Soţii Lis mai... virili ca niciodată!

Proaspăt oficila doamnă Lis se dă iar în stambă. De foarte multe ori îmi vine să o compar cu piţipoancele care umplu paginile ziarelor şi spaţiul de emisie al multor emisiuni din ziua de

Proaspăt oficila doamnă Lis se dă iar în stambă. De foarte multe ori îmi vine să o compar cu piţipoancele care umplu paginile ziarelor şi spaţiul de emisie al multor emisiuni din ziua de astăzi. Domniţe gen Simona Sensual, Andreea Tonciu, Daniela Crudu sau Bianca Drăguşanu.

Îi place atât de mult să se facă auzită, să se facă văzută, să se facă ceva... chiar dacă, mititica, nu prea mai are ce. În fine...

Uite cum s-a întors ea din vacanţă şi cum a considerat necesar să se apuce să ne povestească, parcă să se convingă, cât de viril este încă Viorel al ei. În acest proces greu de dovedit, pentru că nu-i aşa, stimabilul domn Lis are o vârstă, Oana conchide: "Recunosc că am fost mai libertini în luna de miere. Am oprit maşina într-un loc mai retras şi am făcut dragoste pe malul Mediteranei. Erau destule plaje pustii".

Chiar şi aşa să fie, deşi mă cam îndoiesc, de ce ar trebui să ne explice cum face şi ce face Oana cu soţul ei. Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, vă spun sincer că nu-mi doresc să aflu cum face dragoste bunicul meu, dacă mai face, săracul! Când o să realizeze oamenii ăştia că sexul înseamnă intimitate şi, mai mult decât atât, este de-a dreptul penibil să vorbeşti despre acest subiect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod