Arena Fanilor, locul în care își dau întâlnire fotbalul, muzica bună și super-distracția

Dacă te gândești că fotbalul este numai pentru fanii înfocați ai sportului rege, Federația Română de Fotbal este gata să-ți schimbe părerea! FRF organizează, în premieră absolută, Arena Fanilor, un eveniment amplu, dedicat tuturor românilor pasionați de distracție și voie buna, de la cei mai mici, până la cei mai mari.

Vino la meciul România-Grecia pe 7 septembrie, pe Stadionul Național, iar biletul îți asigură accesul gratuit în Arena Fanilor, începând cu ora 17.00! Amenajată în exteriorul stadionului, Arena Fanilor va avea pregătite o mulțime de activități pentru suporterii de toate vârstele: meciuri de Bubble Football, Human Foosball, mese de Foosball, teren mini football gonflabil. Totodată, fanii își pot face poze cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal reprezentați pe cartoane în mărime naturală.

Pe lângă toate acestea, toți cei prezenți vor avea ocazia să asiste la un show de freestyle football oferit de Ștefan Florescu, unul dintre cei mai talentați artiști în jongleriile cu mingi.


În plus, în Arena Fanilor, muzica bună este la ea acasă! Ne-o garantează Smiley, cel mai îndrăgit artist român, care va susține un super concert, întreținând atmosfera cu piese celebre și ritmuri cunoscute, pline de voie bună și energie pozitivă! În plus, Smiley va face pereche pe scena cu inconfundabilul Pavel Bartoș, pentru a găzdui împreună ineditul eveniment.

 


Distracția este completată și de zonele de face painting, acolo unde fanii și fanele își pot desena mesajele dorite și de cabina foto, care îi invită pe participanți să se fotografieze alături de prieteni sau familie, pentru amintiri frumoase, de neuitat. Și, nu în ultimul rând, ii lăsăm pe Smiley și pe Pavel Bartoș să-ți spună, în manieră caracteristică, de ce trebuie să vii în Arena Fanilor: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/videos/vb.267227533454864/493572227487059/?type=2&theater

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod