Alexandra Dinu, apariție de senzație într-o rochie transparentă de 8.000 de euro

Alexandra Dinu a fost invitata speciala a petrecerii Jack Daniel’s găzduită de clubul Fratelli din București, ocazie cu care a avut cea mai elegantă şi sexy apariție vestimentară a serii.

Pentru acest eveniment, actriţa a sosit special de la Roma, făcându-şi apariţia în două vestimentaţii diferite, una aleasă pentru conferința de presă și alta pentru evenimentul propriu-zis.

Dacă, la începutul petrecerii, Alexandra a îmbrăcat o rochie neagră din cea mai recentă colecţie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scenă a ales cea mai provocatoare creaţie purtată de ea până în prezent.

Este vorba de o rochie transparentă, din voal și dantelă aplicată manual, creație a brandului italian Sarli, în valoare de 8000 de euro.

„Am început o colaborare cu Sarli, brand specializat în creatii Haute-Couture, iar rochia purtată la party-ul Jack Daniel’s este din voal, cu dantelă aplicată manual. Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei săptămâni, zi de zi”, declară actriţa.

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor în cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories”, şi introdus în scenă, printr-o poveste diferită, recitaluri ale unor artiști precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sau Fady& The Zaidans.

„M-a onorat invitația adresată de Fady Zaidan și de Ileana Badiu de a fi gazda acestei petreceri, iar conceptul mi s-a părut unul deosebit. Mi-a făcut plăcere să revin în România, chiar și pentru o vizită fulger, iar acest eveniment mi-a prilejuit revederea cu prieteni dragi precum Loredana, Horia Brenciu sau Mihai de la Hi-Q. Pentru că o astfel de petrecere specială impunea o apariție deosebită, am optat pentru o rochie unicat, creație a brandului italian Sarli”, declară Alexandra Dinu.

Cu toate că a fost gazda unei petreceri desfășurate într-un club, actrița mărturisește că în Italia nu prea obișnuieste să-și piardă nopțile în localuri şi la evenimente mondene nocturne.

„Am acceptat să fiu gazda serii pentru că mi-a plăcut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecăreață și nu îmi place să-mi pierd nopțile prin cluburi. Până la acest eveniment, nu am mai ieșit într-un club de mai bine de trei ani. În general, ieșim la cină, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, îi place mult la cinematograf”, declară Alexandra Dinu.

1 din 6

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod