Teo Trandafir şi Antonio Passarelli au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau

Dacă până acum Teo Trandafir şi Antonio Passarelli au negat că ar forma un cuplu, afirmând că între ei este vorba doar despre o relaţie foarte strânsă de prietenie, recent ei au fost

Dacă până acum Teo Trandafir şi Antonio Passarelli au negat că ar forma un cuplu, afirmând că între ei este vorba doar despre o relaţie foarte strânsă de prietenie, recent ei au fost surprinşi în timp ce se sărutau.

Paparazzii de la revista Ciao au reuşit să-i fotografieze pe Teo şi pe Antonio în Bucureşti în timp ce se sărutau, imediat după ce au coborât din maşină. Mai mult de atât, cei de la Cancan notează că cele două vedete de la Kanal D flirtează foarte des în public şi se ţin de mână.

Mai mult de atât, se pare că Teo Trandafir şi Antonia Passarelli chiar împart în Mamaia şi aceeaşi cameră de hotel, după cum notează sursa citată.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Teo şi Antonio au vorbit la WOWbiz despre relaţia lor. „După părerea mea, Antonio face parte din primii cinci oameni cei mai deştepţi din viaţa mea, îl iubesc din adâncul sufletului meu. Are toate calităţile pe care le-am visat vreodată de la un bărbat, prieten, compatriot... Dacă suntem un cuplu? Răspunsul în acest caz este 'Nu'.

Eu îl iubesc pe Antonio Passarelli pentru răbdarea pe care o are, dar cu blândeţea lui are grijă să mă tempereze“, spunea atunci Teo.

În cadrul aceleiaşi emisiuni de la Kanal D a vorbit şi Antonio despre relaţia pe care o are cu Teo. „Eu pe Teo o ţin de mână în fiecare zi, ca să nu fie asaltată de lumea care vine să îi ia autografe. Noi deja formăm un cuplu, noi suntem un cuplu minunat. Dacă tu, dintr-un cuplu înţelegi să te bagi sub aceeaşi plapumă într-o cameră de hotel, atunci eu cu Dan Bittman am format un cuplu.

O parte din viaţa mea o trăiesc în acest moment cu Teo. Ma simt extraordinar în apropierea ei. Dacă eu v-aş spune acum că sunt cu Teo, un bucătăraş din suburbiile televiziunii, pentru mine ar fi foarte bine, dar nu pot să mint“, a afirmat Antonio.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod