Amna are cel mai ciudat brad de Crăciun - o construcție din crengi uscate, împodobite cu steluțe și îngerași din ghips

Amna a intrat în atmosfera Sărbătorile de Iarnă. Cu o săptămână înaintea Crăciunului, ea a realizat un brad ecologic, pe care l-a împodobit cu steluţe şi îngeraşi, realizaţi din paie.

”Împreună cu nişte prieteni, am fost în pădurea Băneasa, acolo unde vara fac jogging şi am strâns vreascuri şi tot felul de rămurele uscate şi am realizat cu multă ingeniozitate un brad ecologic. Ne-am gândit că nu merită să sacrificăm un brăduţ pentru plăcerea noastră egoistă.

A ieşit ceva foarte inedit care nu ne-a costat nimic. În plus este foarte decorativ şi eco!”, spune solista.

Cu această ocazie, Amna a realizat şi câteva decoraţiuni  din ghips, specifice Crăciunului, pe care le-a pictat manual pentru a le dăruit prietenilor şi rudelor. “De mică îmi plăcea să pictez. Am învăţat să fac aceste decoraţiuni de la mama mea care este învăţătoare.  Este o tradiţie de Crăciun, pe care o respect, an de an”, adaugă cântăreaţa.

Amna este de părere că spiritual Crăciunului se află în bucuria de a dărui şi de a petrece momente frumoase cu cei dragi.
“În ultimii ani, am uitat de aceste lucruri mărunte care ne fac mai fericiţi. Sărbătorile s-au transformat într-o goană nebună prin mall-uri şi centre comerciale după cumpărături şi cadouri. Ceea ce vreau să le transmit fanilor mei este că pot petrece un Crăciun frumos şi dacă nu cheltuie mulţi bani”, spune solista care de curând a lansat şi un colind în limba spaniolă, “Feliz Navidad”.

 

1 din 3

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod