Anda Adam, 5000 de euro pentru ţinutele de la Romanian Top Hits

6 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam, 5000 de euro pentru ţinutele de la Romanian Top Hits

Anda Adam a avut aseară una din cele mai spectaculoase apariţii în public din ultima perioadă. La Romanian Top Hits, gala organizată la Bacău, artista şi-a făcut apariţia în două costumaţii care, împreună cu accesoriile, valorau peste 5000 de euro.

Ambele ţinute i-au pus în evidenţă talia de viespe, rezultatul stilului de viaţă sănătos, al dietei şi al sportului pe care îl practică frecvent.

Solista este renumită pentru show-urile ei extraordinare de pe scenă şi pentru faptul că investeşte periodic în ţinutele vestimentare cu care apare în faţa publicului.

Astfel că, pentru Romanian Top Hits a ales două vestimentaţii care au fost admirate de zecile de mii de spectatori şi fotografiate intens de armata de fotoreporteri prezentă pe red carpet şi în faţa scenei.

Anda Adam şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie aurie Wanda’s Dream realizată din carouri cu insertii piramidale, a cărei banda elastică situată deasupra coapselor şi topul decoltat i-au pus în evidenţă abdomenul bine lucrat.
Pe scenă, Anda Adam a ales o nouă vestimentaţie, de această dată una extrem de elaborată. Artista a îmbrăcat un body auriu, bogat în detalii, cu ţepi, inserţii metalice, zale, ciucuri, accesorizat cu pantofi Louboutin, inel cu crucifix şi brăţări cu pietre semipreţioase.

Întreaga ţinută a Andei Adam valorează peste 5000 de euro şi a fost special creată pentru noul ei show pe care îl lansează odată cu noua ei piesă, “Say Goodbye”.

La Romanian Top Hits, Anda Adam a cântat live hitul ei din 2005, “Selecta”, hitul internaţional cu care este prezentă în topurile din peste 10 ţări, “Can You Feel Love” (feat. Kourosh Tazmini) şi noua piesă “Say Goodbye” şi a câştigat premiul la categoria “Girls Top Hit”, pentru succesul piesei “pAnda mAdam”.

Foto: http://wtrns.fr/pqb-sV04eL0yCF 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod