Anda Adam, Andreea Balan si alte vedete au cantat pentru 70 de copii din centrele de plasament

Pentru 70 de copii din centrele de plasament din Capitala, care provin din familii nevoiase, sau carora le lipseste cu desavarsire caldura unei familii, seara de miercuri a fost una speciala.
Micutii si-au intalnit vedetele preferate, au cantat si dansat cu ele, au facut poze si au primit autografe, s-au jucat cu starurile pe care le admira la televizor, au primit daruri de la Mos Craciun, care a venit special pentru ei din Laponia, mai devreme la Plaza Romania. Simona Nae, Claudia Patrascanu, baietii de la Alb Negru, Andreea Balan si Anda Adam au venit special pentru ei sa le cante si sa-i incante.

Desi plecat din Bucuresti, Catalin Botezatu a facut special pachete cu hainute si jucarii pentru fiecare copil in parte pe care le-a trimis prin subsemnata, Plaza Romania le-a oferit multe dulciuri, Andra Teodorescu si Madalina Radu care au venit cu masinile burdusite de bunatati.

In privinta preferintelor copiii au avut opinii diferite, cativa baietei isi doreau sa se insoare cu dansatoarele Andreei Banica, care au schimbat multe costumatii, dar marea majoritate voiau sa petreaca cat mai mult timp cu Anda Adam.

Marea absenta a serii a fost Lora, care initial confirmase participarea, dar le-a promis ca data viitoare o sa fie alaturi de ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod