Anca Serea, Ellie White, Roxana Vancea, Andreea (Amadeus) si Sylvia sar alaturi de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Anca Serea, Ellie White, Roxana Vancea, Andreea Amadeus si Sylvia s-au alaturat evenimentului caritabil lansat de Kinga Sebestyen, “Kangoo Jumps pentru viata”.

Duminica, 16 martie, incepand cu ora 11, cele cinci vedete vor incalta ghetele Kangoo Jumps si, purtand noile costume sport clima cool Zingafits, create de Kinga Sebestyen, vor face sport si vor contribui la strangerea de fonduri pentru ajutorare copiilor bolnavi de cancer din Romania.

Asemenea lor, alte cateva sute de persoane vor urma clasele instructorilor de pe tot teritoriul tarii, in saptamana 10-16 martie. Taxa de participare de 50 de lei, precum si donatiile suplimentare, vor fi donate Asociatiei M.A.M.E., cu scopul de a construi Centrul Stelutelor, un centru de suport si recuperare pentru copii bolnavi de cancer.

Daca Anca Serea si Roxana Vancea au mai facut pana acum Kangoo Jumps, pentru Ellie White, Sylvia si Andreea Runceanu (Amadeus) este pentru prima data cand vor incalta ghetele cu arcuri. Mai mult, artista din trupa Amadeus se confrunta de ceva vreme cu probleme la genunchi, insa a dorit sa se implice in aceasta campanie dat fiind scopul ei laudabil.



Alaturi de Kinga Sebestyen se vor alatura, pe parcursul campaniei, si trainerii Dósa Ildikó si Pop Ioan Lucian, precum si presenterii Andreea Zaragiu, Diana Stirbu, Ghita Gabriel si Florin Tudor.

„Kangoo Jumps pentru Viata’ este un  proiect prin care pana in prezent am reusit sa dam o mana de ajutor copiilor, celor care au cea mai mare nevoie de asistenta si sustinerea noastra. Asociatia M.A.M.E au fost si sunt parteneri de incredere, cu un entuziasm si altruism care ne inspira si ne indeamna sa continuam derularea proiectului nostru comun si sa le oferim ajutorul nostru in totate campaniile umanitare.
Din pacate, anual in Romania sunt diagnosticati cu cancer aproximativ 500 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani, dintre care aproape 40% mor. Echipa Asociatiei M.A.M.E. nu este straina de suferintele prin care trec copiii cu afectiuni incurabile si familiile acestora, implicandu-se in proiecte care raspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave.
Anul acesta si-au propus sa infiinteze un centru de suport si recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii in lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansa in plus la viata, astfel incat de fiecare data cand un copil invinge cancerul, o steluta sa ramana aprinsa si sa straluceasca tot mai tare pe cer.
Alaturi de echipa Kangoo Jumps ma alatur si in acest an Asociatiei M.A.M.E in lupta pentru un tel comun:  sa oferim o sansa in plus copiilor cu probleme grave de sanatate la o viata normala atat la nivel educational si social, cat si psihologic si comportamental”
, declara Kinga Sebestyen.

Din 2010, Kinga Sebestyen organizeaza anual, in luna martie, alaturi de Asociatia M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viata. Toate incasarile obtinute in urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o saptamana, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod