Andreea și Patricia (Amadeus) au devenit modele! Au defilat în fața Loredanei purtând căști create special pentru femei!

Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu, cele două frumoase artiste din trupa Amadeus, au devenit, pentru o seară, manechine. Ele au defilat în fața publicului format din stiliști, jurnaliști, dar și vedete din showbiz, printre care și celebra Loredana, purtând ținute aparținând unor mari case de modă, precum și accesorii cool, mai exact câte o pereche de căști concepute special pentru femei.
Andreea Runceanu a defilat într-o ținută Marc by Marc Jacobs, iar Patricia Cimpoiașu într-o ținută Burberry. Ambele artiste au avut ca accesorii căști Skullcandy, renumite pentru faptul că au fost concepute special pentru femei. Mai exact, inginerii de sunet au adaptat difuzorul lor astfel încât să emită un bass mai clas și mai adânc și medii vocale naturale, ținând cont că femeile pot percepe de zece ori mai bine sunetele de joasă frecvență decât bărbații.

A fost pentru prima dată când Andreea Runceanu apare în ipostaza de model.
În schimb, colega ei, Patricia, este o prezența obișnuită în lumea modei. Frumoasa brunetă a absolvit cursuri de design, a realizat stilingul pentru mai multe ședințe foto și a pozat, la rândul ei, ca model, pentru pictoriale incluse în revistele glossy din România.

Pe plan artistic, Andreea și Patricia, alături de colegele lor de trupă, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, se pregătesc pentru finalizarea filmărilor noului videoclip, pentru piesa „Unstoppable”. Primele cadre au fost deja luate, în premieră pentru un artist din România, lângă piramidele din Egipt.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod