Artiștii Famous Production te colindă prin Famous December

Famous Production revine cu cel de-al patrulea proiect din cadrul Famous December, concept care s-a născut din dorința celor trei artiști ai casei de producție – Randi (Morandi), Shaka Muv și Mike Angello – de a aduce bucurie în sufletele ascultătorilor. În pragul sărbătorilor de iarnă ei se vor transforma, rând pe rând, în vestitori ai Crăciunului.
Cu o voce caldă, care topește chiar și inimile de gheță, Shaka Muv a ales să interpreteze Amazing Grace, în varianta Acapella.

Artista a optat pentru acest colind pentru că ea consideră Crăciunul drept cea mai frumoasă perioadă a anului, când toți oamenii sunt generoși, mai buni și mai zâmbitori. “Sunt îndrăgostită de Sărbătorile de iarnă și de atmosfera magică, dată de luminițele colorate și de  fulgii de nea ce cad cu grație din cer”, spune Shaka Muv.

Cel care a deschis seria colindelor este Randi, cu Silent Night, despre care artistul spune că aduce bucurie și pace în sufletul oricărui ascultător.
Chiar și acelora care nu au mai simțit de mult bucuria sărbătorilor de iarnă.

În completarea cântecelor cântate de Shaka Muv și de Randi, Mike Angello, cel mai nou membru al echipei Famous Production va interpreta deja celebrul hit Last Christmas, lansat de George Michael.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod