Zăvoranu, iar ţi-ai pus silicoane?

Aceasta este ştirea pe care o citim în toate tabloidele de astăzi... Dacă este adevărat, aceasta ar fi a şasea operaţie la care apelează Oana Zăvoranu pentru a-şi mări, micşora, ajusta

Aceasta este ştirea pe care o citim în toate tabloidele de astăzi... Dacă este adevărat, aceasta ar fi a şasea operaţie la care apelează Oana Zăvoranu pentru a-şi mări, micşora, ajusta bustul...

Din datele pe care le avem, această versiune ar putea fi adevărată, dorinţa a existat, pozele cu ea ieşind şi intrând în clinică există. Cum rămâne însă cu acordul medicului şi cu avortul pe care l-a suferit acum mai puţin de o lună?

Atunci, Marek Vâlcu, medicul estetician despre care se spune că a operat-o pe Querida, pus la colţ de Măruţă, spunea că nu este de acord să o opereze pe Oana Zăvoranu din cauza rezultatelor proaste pe care le avea la analizele de sânge şi din cauza avortului spontan suferit.

Mai mult decât atât, medicul explica că nu se poate interveni în niciun fel chirurgical, la mai puţin de o lună de la pierderea sarcinii şi că, evident, data operaţiei depinde de menstruaţie.

Pei cum, dragă Oana? Ai bifat toate aceste elemente extrem de importante şi ai primit avizul? Cum domnule doctor, acum declaraţi ceva, apoi altceva, sau aţi uitat că avortul spontan a avut loc pe 5 aprilie?
Din socotelile mele nu prea iese de o lună!

Acestea fiind spuse... mă întreb ce este minciună: AVORTUL sau operaţia!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod