"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 151-200 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • coca.aylin pe 2 Iul 2012, 08:51
    ASI

    Bună dimineaţa!Mă uit şi sunt mirată cum Burcin nu mai dă şi ea un interviu,anul acesta a fost tăcută,apariţiile ei alături de Murat au fost tăcute,în unele a fost deranjată de pararazzi,nu are nici o ofertă,nu munceşte,nu face copii,nu mai are cu ce să se laude.Murat a început să vorbească de Tuba,ceva nou şi frumos,ai dreptate,nu poţi uita ceea ce a fost frumos,sigur a văzut imensul succes al muncii făcute împreună.Nu se ştie niciodată,Tuba este actriţa dorită de arabi,de turci,de toată lumea,de mari producători,mari actori turci vor să joace alături de ea.Peste ceva vreme eu îmi pot imagina un nou serial de succes cu cei doi + acuma mai maturi, mai atrăgători!

    2
    77

  • coca.aylin pe 2 Iul 2012, 08:50
    ASI

    Bună dimineaţa!Mă uit şi sunt mirată cum Burcin nu mai dă şi ea un interviu,anul acesta a fost tăcută,apariţiile ei alături de Murat au fost tăcute,în unele a fost deranjată de pararazzi,nu are nici o ofertă,nu munceşte,nu face copii,nu mai are cu ce să se laude.Murat a început să vorbească de Tuba,ceva nou şi frumos,ai dreptate,nu poţi uita ceea ce a fost frumos,sigur a văzut imensul succes al muncii făcute împreună.Nu se ştie niciodată,Tuba este actriţa dorită de arabi,de turci,de toată lumea,de mari producători,mari actori turci vor să joace alături de ea.Peste ceva vreme eu îmi pot imagina un nou serial de succes cu cei doi + acuma mai maturi, mai atrăgători!

    2
    77

  • DEMIR pe 2 Iul 2012, 00:23
    Hola chicas

    Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ESPAÑA CAMPEOANA oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Sint fericit,adios pe miine.

    0
    0

  • MARIETA pe 1 Iul 2012, 17:10
    ASI

    Buna ziua! iti multumesc Coca pt toate detaliile suplimentare pe care ni le oferi! sint in asentimantul tau ca nu are cum sa uite tot ce a trait cu TUBA !!!! altfel nu ar vorbi cu atita patima de ASI si implicit de asemanarile pe care le are cu persj DEMIR si atunci cind are timp vorbeste pe chat cu oameni din Balcani despre ASI ca a avut un succes urias dindu-i o mare satisfactie!!!!!!! si mai spune in intrv ca este bun prieten cu sotul TUBEI? oare asa sa fie?.I se potriveste manusa romanta noastra,,Pe tine nu te pot iubi !ori cit de mult as vre sa incerc ....pt ca ai fost si vei fi mereu sotia prietenului meu...... mie personal imi pare de el ca nu a facut ce ia dictat, inima.....sa traiesti cu regrete toata viata este f greu. Eu nu cred ca TUBA SI MURATva mai juca vreodata impreuna..... ar fi precum supa reincalzita........

    1
    77

  • coca.aylin pe 1 Iul 2012, 14:10
    ASI

    Murat nu are să recunoască niciodată sentimentele pe care le+a avut şi poate le are şi acuma pentru Tuba.În ultimul interviu spune că numai la noi lumea creştină am înţeles că între ei a fost ceva,dar în Turcia nimeni nu a spus nimic.Trebuie amintit dlui. Murat că tocmai presa turcă scria despre faptul că Burcin de gelozie a condus sub influenţa alcoolului,din prea multă gelozie l+au urmat toată familia ei în Antakya la filmări,din prea multă gelozie acuma Murat anunţă la fiecare interviu că speră să devină tată din moment în moment.Noi ne+am dat cu părerea în urma vizionării serialului, că ei au fost cu adevărat magnifici transformând filmul în realitate, este treaba lor,care văd că încă doare.Murat s+a trezit cam târziu,ASI crează în continuare mari discuţii în căsnicia lui.

    3
    78

  • giulia09 pe 1 Iul 2012, 10:21
    Buna dimineata ! cu un minunat nou clip de la Askasone!! Ploaia..

    http://www.youtube.com/watch?v=p7hKo_dzDeg

    3
    1

  • MARIETA pe 30 Iun 2012, 21:38
    ASI

    Am citit mult doritul inv al lui Murat dat pt tv Sirba si refuz sa cred ca dupa ce a vorbit jum de itrv numai de ser ASI, incercind sa ne convinga ca succesul scenelor traite alaturi de TUBA se datoreaza celor de la montaj......sub masca unui zimbet sarcastic spune,TUBA este maritata!!! si numai oamenii creduli din afara Turciei au spus ca intre noi a fost ceva?draga Murat daca nu vorbeai imparat ramineai.....daca la finalul ser directorul de imagine sa indragostit de TUBA....ea spunind ca se intimla sa te ia valul...... pe chipul lui Murat se citeste acelasi lucru,,Inima unui om este un ocean plin de secrete'' daca TUBA ar accepta un proiect cu Kenan Imirzalioglu ar iesi ceva frumos pt ca este un actor f bun stie sa transmita f mult si este un barbat adevarat.

    3
    78

  • DEMIR pe 30 Iun 2012, 08:21
    Hola chicas

    Buna dimineata FORUM, aici aveti cafeluta cu lapte,churros, porras para desayunar este tipic ESPAÑOL, la fel se poate si o cafeluta la nisip cu caimac insotita cu tot felul de dulce alaturi.Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi.Multa sanatate si fericire. http://cocina.facilisimo.com/reportajes/especiales/churros-y-porras-algo-mas-que-una-tradicion_185020.html#

    2
    1

  • giulia09 pe 30 Iun 2012, 00:00
    http://s20.rimg.info/5c9a7a94c2e51a5c7100fa066cf7ba1e.gif

    La multi ani Paulette, si celorlati sarbatoriti!

    2
    0

  • DEMIR pe 29 Iun 2012, 23:27
    Hola chicas

    Sint magulit,nu am cuvite,acesta este cu adevarat FORUMUL despre ASI&DEMIR.Serial care a creiat aceasta pagina,cu atitea EVE harnicute si devotate acestui cuplu de artisti care ne-au fascinat si bulversat atit timp.

    1
    2

  • MARIETA pe 29 Iun 2012, 14:44
    T&M

    Un calduros,,la multi ani'' tuturor ce purtati Petru si Pavel,sa ramineti mereu tineri frumosi si sanatosi..... cit despre inf noi ce le aveti despre Tuba si Murat v-am rugat frumos sa imi spuneti si mie unde le pot citi cumva in presa turca? sau pe ce canal tv sau site? in speranta ca sensibilizez pe cineva va multumesc mult.

    0
    74

  • Geta pe 29 Iun 2012, 11:52
    Mariuco La multi ani !!!

    Sa-ti traiasca Paul - frumos ca un zeu si destept de nu se poate. Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si o sotie frumoasa. Tu sa fii sanatoasa si e cazul draga mea sa cresti nepoti ( tot asta vreau si eu) . Paul sa fie iubit si fericit , sa-i mearga in viata din plin. Pupici tie si fiului tau frumos.

    2
    0

  • Geta pe 29 Iun 2012, 11:49
    Paulette - La multi ani !!!!

    Sa traiesti o mie de ani , sa-ti dea Dumnezeu sanatate si Adriana sa aiba succes la toate examenele si un dram de noroc in viata. Tu sa te bucuri pentru yot. Sa-ti traiasca parintii si sa le dea Dumnezeu sanatate . Te sarut de un milion de ori si iti trimit toate gandurile mele bune.

    2
    0

  • theMaria19 pe 29 Iun 2012, 11:33
    Salut Demir ! Salut Giulia ! Salut si Evele mai noi pe aici !

    N-am nicio aplecare sa mai vin pe acasa cand vad stadiul asta' de "fata batrana" si lalaie a forumului, nu tu o poza cu Muri in rol de mare talent, nu tu o poza cu Tuba cu superbii ei copii , nu tu o poza ....cu Burci tricotand ...nimic, nimicuta de zici :casa care oavem este casa de paianta si nu i-se potrivesc termopanele !M-am saturat de Copy-Paste si de albastrit (vb, lu' Camelia cand ma invata sa-mi fie viata mai usoara). Daca administratorul s-ar gandi si la noi si nu numai la "sectiile sex si life , carte de bucate si retete de slabit, si ...am avea parte de o "surpriza"... ca si aceea cu avatarele, mama , mama ce buluc ar fi pe batatura ASI...asa ca speranta moare ultima si eu ma tirez spre "locuri" mai comode si astept poate cad in freza de mirare ! Va pup Evelor si Adamilor si va doresc un weekend placut ! La buna vedere !!! http://www.youtube.com/watch?v=qeQYAl08ICI&feature=relmfu

    1
    0

  • coca.aylin pe 28 Iun 2012, 19:37
    ASI

    Bună seara!Am spus şi voi spune tot timpul că Murat şi Tuba au jucat exemplar în acest serial,rolurile lor următoare nu au mai avut atât de mult succes.Murat spunea într+un interviu că pentru rolul din Suskunlar soţia lui a fost încântată pentru prima oară.Cum poţi spune acest lucru când pentru rolul din ASI,Murat a ajuns să fie cunocut în lume şi serialul să fie primul din istoria cinematografică a Turciei care este nominalizat la Monte Carlo Burcin are o mare invidie,ură,egoism atât asupra lui tuba cât şi asupra carierei lui Murat.Ea stă acasă mai tot timpul,este o actriţă de roluri mai mult episodice,în afară de marele serial FIRTINA nu a mai avut niciodată un rol principal.Eu nu o pot vedea în care să+şi exprime sentimente,dragoste,nu o văd iubitoare de copii..

    0
    77

  • giulia09 pe 28 Iun 2012, 14:04
    DEMIR pe 28 Iun 2012, 00:37

    Salut, Demir! Cred ca alturi de Maria, meriti si tu un premiu de fidelitate.. ( acum, amandoi sunteti vecini, iberici..) S-a lansat in presa de cateva zile ca Tuba va juca intr-un nou serial alaturi de Kenan Imirzalioglu ( inca nu a aparut confirmarea Tubei... Mai sunt fideli ai serialului Asi, unul dintre ei e Askasone, care in ultimele zile a mai facut niste clipuri noi..Unul frumos, de azi noapte: Asi&Demir Sahneleri 38 - Cennet ( Cerul) @ http://www.youtube.com/watch?v=xZ1PqYndtlA&feature=g-all-u

    2
    0

  • DEMIR pe 28 Iun 2012, 00:37
    Hola chicas

    Asa da,unde este lumea din catalog. GETA,MARIUCA10, GBV,RODY,GIULIA09.Avem serialul in derulare aduceri aminte FORUMUL nu trebuie sa moara ce naiba. Animos chicas,unde sint:cafelele,nesuri, piscoturi.Daca este sa dau un premiu pentru fidelitata acestui FORUM aceia nu poate fi decit theMARIA19, BRAVO.SOMN USOR SI VISE PLACUTE

    1
    0

  • MARIETA pe 27 Iun 2012, 21:10
    ASI impotriva destinului este o revelatie pt mine.......

    Buna seara tuturor,iti multumesc mult COCA pt inf pretioase pe care mi le-ai dat despre MURAT,si eu sint de aceiasi parere ca numai impruna stralucesc se vede pasiunea....... mie personal serialul ,,ASI'' m-ia intrat la suflet am facut nopti albe 2 sapt si l-am vazut pe net deoarece nemernicii de la kanal d il intrerupsese si am cerut pe toate site reluarea lui,nu mas plictisi nici daca las vedea de 100 de ori nici un film nu ma captivat atit de mult.Te rog frumos sa i-mi dai detalii cum? pe ce site sa intru sa citesc si eu intrv lui MURAT,despre Burcin cred ca este f posesiva si f egoista am vazut pozele lui Murat cu fanele de ziua lui iar ea era ceea care iesea in evidenta,poate acel copil pe care il astepta le va intarii casnicia.

    0
    74

  • coca.aylin pe 27 Iun 2012, 16:32
    ASI

    Bună ziua!În ultimul interviu al lui Murat pentru sârbi am văzut pentru prima dată că a vorbit mai mult de Tuba,chiar că va merge la ea să vadă copii,la anul va naște și Burcin mult doritul copil numai de Murat,nu o văd pe ea o mare doritoare de copii.Am impresia că Murat și-a dat seama că oricât de mult a dorit (nu știu din ce motiv) să uite serialul ASI,pe Tuba,nu iau ieșit prea bine ultimele roluri,și vrea să întoarcă cumva roata,și cine știe,poate vedem un nou serial cu ei.Se vede că îl doare mult că nu are și el copii,îmi pare rău de el ,este slab,îmbătrânit,anii au trecut adânc peste el,în ASI a trăit intens totul,s-a văzut clar,iar acuma viața privată nu este ceea ce a vrut el, până acuma, sper ca un copil să-l trezească,dacă are să-l aibă,cu Burcin nu se știe niciodată.Îmi pare rău că nu are lângă el o femeie adevărată,Burcin stă mai tot timpul acasă,putea de mult să aibă un copil,ca actriță este nulă.

    0
    75

  • theMaria19 pe 27 Iun 2012, 13:40
    Ola !!! ce mai faceti Evelor ????

    In basca mea de cand s-a "maturizat" fb-ul si-i gasesc pe Muri si pe Tuba in toate "pozitiile" care cu nevasta , care cu sot ...cu copii cu nepoti, cu colegi si alti turci pe val, nu mai dau pe acasa cu anii ! Demir prezent !!! voie de la mine ca de la banu' Ghica, vb. lu' nea Caisa ! le pupacesc pe toate Evele si Adami pe care nu-i intalnesc pe meandrele fb-ului !! Gbv -ule fa-ti cont in facebook si-ti lipesc niste video si poze din acelea care stiu ca-ti , plac !!! O gaseti acolo si pe Lizi, Mariuca, Camelia, Florina ....etc ! Eu accesez mai usor acolo de aici unde ma aflu "exilata" !!! https://www.youtube.com/watch?v=O3xKwKySM80&feature=player_embedded

    3
    0

  • DEMIR pe 25 Iun 2012, 19:01
    Hola chicas

    Vamos chicas voi striga cataloguli cu aprobarea the Marei sper ca nu se va supara :CUCA ,LUIZA,CAMELIA, FLORINA,CORINA, LIZICA, GBV, GABI, PAULETTE, LORENA, AURORA, DINA56, MARIUCA, MARY, ADRIANOVA, FANICA, TAMARA,RODICA, AS, VIOLETA T, NUTIVODA, VALI24, MGYNY, DENISSE1, ALIMAR, VYK968, ALINABV, MELANIAD, KOREL, LUANA, EDENUS, GIULIA 09.DANA, SIMELA, MARGARETA, MARCI, MARTET,MARINA, CLARA, LILI, GETA,CAMELIA MIHAELA,PSIHASTRA,TEO1, CAMELIAALBA, MARIANA, ADA, DACIAN, MOTZISOR,ANONIM ,ASI,ANA, IO, ASYE, COCUTA, TIA, DIZI, LICA, DEMIR,SILVIA25, MAYA ,ANA,RODY,THEIULIANA, ALEX,LUCIANA, MIA....

    1
    0

  • DEMIR pe 25 Iun 2012, 18:56
    Hola chicas

    Ce naiba,cu mai multa sirguinta se poate.De exemplu 10min.pe zi lasati 2 cuvinte si gata,FORUMUL este in siguranta.CURAJ.

    2
    0

  • DEMIR pe 25 Iun 2012, 18:48
    Hola chicas

    Acest forum trebuie sa continue.

    2
    0

  • MARIETA pe 25 Iun 2012, 18:08
    filmul,,ASI''este un balsam pt sufletul meu

    stiu ca este mamica si ca are 2 fetite gemene,sa-i traiasca si sa fie fericita si implinita, o vedeam linga un partener de viata la fel de frumos si celebrru in nici un caz cu ZIA din,,ASI''.Tuba Buyukustun este; unica,are o frumusete naturala,staluceste in toate rolurile pe care le joaca iar cu Murat Yldirim a facut cel mai frumos si reusit cuplu stiu sa transmita foarte mult, sint PERFECTI...........tare mult as vrea sa stiu daca intre Tuba si Murat au existat discutii negative dupa ce sa incheiat filmariile din ASI......am citit un interviu al Tubei dat pt rev SNOB MAGAZINE din 29 dec......daca cineva are inf noi despre despre acesti mari actori, ma int si pe mine; ai pretuiesc si iubesc foarte mult.........imi doresc sa mai joace impreuna...........

    0
    70

  • DEMIR pe 22 Iun 2012, 20:49
    BUNA EVELOR

    Ora de difuzare este de 7.30 - 10 . Mult noroc si vizionare placuta.

    1
    0

  • DEMIR pe 22 Iun 2012, 20:42
    BUNA EVELOR

    Vreau sa anunt ca de MARTI 26/06/2012 si de luni pina vineri va incepe din nou serialul "ASI".Va doresc multa sanatate si fericire.

    3
    0

  • Geta pe 26 Mai 2012, 21:56
    pentru deconectare de la mine si de la Giulia

    http://www.youtube.com/watch?v=L-uKevhbwiM&feature=youtu.be

    16
    0

  • RODY pe 21 Mai 2012, 09:17
    LA MULTI ANI !!! de Sf.Constantin si Elena...

    Multa sanatate si fericire tuturor ce isi serbeaza astazi ziua numelui...

    5
    0

  • giulia09 pe 19 Mai 2012, 08:00
    BUNA DIMINEATA, TUTUROR!!!

    la noi ploua cu fulgere si tunete..@ http://www.youtube.com/watch?v=kHGfrps3Jns

    6
    0

  • mariuca10 pe 11 Mai 2012, 10:58
    BUNA ZIUA EVELOR

    Mare bucurie pt mine sa vad ca va intoarceti iar si iar acasa-va multumesc pt urarile de sanatate si ganduri bune pe care mi le insuflati-MULTUMESC - si va doresc un weekenf frumos ca voi-ma simt f bine ca va stiu aproape,,,,Pupici tuturor ,,,,

    4
    1

  • theMaria19 pe 9 Mai 2012, 11:19
    Sal'tare natiunea ASI

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=228358733945673&set=at.108828122565402.12173.100003146447521.100003110452181&type=1&theater ... http://www.youtube.com/watch?v=NNG3yo-kaS0&feature=g-u-u

    4
    0

  • RODY pe 8 Mai 2012, 22:44
    GBV...

    Multumesc pt.felicitari,am facut clipurile cu ajutorul baiatului iar pozele le am de la fanele de pe Port.Referitor la cana,sotul mi-a dat voie pt.ca anul ac.am implinit 25 de casat. si l-a vazut si el pe actor pe Euforia si a zis ca nu are decat sa-si lase parul mare ca sa-l plac si pe el...Merci pt.clipul cu Yoona,cand vad pe cele cu ASI ma doare inima,a fost atat de frumos si dureros...Toate cele bune pt.toate Evele...Pupici!!!

    2
    0

  • gbv pe 8 Mai 2012, 18:25
    multumesc Rody!

    in primul rand FELICITARI pentru videoclipuri! sunt superbe la fel ca "Sukkie" ( acum cred ca am scris corect!)...f frumoase poze ..se vede ca e model de ceva ani buni ( la cei 25 cati are..ce sa mai zic!!)...si el si Yoona..doi copii supertalentati si ff frumosi! nu numai fizic dar si sufleteste..se vede prin tot ceea ce fac: totul FOARTE BINE!! privindu-i imi dau seama cat de SANATOS este mediul din care provin...si ma refer la nivel de trai si mediu educational! ce frumos CRESC!! bravo lor! BRAVO COREENILOR! acum sa nu crezi ca mi-am "uitat" prima dragoste: ASI!!! nuuu, doamne fereste! T&M au locul lor de cinste...numai ca dupa "ASI" niciunul nu a mai performat cum m-as fi asteptat din partea lor....asa ca si-au facut loc...incet, incet si...sigur...filmele coreene care sunt facute de profesionisti...(cel putin din ceea ce am vazut eu)...nu toate sunt pe gustul meu, cum e si firesc...nu am rabdare cu cele istorice..mi se par greoaie si cu atat de multe nume care sunt IMPOSIBIL de retinut!!...deci ..momentan urmaresc pe euforia serialul de la 17.30 cu Sukkie si.. "Love rain" care-mi place tare mult (cand am timp si mai ales conexiune la internet) il vad online la ora 16.00 pe kbs2tv sau JTV , sau dupa ce este urcat pe YT...nu ca as intelege coreeana ( ce bine ar fi!) dar e asa de captivant ca nu am rabdare sa-l vad tradus si asa il vad de 2 ori!!!!.deocamdata, tu stii bine pt ca esti in tema , serialul este tradus in lb rom. de EELS.RO ( pe vplay - cu o alta numerotare a episoadelor, sau pe "peteava.ro") si pe masura difuzarii lui se traduce in continuare....vi-l recomand Evelor ...e un film deosebit! din 26 mai incepe un alt serial - voi vedea daca-mi place-- cu unul din actorii mei preferati Song Seong Heon sau "Gene lungi" cum ii spun d-nele de pe port.ro... deci Rody... multumesc pt playlist si mult succes in continuare! nu am venit cu mana goala ...vi le-am adus pe fetele de la "Gils Generation", formatia in care canta actrita Yoona , din Love rain----( clipul are ~ 45 milioane de viz.!!! ) pupici la toata lumea... PS: hi,hiiii... m-ai facut sa rad: chiar ti-ai facut cana cu "Sukkie"?????????? mai sa fieee!!! hi,hiii ce zice...sotzul???????? http://www.youtube.com/watch?v=6pA_Tou-DPI&feature=relmfu

    4
    0

  • gbv pe 8 Mai 2012, 17:23
    buna ziua tuturor! http://www.youtube.com/watch?v=aAbp3khayd8&feature=PlayList&p=617B0DEACFE88BC9&playnext_from=PL&playnext=1&index=7

    http://www.youtube.com/watch?v=eycjHleCgSw&feature=related buna ziua Evele mele dragi si mult spor in tot ce faceti.. pupici dulci Puiutz si... pentru "buni" multa , multa sanatate!...

    1
    1

  • RODY pe 7 Mai 2012, 19:46
    GBV...

    Am uitat sa-ti multumesc pt.clipuri,mai ales pt.Sexiback pe care il urmaresc aproape in fiecare noapte si pe care il gasesti in lista mea...Si pentru toate Evele o saptamana frumoasa,multa sanatate Mariuca si tot ce va doriti sa vi se implineasca ! PUPICI !!!

    1
    0

  • RODY pe 7 Mai 2012, 19:13
    GBV...

    Draga mea ,bihoreanca,m-ai lasat cu gura cascata,atatea cuvinte frumoase despre asiatici...Nu stiu daca ma urmaresti pe forum Port.ro,eu acolo scriu zilnic,am noi prietene f.inimoase care-l iubesc si mai mult pe Sukkie,eu nu prea am timp dar incerc sa vad ce clipuri ai pus,am vazut aproape totul despre actor,mi-am facut si cana cu pozele lui pe ea...Am facut chiar si 5 clipuri,daca iti face placere le poti urmarii...Din pacate Vineri am pierdut ASI,e greu sa stai la tara si sa mai stai si la TV si pe net...Incerc sa pun si aici Playlistul meu de pe Youtube http://www.youtube.com/watch?v=TrNbQJoP_vw&feature=BFa&list=PLB905E3A631CB659D

    0
    0

  • gbv pe 7 Mai 2012, 01:34
    jang geun suk e....deosebit, la fel si yoona, iar "love rain" imi place enorm de mult!!

    pentru tine si pentru voi, dragele mele..."noapte buna"!!!..somnicul nu stiu cum va fi dupa ce-l vedeti de Suki!!!!!!!.pupici la toata lumea http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=HJqZuPfS7BA

    0
    0

  • gbv pe 7 Mai 2012, 01:22
    tot tine Rody.... pentru ca stiu ca-ti place "SUKI" (si mie imi place!!) am gasit 8 clipuri cu el intr-o emisiune din 2010 pe KBS2...e sub.in engleza...merita vazute!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=VtI5m12LaZE&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=rTzN4rI7hxw&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=1a4heNTcn4s&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=2UZxgSnLE0M&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=w5HFBZHeU1s&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=-CPB8KLs5L8&feature=relmfu

    0
    0

  • gbv pe 7 Mai 2012, 01:11
    Rody

    http://www.youtube.com/watch?v=emh_IByiRUI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MQoaUqN7xDw&feature=relmfu

    0
    0

  • gbv pe 7 Mai 2012, 00:55
    va pup Evelor...

    si va imbratisez cu drag pe toate...Mariuca, iti doresc multa, multa sanatate - tie in mod special pentru ca ai nevoie mai mult ca oricand , dar si tuturor Evelor...sa stiti ca desi intru rar pe forum , mereu ma gandesc cu dor la voi.. sper ca sunteti bine , atat cat se poate ... Geta- tiza mea si Rody!...daaa, aveti dreptate cu serialele coreene...ff bune si intr-adevar EXCEPTIONALE! regie, scenariu, interpretare...o "armata" de actori talentati, atat cei consacrati dar mai ales cei tineri.. valul "Hallyu" cum il numesc ei .. si au toate calitatile - si frumosi si destepti..sunt actori, cantareti, dansatori si in egala masura capabili sa joace si roluri istorice...stiu sa fie si tandrii si buni luptatori! ce mai...stiu de toate si, dupa cate filme coreene am vazut ( si nu sunt putine!) le place perfectiunea...lumea asiatica este o alta lume, cu totul aparte , este "altceva" ce noi, europenii poate ca nu intelegem...nu-mi imaginam ca cel de langa mine ar putea fi ingrijorat de soarta mea sau ca-si face probleme daca , din greseala m-a incomodat sau deranjat cu ceva..cu o vorba, un gest sau o atingere involuntara..asa este la ei!.este atat de mult respect si pentru prezent dar mai ales pentru trecut , istorie si obiceiurile lor la care tin cu sfintenie!..daa.. este o alta LUME...mi-ar placea sa vad candva Coreea ...

    0
    0

  • giulia09 pe 6 Mai 2012, 07:44
    BUNA DIMINEATA, TUTUROR!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=cWkzKnuWzIs

    3
    0

  • giulia09 pe 5 Mai 2012, 22:10
    http://cadde.milliyet.com.tr/2012/05/05/HaberDetay/1311984/kim-nerede-goruldu

    RO dragoste şi Murat Yildirim Burcin Terzioglu Bebek'teydi ziua precedentă. Acelaşi canal, implicat în două dublu serii diferite ", nu există concurenţă acasă, spunând," a dat membri ai expunere de presă al fericirii. Va avea probleme în rolul de jurnalişti în acelaşi proiect cu privire la problema de fulger "Burçin'le vrea să joace într-un film", a spus el

    5
    0

  • giulia09 pe 5 Mai 2012, 22:10
    http://cadde.milliyet.com.tr/2012/05/05/HaberDetay/1311984/kim-nerede-goruldu

    RO dragoste şi Murat Yildirim Burcin Terzioglu Bebek'teydi ziua precedentă. Acelaşi canal, implicat în două dublu serii diferite ", nu există concurenţă acasă, spunând," a dat membri ai expunere de presă al fericirii. Va avea probleme în rolul de jurnalişti în acelaşi proiect cu privire la problema de fulger "Burçin'le vrea să joace într-un film", a spus el

    2
    0

  • giulia09 pe 5 Mai 2012, 21:45
    murat yıldırım -- 05.05.2012

    http://www.youtube.com/watch?v=HSOjLwk71-c

    4
    0

  • theMaria19 pe 2 Mai 2012, 07:37
    http://www.magazinci.com/icerikler/magazin/30-bin-ogrenci-suskunlar-dedi_35456.html

    Sanatate Mariuca si ....o sa trecem noi si peste asta !!!! Buna dimi ! Astazi sunt in criza si servesc doar ...cocorabdari prajite si nechezol ca m-ati suparat cu pitularea asta pe dupa perdea ! Sa aveti o zi buna !

    3
    0

  • mariuca10 pe 1 Mai 2012, 21:32
    Buna seara MARIA,

    Bag seama ca fetele noastre-s la mititei ca doar nu-i degeaba ziua muncii-culmea ironiei,de ziua muncii se sta si se maninca si bea pe rupte-hi,hi,hi,-Maria eu trebuie sa recunosc ca pozele poatate de Giulia mai deunazi,m-au cam dezamagit si l=am cam scos de la inimioara pe Muratel,,,sa fie oare injectiile mele cu antimuratel, dilema,sa le mai fac au ba????Hai te pup si iti doresc o seara frumoasa,tie si tuturor Evelor,,,,,LUNG II DRUMUL CLUJULUI-DA MAI LUNG AL DORULUI,,,de bunica din Beclean -s-o tie Dzeu sanatoasa !

    3
    0

  • theMaria19 pe 1 Mai 2012, 07:22
    DAAAAAA Mariuca !!!!! Viata este frumoasa si trebuie pretuita cum se cuvine !!!!

    Unde basca mea sunteti Evelor ??? V-a izgonit Adamul de Murat din Rai sau nu mai este atractiva vechea "comunicare ??? Pret de 3 (trei) zile cat bantuiam Becleanul si calaream vartos dupe" backbarry via laptop pe bicigleta , voi n-ati " "crosetat" nimic ?Muratistele sunt pe cai mari , bradpitt-ul Turciei este si el si noi ne dam lovite ??? Treceti repejor la : cafea, ness, cei rogodele, alea, alea ...ca avem de vorbit ! Buna dimineata lumeeee ASI !!!! Tacutii : filmul lui Muri subtitrat de Motzi si echipa sa, poate fi vazut aici : http://www.dailymotion.com/video/xpg639_tycuyii-ep-1-partea-1-5-subtitrat-romaneyte_shortfilms#

    3
    0

  • mariuca10 pe 30 Apr 2012, 09:40
    Viata e frumoasa

    -chiar daca e grea- si trebuie traita Evelor.Multumesc Getuta pt grija ta ,te pup si iti promit ca o sa fiu tare-va imbratisez cu drag si va doresc numai bine,,,pupicei tuturor,,,,

    2
    0

  • Geta pe 28 Apr 2012, 20:56
    mariuca10 pe 28 Apr 2012, 16:04

    Mariuco , nu te lasa ca va trece. Stiu ca interferonul da niste stari cumplite , dar o sa treaca. Eu n-am facut niciodata , dar stiu de la o nepoata. Imi pare tare , tare rau ca esti bolnava. Ai incredere in Dumnezeu si in fortele tale si va trece. Pupici multi de tot. Multumesc pentru "raportul de garda". Crede-ma ca iti duc grija.

    2
    1

  • mariuca10 pe 28 Apr 2012, 16:04
    BUNA EVELE MELE DRAGI

    Raportul GETA: sint bulversata rau 2 zile dupa injectie-de asta am ales s-o fac vinerea- am stari gripale,asta e reactia cea mai frecvanta,dureri musculare,de organe,nu scapa unul sa nu fie atins de durere ,care de fapt trece asa cum vine,in 5 minute iti cutreiera tot organismul-dar dupa un algocalmin te linistesti si ramai ca o lamaie stoarsa-fara vlaga si vointa-,,,Multumita d-na doctor?Hi,hi,hi,Geta draga am glumit,stiu ca voi imi doriti numai bine-multumesc din suflet MARIAva pup,va iubesc,dar nu pot fi f prezenta cu voi,ma intelegeti,dar va asigur ca sint plina de speranta si vointa de a invinge -am atata incredere in Dumnezeu si in bunatatea lui,incit nu gandesc decit pozitiv.Sarutari tuturor si o vacanta frumoasa!

    2
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod