Anda Adam cântă într-un balon de 2 metri diametru adus din America

5 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam cântă într-un balon de 2 metri diametru adus din America

Anda Adam continuă să ne surprindă atunci când concepe show-urile sale. Cântăreaţa are pregătită pentru această toamnă o nouă intrare în scenă, demnă de apariţiile artiştilor de peste Ocean.

Acolo unde scena este îndeajuns de generoasă, Anda îşi va face apariţia într-un balon imens, cumpărat din Statele Unite ale Americii cu 500 de dolari, de doi metri diametru în care va cânta primele versuri ale hit-ului “Feel”.
 

Deşi la prima vedere, fanii ar putea fi îngrijoraţi că nu va putea respira în acel balon, două orificii discrete ii vor oferi artistei oxigenul necesar pentru a cânta live.

Apariţia în balon este, cu siguranţă, una din cele mai inedite urcări pe scenă ale unui artist român. De altfel, unul dintre producătorii muzicali de la Londra, cu care Anda a avut ocazia să se întâlnească, s-a declarat încântat de găselniţa artistei noastre şi s-a arătat interesat să o invite să puna în scenă acest moment într-unul din marile cluburi din capitala Marii Britanii.

Până să ajungă pe malul Tamisei, Anda va uimi publicul român cu această apariţie de senzaţie în cadrul concertelor din această toamnă, printre care se numără şi multe baluri de boboci la care a fost invitată să cânte hiturile sale din ultimii ani şi cea mai nouă piesă “pAanda mAdam”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod