Alexandra Stan s-a îngrăşat - FOTO

Vedeta nu mai arată deloc aşa cum ne-a obişnuit, cea mai recentă apariţie a sa lăsând să se vadă multele kilograme în plus.

Conform Libertatea, Alexandra Stan s-a prezentat ieri la tribunal pentru procesul prin care îi cere despăgubiri fostului său iubit şi impresar, Marcel Prodan.

Vestea nu este că decizia a fost amânată şi vedeta trebuie să mai aştepte hotărârea instanţei, ci că Alexandra Stan a avut o apariţie îngrijorătoare.

Dacă până acum ne-a obişnuit cu un look proaspăt şi sexy, de această dată cântăreaţa nu era deloc aranjată şi cu multe kilograme în plus.


 

Sursă foto: Libertatea

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 21 Iul 2022, 01:15
    da ))

    Dar era fardata ))) si oricum cineva care arata bn poate iesi din casa si fara fard. Si nu era grasa ))

    0
    0

  • myshanu pe 5 Feb 2016, 17:38
    NO COMMENT

    Ce porcarie de articol..altceva mai bun nu aveti de publicat?unde este toata "slanina" asta pe care o vedeti voi?Alexandra arata destul de bun,cu machiaj sau fara,imbracata normal sau nu..pai omul nu mai are voie sa iese din casa imbracat normal??chiar daca a pus 2,3 kg (lucru pe care eu nu il vad in nici un caz)este un lucru normal..o femeie arata bine si cu cateva kg in plus.Nu mai promovati atata prototipul femeii schelet!! dezgustator,rusine sa le fie celora care publica astfel de articole inutile

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod