"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 48301-48350 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ns912 pe 3 Feb 2009, 13:02
    asi ep 52 trailer nou

    dc scrieti la video google search asi 52 si dati sort by date, dati de noul trailer la ep 52...ohhhh Asi il plesneste pe Ali....

    0
    0

  • alina pe 3 Feb 2009, 11:34
    ASI

    cei vrei mai paulette asa e rolu!

    0
    0

  • paulette pe 3 Feb 2009, 11:02
    asi

    Cami scumpo, am vazut acum 3 zile ultima ecranizare a filmului si sunt de acord cu asemanarile pe care le-ai facut tu,insa totul se opreste aici,iar actori aericani care sunt de altfel foarte buni in alte filme,in acest film nu ma-au emotionat deloc,

    0
    0

  • camelia pe 3 Feb 2009, 10:05
    ASI

    STIRI: Filmul in care a jucat Murat Yildirim si Beren Saat in vara anului 2008 se numeste Guz Sancisi. La premiera a fost Murat insotit de Burcin, sotia sa, care a declarat ca este foarte mandra de sotul ei. Eroina din film, Beren, a venit insotita de Bulent (fostul iubit al Tubei). Din acest motiv Tuba a vazut filmul in alta sala. Beren s-a suparat pe ziaristi pentru ca au scris mai mult despre acest triunghi Beren/Bulent/Tuba decat despre film, producator, actori. Acestia au raspuns ca asa este peste tot in lume, presa este interesata si despre iubirile actorilor si ar trebui sa stie acest lucru.

    0
    0

  • camelia pe 3 Feb 2009, 00:50
    PRIDE&PREJUDICE ve ASI

    ASEMANARI “PRIDE&PREJUDICE” - “ASI” 1. O familie aproape ruinata, cu multe fete (5 -4) 2. O mama nestilata, gata sa le marite (D-na Bennet – Neriman) 3. Aparitia a doi tineri frumosi si bogati in localitate (Dl.Bingley – Dl.Darcy) – (Kerim-Demir) 4. Prietenia dintre surorile mari (Jane- Elisabeth si Defne -Asi) 5. Surorile mici imprumuta lucrurile personale 6. Familiile locuiesc pe mosii alaturate 7. Sora cea mare este blonda (Jane – Defne), iar secunda bruneta (Elisabeth -Asi) 8. Dl.Bingley – Kerim au cate o sora care se opune relatiei cu Jane-Defne 9. Atractia la prima vedere dintre Dl.Bingley-Jane (Kerim-Defne) 10. Incordarea dintre Darcy-Elisabeth (Demir-Asi) 11. Aprecierea gresita a lui Darcy – Demir ca ingamfat si distant 12. Aparitia unei rude indepartate de care ar putea depinde situatia familiei (Dl.Collins – Kenan) 13. Collins-Kenan o cere in casatorie pe Elisabeth-Asi 14. Darcy-Demir au cate o sora mai mica de care au grija (Giorgiana-Melek) 15. Relatia stransa dintre fiica si tata (Elisabet-Dl.Bennet) (Asi-Ihsan) 16. Balansoarul din curte in care Elisabeth-Asi isi viseaza viitorul… 17. Elisabeth-Asi prefera plimbarile lungi in jurul mosiei 18. Mezina familiei canta foarte prost la un instrument (pian-chitara electrica) 19. Cunoscutii il apreciaza pe Darcy-Demir ca cinstit, corect, un companion extreme de loial 20. Darcy-Demir socoteste familia fetei (Elisabeth-Asi) ca necorespunzatoare 21. Darcy-Demir incearca din rasputeri sa se opuna dragostei ce-I cuprinde fata de Elisabeth-Asi 22. Darcy- Elisabeth si Demir-Asi se acuza reciproc de prea multa mandrie (si se iubesc de fapt) 23. Darcy-Demir salveaza onoarea familiei prin casatoria Lydia-Wickham si Gonca-Zyia 24. Darcy-Demir sprijina casatoria Jane-Bingley (Kerim-Defne) 25. In sfarsit, casatoria dintre Darcy-Elisabeth si Demir-Asi. Daca ati mai descoperit voi altele, le astept cu placere !

    0
    0

  • lorena pe 3 Feb 2009, 00:03
    asi

    Comentarile celor de pe acesta adresa chiar m-au facut curioasa cu privire la viata lor!Sincer si eu astept sa vad cat o sa dureze casnicia lui Murat cu toate ca nu-i bine sa le doresc despartirea..dar ce sa fac , inca nu ma pot impaca cu gandul ca Tuba si Murat sunt simpli colegi...nici macar prieteni , din cauza lui Burcin asta care-l urmareste peste tot!Chiar mi se pare ciudat ca n-au dat nici un interviu si ca Murat nu prea vb despre Asi (ca film) , parca da de banuit!

    0
    0

  • tamara pe 2 Feb 2009, 21:05
    ASI

    Fetelor dragi, daca vreti sa revedeti cele mai induiosatoare secvente din film, uitati-va la klip-uri, filmulete cu melodii grozave. Succesul este garantat.

    0
    0

  • camelia pe 2 Feb 2009, 20:41
    ASI

    Zafer a ordonat rapirea lui Asi pentru a-l obliga pe Demir sa semneze documentele. Unul din oamenii sai, cel care o pazea pe Asi, are copilul bolnav iar situatia scapa de sub control...doreste bani pentru operatia acestuia.

    0
    0

  • vodanuti pe 2 Feb 2009, 19:33
    asi

    camelia ti -am citit toate cometariile.Poti sa-mi dai ID de mes sau de skyep?Al meu este:vodanuti vrei sa m-a contactezi te rog?

    0
    0

  • lorena pe 2 Feb 2009, 19:25
    asi

    Camelia ce ai vrut sa zici cand ai scris ca are neintelegeri cu echipa?nu se intelege cu ei..sau cu camerele de filmat?din cate am citit si eu se descrie ca fiind o persoana sensibila , timida....cu atat mai mult o admir pentru faptul ca poate interpreta personajul asta! am citit si cateva scenarii pe adresa huniliyz.biz si parca nu se potrivesc in totalitate cu filmul...?

    0
    0

  • alina pe 2 Feb 2009, 19:14
    ASI

    camelia si eu iti multumesc fff.mult. si imi cer scuze daka team deranjat cu intrebarile mele.

    0
    0

  • LILY pe 2 Feb 2009, 17:53
    Asi

    Mii de multumiri,Camelia!Esti o fata de milioane! Ne faci fericite cu traducerile,tale.Sa ai parte de noroc,sanatate si bucurii!!!!!!!!!!Te,pup!!!!

    0
    0

  • mia pe 2 Feb 2009, 17:37
    asi

    Multumesc ,Camelia Ii vazusem eu pe uritii aia pe cimp ,privind catre Asi si Demir dar nu credeam ca Demir intra chiar asa fara sa verifice ,intr-o afacere .

    0
    0

  • camelia pe 2 Feb 2009, 17:04
    ASI

    Sa-ti explic, Mia. Demir are un partener Zaher in afacerea cu fabrica ( care s-a ocupat de droguri). Ali ii si spune lui Zafer “stiu de ce ai vrut sa intri in afaceri cu Demir. Pentru ca ai nevoie de un om cu numele curat”. Ei vor sa construiasca impreuna, asa cum stiti dar terenurile in discutie sunt cele pe care le-a primit Asi de la bunicul ei si unde ea doreste sa faca ferma ecologica. Demir duce o lupta cu Asi pentru a o face sa se razgandeasca spunandu-I ca vor rade oamenii de el daca se face acolo ferma…este un teren pietros. Asi nu renunta la idea ei, chiar daca Demir ii spune ca are parteneri. A doua zi se intalneste cu Zafer si ii spune ca trebuie schimbat locul unde vor construi. Zafer ii raspunde lui Demir “Cum, nici nu s-a schimbat bine cerneala de pe contract si vrei sa-l schimbi” ? Demir ii spune ca vor avea de castigat mai multi bani daca schimba terenul. Cand Zafer se intalneste cu Ali ii spune acestuia ce a vorbit cu Demir, iar Ali ii spune ca Demir a facut asta pentru nevasta-sa. De asemenea, Ali ii spune lui Zafer ca va face contrabanda cu el, vor folosi containere dar vor scrie pe ele numele lui Demir. Zafer catre Demir “Faci agricultura, acum ? Vreau terenurile astea pentru fabrica “ Demir: Am crezut ca ne-am inteles. Zafer: Eu nu-mi schimb afacerile pentru femei . Demir : Ai grija cum vorbesti ! Zafer: O sa mai vorbim despre asta. Demir: nu mai trebuie sa vorbim. Zafer: Vom vorbi in seara asta. Pe Ali il intreaba omul lui de incredere Engyn “Esti sigur ca vrei sa faci afaceri cu omul asta” ? Iar Ali ii raspunde ca tatal sau nu-I mai trimite bani si o sa-I arate el cum se face o gramada de bani (ce bou, vrea sa faca ilegalitati pentru asta si sa arunce vina pe Demir). Se intalneste Ali cu Zafer si ii spune: punctul slab al lui Demir este sotia lui si nu va accepta nimic ce este indreptat impotriva ei. Zafer: Am un alt plan. El va accepta. Demir vine la intalnirea cu Zafer si il vede pe Ali si intreaba “Ce dracu’ cauta el aici ?” Zafer ii spune ca este noul sau partener, mai puternic. Atunci Demir spune ca el nu poate sa fie partener cu el si vrea sa se retraga. Cand Zafer vede ca cei doi se cearta si nu se inteleg suna la telefon si spune sa se aplice planul B. In acest timp ia foc casa lui Demir. In final Asi este rapita pentru rascumparare de un barbat al carui copil este foarte bolnav si care avea nevoie urgent de bani.

    0
    0

  • mia pe 2 Feb 2009, 15:52
    ASI

    Ai dreptate Camelia dar doresc imposibilul Eu din pasiune pentru serial am inceput sa ma invat cu internetul .Nu am inteles de ce a fost rapita ASI ,cum mafiotul ziceti voi Zaher nu a fost demascat si cum Ali desi este un parsiv reuseste sa-i pacaleasca pe toti

    0
    0

  • tano pe 2 Feb 2009, 14:06
    ASI

    multumesc fff mult Camelia pentru amabilitatea ta de a ne informa pe cei care nu putem traduce aceste seriale.esti un om de toata isprava.multumesc mult

    0
    0

  • camelia pe 2 Feb 2009, 11:44
    ASI

    In trailerul ep.52 chiar la inceput.

    0
    0

  • alina pe 2 Feb 2009, 11:32
    ASI

    spuneti-mi si mie in ce episod plange deminr? si ce parte

    0
    0

  • camelia pe 2 Feb 2009, 02:48
    ASI

    STIRI: Tuba (Asi) are neintelegeri cu directorul, echipa de filmare si actorii. Are probleme neurotice si a fost nevoita sa consulte medicul. Si-a cumparat o casa in Bebek pentru care a dat 300.000 dolari.

    0
    0

  • camelia pe 2 Feb 2009, 02:29
    ASI

    Ce dormitor, Mia, si acolo i-am vazut si erau tot distanti...scenaristii astia sadici le-au stricat nunta, le-au rapit noaptea nuntii si luna de miere, l-au arestat pe Demir, i-au adus in pragul divortului, i-au rupt coastele, au rapit-o pe Asi, le-au incendiat casa, acum se poarta de parca sunt casatoriti de 20 de ani....si lista continua. Sunt curioasa ce propunere ii face Ali lui Asi in episodul 52. Numele fetitei este ELIF. Cum va decurge cina intre ASI-DEMIR si MELEK-ALI ?

    0
    0

  • mia pe 1 Feb 2009, 23:56
    asi

    urmaresc cu incintare comentariile voastre deoarece si eu gindesc la fel Ma bucur sa vad ca si niste tinere urmaresc cu emotie conflictul,ca vibreaza la dragostea dintre Asi si Demir,ca sunt dezamagite ca dupa casatorie s-a mai stins focul dintre ei Cine stie poate ca asa e la ei nu se pot manifesta prea mult in public ,poate ca in dormitor e altfel

    0
    0

  • lorena pe 1 Feb 2009, 20:25
    asi

    Probabil ca ne mai dau cateva socuri..(scenaristii) ca altfel n-ar fi la fel de dulce impacarea!Si eu cred ca raman impreuna !

    0
    0

  • camelia pe 1 Feb 2009, 19:23
    ASI

    Exact, fetelor, asta voiam sa zic si eu. Astia parca sunt doi straini. In episodul 51 Asi nici nu indrazneste sa intre in camera, iar Demir abia o baga in seama…(ati vazut cum i-a cazut fata saracii fete cand a pus-o la punct la masa). Pana acum mi-a placut acest film pentru ca vedeam un barbat adevarat (ideal: destept, indragostit, cu o privire de foc, cavalerul gata oricand sa ajute pe cineva, bogat, respectat…) .Dupa episodul 47 parca vad “Valea Lupilor” (impuscaturi, mafioti etc). Mi-e dor de episoadele in care ii vedeam calare, privindu-se cu patima…Parca a murit scenaristul si continua altcineva povestea. Baieti, ceva scene fierbinti, va rugam, ca va pierdeti clientela…ha ha ha (cel putin pe noi cei care nu suntem musulmani). Mai dati-le si lor o pauza, macar cateva episoade…lasati-I sa traiasca si ei ca sunt tineri…

    0
    0

  • tamara pe 1 Feb 2009, 19:16
    ASI

    ...si ca sa mai visam putin: Asi si Demir poate vor avea un copil; printr-o minune vor invata sa mai si comunice intre ei cat de cat; vor zambi unul la celalalt putin mai des - bineinteles ar fi bine sa aiba si ceva mai multe motive pt. asta ... Desi doresc f. mult un happy end pt. ei, am impresia - gandindu-ma la tot ce apare in ultima perioada - ca vom avea un sfarsit dezastruos, poate chiar se va termina "infiorator" (cine stie ce se mai descopera despre parinti, adica cine al cui parinte este)- nici nu indraznesc sa duc ideea pana la capat ... Cami, cred ca Ali indrazneste sa aiba aceasta atitudine, pt. ca simte si el ceea ce vad si eu la Asi, motiv pt. care "de ce sa se dea batut" ?

    0
    0

  • alina pe 1 Feb 2009, 18:49
    ASI

    mai eo cred ca raman impreuna , daka nu multa lume ar fi dezamagita

    0
    0

  • lorena pe 1 Feb 2009, 18:43
    asi

    Eu nu cred ca s-a intamplat ceva mai mult intre asi si ali..poate era doar socata de faptul ca Ali vrea sa se insoare cu Melek ca sa fie aproape de ea!de aia a acceptat sa discute cu el..sa dezbata problema!si mie mi se pare ca nu se mai uita la Demir cu aceeasi privire de indragostita. dar si Demir e destul de distant!Cred ca ar trebui sa-si arate dragostea prin mai multe gesturi de tandrete! Am citit undeva ca tatal lui Tuba nu a fost de acord cu scenele intime din film..cu toate ca Asi in episodul 47 purta o bluza de culoarea pielii si nu s-a prea vazut nimic(ei fiind musulmani - conceptiile lor sunt destul de stricte).Ati observat ca nu prea se pupa pe buze...mai mult pe obraz!

    0
    0

  • tamara pe 1 Feb 2009, 17:45
    ASI

    Cami, mi se pare mie sau cu adevarat Asi se uita cam prea lung si f. "dubios" la Ali, iar la D. cu mai putina dragoste ?

    0
    0

  • viora pe 1 Feb 2009, 17:19
    asi

    pe adresa www.dizifrm.com se pot vedea toate ep. de le 1- 51 dar fara traducere

    0
    0

  • alina pe 1 Feb 2009, 16:50
    ASI

    camelia in ce episod si in plange demir? si ce parte?

    0
    0

  • camelia pe 1 Feb 2009, 16:44
    ASI

    Aaaa, sa nu uit ! Astia nu au luna de miere ? Nici Defne, nici Gonca, nici Asi. Nici macar nu aduc vorba de asta. Ioc romantism !

    0
    0

  • camelia pe 1 Feb 2009, 16:31
    ASI

    Draga ns912 este posibil sa fie asa cum spui tu dar atunci se ridica alte probleme. Si vreau sa fiu mai explicita acum: 1. daca Ali a trimis florile, de ce le-a acceptat Asi si le-a pus in vaza ? Nu mi se pare in regula acest lucru. Ar mai fi o posibilitate: 2. Ali a trimis florile si biletul dar le-a primit altcineva…asa se explica de ce a gasit biletul Demir. Poate ca Asi nici nu stia de el…3. Poate ca florile erau pur si simplu acolo, fara nicio legatura cu ceea ce se intampla…4. Daca in scrisoare tata lui Demir scrie ca este mai bine ca ceilalti sa-l stie mort, inseamna ca si el a facut rau, nu numai familia lui Asi. Asa se explica si de ce nu a aparut pana acum si oare ce motiv are ? 5. Ihsan este suparat pentru faptul ca Asi are problema cu Demir sau pentru ca afla si el ceva din trecut ? De ce plange Demir ca o muiere ? (nu-mi place deloc…pana acum a stiut sa-si arate suferinta in alt mod) Nu am inteles unde se afla cei doi cand Asi il impinge pe Demir (nu recunosc interiorul) . 6. Din bilet rezulta ca Ali renunta la casatorie. Ce s-a mai intamplat intre cei doi in acea noapte ? Sunt de accord cu tine ca Asi nu-l inseala pe Demir, dar de ce se intinde la vorba cu nemernicul ala si ii permite sa traga de ea ? Inseamna ca discutia nu s-a oprit acolo ? 7. Ce ii da dreptul lui Ali sa trimita ACASA florile si biletul ? Oare pentru ca stia ca Demir este plecat ? Fetelor, voi ce credeti ?

    0
    0

  • lorena pe 1 Feb 2009, 14:15
    asi

    alina scrie pe youtube asi 52..si ai sa vezi niste fragmente din acest episod..mai multe nu stiu!

    0
    0

  • alina pe 1 Feb 2009, 13:59
    ASI

    auziti voi ati vezut ceva din episodul 52 ,ca eu nu gasesc

    0
    0

  • lorena pe 1 Feb 2009, 12:36
    asi

    waw!inseamna ca mai sunt multe episoade daca se filmeaza pana in vara! ns912 unde ai gasit interviul cu Murat.?.vreau si eu sa-l vad!

    0
    0

  • ns912 pe 1 Feb 2009, 12:27
    asi

    asi inca se filmeaza...in fiecare vineri la ora 20.00 se difuzeaza pe kalan d turcia...demir intr'un interviu a zis ca se va filma pana in vara..

    0
    0

  • corina pe 1 Feb 2009, 10:08
    asi

    camelia felicitari pentru tot ce stii ;dar intreb cate episoade sunt si daca levezi nudeva pe toate sau se filmeaza inca

    0
    0

  • ns912 pe 1 Feb 2009, 00:51
    asi

    Asi il mangaie pe Demir bineinteles, se si vede..altfel cred ca nu se poate ...Ali i'a zis ca o iubeste si i'a trimis acele flori, de asta Demir innebuneste...Asi il iubeste pe Demir, si nu l'ar insela ..altfel cred ca nimeni nu s'ar mai uita la serial..si in plus, in serialele turcesti nu o sa vezi eroina sa il insele pe cel iubit..asa ca stai linistita :)...in plus cred ca in camionul de la sfarsitul trailerului este cineva, poate tatal lui care se pare ca traieste...

    0
    0

  • ns912 pe 1 Feb 2009, 00:46
    asi ep 51

    Demir ii ascunde lui Asi ce afla despre tatal sau pentru ca in scrisoarea pe care o gaseste scrie ca " cei din familia kozcuoglu sa ma stie mort, asa e mai bine.." se pare ca scrisoarea asta este trimisa de tatal lui mamei sale...Demir este ingrijorat, mai ales ca si Asi este parte a acestei familii...

    0
    0

  • camelia pe 1 Feb 2009, 00:43
    ASI

    Gonca a nascut o fetita la ferma lui Asi. Ziya este foarte fericit si i-a spus lui Demir "acum este randul tau sa ai un copil". Si pe mine incepe sa ma streseze filmul asta pentru ca sunt prea multe necunoscute: 1. Pe cine mangaie pe cap Asi in ep.52 ? 2. De sta trist Ihsan ? 3. De ce plange Demir ? 4. De ce a scris Ali in bilet "dupa cele ce s-au petrecut intre noi azi noapte am decis sa renunt la casatorie " 5. De la cine sunt florile pe care le rastoarna Demir ? 6. De ce il impinge Asi pe Demir ? 7. Ce ascunde Suhelya referitor la tatal lui Demir ? 8. De unde il stie Zafer pe tatal lui Demir ? 9. Demir si-a cerut scuze in fata lui Asi sau doar gandeste singur ? 10. Il loveste masina pe Demir ? 11. Asi nu-l saruta niciodata pe Demir si nici nu-i spune te iubesc.... ar mai fi cateva, dar astea sunt imediate... Hai, dati-va cu parerea, va rog...

    0
    0

  • ns912 pe 1 Feb 2009, 00:42
    gonca si ziya

    gonca si ziya sunt bine..tocmai li s'a nascut o fetitza ( in ep 51 ) :)...si iti zic sa te uiti la urmatoarele episoade ca sunt frumoase :)..mai ales sfarsitul celui de miercuri:)

    0
    0

  • adriana pe 1 Feb 2009, 00:26
    asi

    buna si mie imi place asi f mult as vrea sa-l dea in fiecare seara. sper ca cei doi sa ramina impreuna. dupa episodul de joi nu-mi venea sa ma mai uit la film crezind ca cei doi nu vor mai fi impreuna. nu-mi dau seama ce s-a intimplat cu goncea? mai e cu ziya?

    0
    0

  • lorena pe 31 Ian 2009, 23:11
    asi

    Merge cu el la toate filmarile?? Ce aiurea!Cami mai sti si altceva?zi -ne tot!:) Pupici!

    0
    0

  • tamara pe 31 Ian 2009, 22:23
    ASI

    Cami, esti o scumpa !!! Mii de multumiri. Spune-ne si tu o dorinta de-a ta la care te putem ajuta, ca sa revansam si noi, macar un pic.

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 20:41
    ASI

    Pai ce sa mai spuna ? Asta-vara, la doua saptamani dupa nunta, s-a apucat de filmul ala care ruleaza si acum in Turcia. A avut sotia cu el peste tot. Se mai spune ca are cel mai mare succes in randul mamelor si este vazut ca ginerele ideal.

    0
    0

  • lorena pe 31 Ian 2009, 19:57
    asi

    ce aiurea ca trebuie sa astepti o saptamana pentru cate un episod..ce zgarciti sunt!am vazut undeva ca Murat a dat niste declaratii despre sotie si soacra...stiti ceva despre asta?a trecut destul de mult timp si inca n-am vazut vreun interviu cu ei despre ASI!sau inca nu au terminat filmarile?

    0
    0

  • anabelly pe 31 Ian 2009, 19:13
    asi

    multumesc mult camelia.eu sper sa ramana impreuna

    0
    0

  • Camelia pe 31 Ian 2009, 19:10
    ASI

    Alina, de unde sa stiu eu pana cand raman certati ? Nu stiu nici daca raman impreuna, Anabelly. Kanal D si in Turcia.

    0
    0

  • anabelly pe 31 Ian 2009, 18:39
    asi

    buna.stiti cumva daca asi si demir raman impreuna pana la sfarsit?pe ce program turcesc este asi?in ce zi si la ce ora?va pup

    0
    0

  • alina pe 31 Ian 2009, 17:08
    ASI

    si pana la urma ei doi tot certati raman pala la sfarsit ? :(

    0
    0

  • camelia pe 31 Ian 2009, 16:35
    ASI

    Eeeeh, despre asta nu stiu nimic. Totusi nu cred ca-l loveste masina. Dar in urma biletului se strica treaba intre cei doi...Asi il impinge la un moment dat pe Demir....

    0
    0
Pagina « 962 963 964 965 966 967 968 969 970 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod