....el (Ali) a incercat sa ma protejeze...."

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 13:46
    ASI

    Eu nu sunt de aceeasi parere. Ce sa mai fie bine pentru Melek daca s-a culcat cu Ali ? Orice ar face el de acum incolo se stie clar ca este personajul negativ. Cum poti uita ca din cauza lui Demir a fost arestat pentru crima...cum sa uitam complotul cu mafiotul ala, Zaher, sau cum il cheama...cum sa uit ca nu este strain de rapirea lui Asi ? Cum sa credem ca o iubeste pe Melek avand in vedere dialogul cu angajatul sau din episodul 50 cand a refuzat sa-i raspunda la telefon ? Demir avea dreptate sa o intrebe pe Asi "totusi de ce se afla acolo Ali ?"...Cum as putea sa cred ca ar fi de bun augur o relatie intre acest personaj si Melek ? Lorena draga, episodul 51 va fi postat doar vineri 30 ianuarie pentru ca abia atunci va fi difuzat in Turcia (la ora 20,00). Oricum nu-mi place relatia dintre Asi si Demir....parca s-a racit...nu mai vibreaza aerul de dragoste, chiar daca o spun in cuvinte....ea pare tare blazata (poate incepe sa se gandeasca la Ali)...inainte se priveau asa de intens incat te treceau fiorii...nu exista nici acum incredere intre ei (Asi nu i-a spus ca va merge la procuror) si nu mi-a placut nici cand Demir i-a spus ca vrea sa fie singur (atunci cand a lovit-o pe Melek)....ceva parca pluteste in aer.....poate ma insel.... Scenaristii astia se joaca cu nervii nostri. Au reusit in acest film sa transforme, pe rand, personajele pozitive in personaje negative si invers. Vedeti cazul Melek, Aslan, Suhelia, Kerim etc.

    0
    0

  • steluta pe 25 Ian 2009, 13:16
    ASI

    Nu se poate termina asa, trebuie sa fie bine pentru Asi si Demir, dar si pentru Melek, Defne si Kerim (mai ales ca si datorita lor Asi si Demir s-au impacat). Ar fi nedrept pentru ei. Dar, din cate am vazut, Defne cred ca a plecat dupa Kerim.

    0
    0

  • lorena pe 25 Ian 2009, 11:01
    asi

    m-am uitat si eu pe youtube la toate episoadele.....si nu mai am rabdare..de ce nu mai posteaza si episodul 51....nu se poate termina asa!prea mult au suferit!sper sa se termine cu bine!stie cineva cand se posteaza si ep. 51?

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 09:49
    ASI

    Demir este o persoana cu un spirit de sacrificiu deosebit. Este atat de bun, incat uneori ma enerveaza. Ca sa o salveze pe Zeynep si-a pus viata in pericol. Ca sa o salveze pe Melek spune ca se va casatori cu Zeynep. Este gata sa dea faliment ca sa nu o supere pe Asi in privinta terenului pe care aceasta doreste sa-si faca ferma ecologica. Kerim si spune la un moment dat "pentru niste rosii putem sa dam faliment". Acum, pentru Melek, ii propune parteneriatul lui Ali, care la randul sa este mirat si chiar intreaba "tu chiar stii ce vrei ?". Ca sa nu mai vorbim de actele de bravura pe care le-a facut salvand de la inec pe Melek si Asi....De-aia mi-e frica...cine stie ce o sa mai faca...

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 09:38
    ASI

    Dragele mele, Spuneti voi care secvente va intereseaza sau ce episod, iar daca pot va spun cu mare drag.

    0
    0

  • Steluta pe 25 Ian 2009, 02:52
    ASI

    Buna, Camelia! Am citit comentariile tale , am vazut si eu episoadele 49, 50 si secvente din episodul 51 si sunt socata. Parca mi-e frica sa ma uit mai departe. Mi-ar fi ciuda daca Asi si Demir s-ar desparti. Intradevar e un hiperfilm, dar mi-ar parea rau daca s-ar intampla ceea ce credem noi.

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 01:42
    ASI

    Sper numai sa nu aflu cumva ca Demir si Asi sunt frati. Ha, ha... Acum serios, de ce scria in bilet ca "ar fi mai bine pentru el" ? Ce ar putea gasi in mormant in afara de oase? Poate face teste ADN ? Poate maica-sa era gravida ? va mai aduceti aminte ca a fost acuzata de furt ? Oare despre ce era vorba ? De ce a privit-o cu tristete noaptea pe Asi ? Ce facea Ali cu Asi noaptea la ferma lui taica-sau ?

    0
    0

  • camelia pe 25 Ian 2009, 01:26
    ASI

    Asi se va ocupa de renovarea locuintei arse. Melek se intalneste cu matusa-sa care ii spune ce ticalos este Ali si ca a facut cu Demir targ pentru ea, iar aceasta ii spune ca nu crede si o face mincinoasa. Se duce apoi la Demir acasa si ii spune ca ea nu mai are de acum incolo frate si ca ii face greata cand il vede. Demir o plezneste... A doua zi Demir se duce pe la casa arsa si gaseste sub piatra pictat de maica-sa o scrisoare in care scria "KOZCUOGULLARI ar trebui sa stie despre moartea mea, ar fi mai bine pentru tine". Si se termina episodul. In episodul de vinerea viitoare arata cum Demir este socat citind scrisoarea...apoi il arata la cimir, o dezgroapa pe maica-sa...o priveste trist pe Asi cand doarme....ii vede pe Ali si Asi aproape sarutandu-se... Na, ca m-am descarcat...spuneti si voi ce mama d...cului se intampla ? De ce o dezgroapa ? Ce s-a mai intamplat in trecut ? Astept scenariile voastre, va rog.

    0
    0
Pagina « 963 964 965 966 967 968 969 970 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod