Angelina Jolie, cea mai frumoasa femeie din lume

14 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina Jolie, cea mai frumoasa femeie din lume

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 33 de ani, a fost votata drept cea mai frumoasa femeie din lume, in urma unui sondaj realizat de revista "Vanity Fair". Vedeta a obtinut 58% din totalul voturilor exprimate.

Pe locul al doilea s-a clasat top modelul Gisele Bundchen, care a reusit sa obtina doar 9% din totalul voturilor exprimate.

Actrita Halle Berry, castigatoare a Oscarului pentru Cea mai buna actrita in rol principal, in 2002, datorita rolului jucat in filmul "Monster's Ball" ("Puterea dragostei"), si-a adjudecat pozitia cu numarul trei in topul Cele mai frumoase femei din lume, primind voturile a 4% dintre participantii la sondaj.


Pe locul patru s-au clasat, la egalitate, cu 3% din voturile exprimate, vedetele: Bar Refaeli, Regina Rania a Iordaniei, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly si Penelope Cruz, iar cea de-a cincea pozitie a topului a fost ocupata de: Ziyi Zhang, Natalia Vodianova, Freida Pinto, Catherine Deneuve, Cate Blanchett si Beyonce, fiecare dintre ele primind 2% dintre voturile exprimate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod