Andreea Marin, Elena Gheorghe, Antonia, Anda Adam si Corina - rochii de seara vs tinute cool la Media Music Awards! Pe care le preferi?

Andreea Marin, Elena Gheorghe, Anda Adam, Corina, Dj Wanda, Antonia, Carmen Negoita, Andreea Banica, Tania Budi si Andra au ales atat rochii elegante, cat si vestimentatii lejere sau de scena pentru a-si face aparitia la panoul oficial de la Media Music Awards, la editiile din anii trecuti. Voi pe care le preferati?

Spre deosebire de alt tip de evenimente mondene, premiile muzicale desfasurate in aer liber le permit invitatilor sa fie mult mai flexibili atunci cand vine vorba de vestimentatie. Este si cazul celei mai renumite gale de premii muzicale Media Music Awards, derulata in fiecare an la Sibiu. Artistii care au pasit pe covorul rosu, respectiv verde, cum a fost cazul editiei 2013, au optat ori pentru tinute elegante, ori pentru vestimentatii cool, relaxate. Iata cele mai interesante aparitii.

Andreea Marin a avut la Media Music Awards una din cele mai controversate aparitii vestimentare din istoria showbiz-ului romanesc. Vedeta a ajuns pe covorul verde purtand o rochie din dantela alba pe care multi au considerat-o rochie de mireasa.

Andreea a insistat totusi ca a fost vorba de o o tinuta de seara, un model ce reinterpreta o vestimentatie de mireasa.



Elena Gheorghe a optat pentru o rochie rosie, din paiete, pana la genunchi, cu un decolteu adanc, extrem de sexy.

Anda Adam a ales la Media Music Awards 2013 o rochie din matase mov, pe un umar, stil grecesc, una din rarele sale aparitii in care nu a mizat pe decoltee impresionante.



Corina a bifat doua aparitii de senzatie la editiile precedente Media Music Awards. Prima, o fusta alba tip clopot din satin, cu un sutien negru in conuri. precum antologica vestimentatie de scena a Madonnei de la inceputul anilor ’90. La editia din 2013, artista a optat pentru o fusta neagra tip abajur cu aplicatii de oglinzi in forma de stele, un corset din lanturi si un inedit accesoriu pe cap in forma de plasa metalica.



DJ Wanda a surprins audienta aparand pe covorul verde cu colanti negri perforati si o jacheta de blana.

Antonia a optat pentru o tinuta lejera, compusa din maiou transparent lung pana deasupra pantalonilor scurti.



Carmen Negoita s-a adaptat vremii racoroase din Sibiu si a ales o tinuta cool, potrivita statutului ei de fashion blogger: fusta neagra plisata deasupra unor pantaloni din piele, pantofi multicolori, bluza alba cu buline negre, jabou din benzi de piele in forma de ciorchine si fes albastru cu voaleta.

Andreea Banica a ales o rochie de seara din matase roz si dantela cu decolteu indraznet.



Tania Budi si-a facut aparitia intr-o rochie din piele ecologica nude, indeajuns de scurta pentru a-i pune in evidenta picioarele superbe.

Tot pe decolteu adanc a mizat si Raluka, partenera de scena a lui DJ Sava, de aceasta data cu o rochie neagra, eleganta, lunga, perfecta pentru ceremonii speciale.

Andra a ales o rochie nude din dantela si aplicatii de pene, in aceeasi nuanta precum pantofii.

Editia din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu.

Cei mai de succes artisti ai momentului vor urca pe scena impozanta ridicata in Piata Mare a orasului pentru a fi premiati sau a canta live piesele consacrate in ultimul an ori, in premiera, melodii noi cu potential de a ajunge hituri nationale, cunoscand impactul major pe care il are evenimentul muzical.

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmarit show-ul in Piata Mare si alte cateva milioane au vizionat in direct, sau in reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de asteptat ca in fata scenei sa fie prezenti si mai multi oameni, tinand cont ca, de aceasta data, intarea este libera.

Media Music Awards devine singura gala de premii muzicale din Romania la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind sa le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia sa isi vada nestingherit artistii favoriti.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod