Alexandru Papadopol, despre anii în care făcea bani din seriale: "Ajungi să crezi că chiar meriţi"

Alex Papadopol şi-a amintit de perioada în care făcea seriale şi avea un succes care îi depăşea asşteptările


Privind retrospectiv, actorul spune că se simţea ca un star şi acceptă faptul că acum a ieşit din prim-plan, pentru că lumea televiziunii are regulile sale.

Când făceam caravanele şi plecam în ţară, veneau oameni şi-mi pupau mâinile, aveam bodyguarziAlexandru Papadopol
"Nu mai aveam telefon fix, nu mai puteam să dorm noaptea, eram ca vedetele de la Hollywood. Mă deranja, dar îmi şi plăcea...
Însă, ştii ceva, nu mai ţin minte nimic din ce-mi spuneau oamenii, aproape s-a şters totul. În schimb, mi-aduc aminte că m-am întâlnit odată cu Lucian Pintilie la Grădina Icoanei, care m-a felicitat pentru <<Marfa şi banii>>. Asta o să ţin minte toată viaţa! Dar oricum, între timp lumea m-a uitat, au apărut alte vedete, eu sunt bine la mine la teatru.  Dar aşa e normal. Eşti un produs de consum. La televizune eşti doar un produs de consum"
, a povestit el.

Alexandru Papadopol nu regretă că s-a terminat perioada de glorie a serialelor, nici măcar din perspectiva câştigurilor.
"Ştii cum e cu banii? Te fidelizează şi-ţi slăbesc voinţa. Banii veneau pe card întotdeauna vinerea, la ora 4.00, şi te obişnuieşti atât de repede cu asta... Da, a fost o perioadă în care m-am gândit serios ce fac cu banii, dar uite că au trecut mai bine de doi ani şi n-am murit de foame", a explicat actorul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod