Tragedia Andreei Tonciu: "Am fost o proastă"

După episodul de maximă încărcătură emoţională dintre Oana şi Mărioara Zăvoranu, transmis în direct şi în exclusivitate la emisiunea "Un show păcătos", a venit rândul lui Măruţă

După episodul de maximă încărcătură emoţională dintre Oana şi Mărioara Zăvoranu, transmis în direct şi în exclusivitate la emisiunea "Un show păcătos", a venit rândul lui Măruţă să demonstreze că poate. Personajul principal ales, nimeni alta decât Andreea Tonciu, care tocmai ce s-a despărţit... din nou de Nicolae Mitea.

Aflată în direct în platoul emisiunii, duduia Tonciu a început să verse lacrimi amare când şi-a adus aminte cât de rău şi-a supărat mama din cauza acestei relaţii, despre care ea spune că acum s-a terminat definitiv...

Nu ştim dacă să o credem că parcă mai anunţa şi acum câteva luni acelaşi lucru. Oare aceste lacrimi să fie dovadă că ea chiar nu-l mai doreşte pe Mitea?

Nu ştim... Ştim doar că bruneta a povestit printre hohote de plâns cum a mâncat bătaie de la fotbalistul ţinut de mult pe tuşă, cum îi vorbea urât şi cum nimic nu o mai poate întoarce din drum, nici măcar minunatele vacanţe pe care oricum nu le aprecia. Şi, pentru ca momentul să fie cu totul şi cu totul deosebit, în direct a intrat şi mama starletei care a confirmat zburdălnicia fiicei, dar care a spus că spera ca totul să fie istorie.

Chiar dacă prestaţia mi s-a părut absolut jalnică, trebuie să recunosc că de data aceasta am văzut o Andreea Tonciu normală, fără ifosele de piţipoancă, fără aerele de prostuţă.

Mai mult decât atât, Tonciu a anunţat că vrea să se angajeze, aruncând parcă un apropo subtil la Măruţă... Se oferă cineva să-i fie... şef?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod