Zăvo cu mască de oxigen. Pepe indiferent!

Oricât ar încerca Zăvo să-i atragă atenţia lui Pepe sau publicului se pare că nu mai reuşeşte. Zilele trecute am văzut maximul penibilului la TV. După ce a plecat pe semnătură din spital,

Oricât ar încerca Zăvo să-i atragă atenţia lui Pepe sau publicului se pare că nu mai reuşeşte. Zilele trecute am văzut maximul penibilului la TV. După ce a plecat pe semnătură din spital, diva a apărut la Kanal D cu masca de oxigen după ea. Cica nu poate respira normal.

În condiţiile astea, probabil că medicii care au externat-o sunt nişte inconştienţi care nu se interesează de soarta pacienţilor lor. Cum poate Onuţa să încerce să fraierească publicul atât de tare? Chiar crede că toată lumea este asemenea menajerelor alături de care a trăit toată viaţa?

Personal, acest comportament, îl văd ca pe o jignire la adresa inteligenţei mele...

Iar cei care poartă întreaga vină sunt cei de la TV care încă o mai primesc în studio şi nu o trimit să se caute la alte specialităţi medicale şi nici de cum la urgenţe.

Cel mai tare, în acest context, este Pepe. "Îmi pare rău dacă îi cu adevărat e rău. Nu vreau să mai vorbesc despre ea. Eu am şters tot ce era Oana Zăvoranu în viaţa mea. Eu nu sunt medic", a spus Pepe pentru "Poveştiri adevărate".

Bravos! Aceasta este atitudinea! Aviz amatorilor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod