Smiley a plecat singur în vacanţă. S-a despărţit de iubita dansatoare!

În ultimele luni, în presa tabloidă s-a scris tot mai des că Smiley s-ar iubi cu Raluca Netca, o dansatoare de la Pro TV. Mai mult decât atât, cei doi ar fi trebuit să plece împreună, la

În ultimele luni, în presa tabloidă s-a scris tot mai des că Smiley s-ar iubi cu Raluca Netca, o dansatoare de la Pro TV. Mai mult decât atât, cei doi ar fi trebuit să plece împreună, la început de an, într-o vacanţă exotică.

smiley

În cadrul emisiunii Click, de la Prima TV, s-a precizat însă că Smiley şi Raluca nu mai formează un cuplu. Cei doi s-ar fi despărţit în urmă cu doar câteva săptămâni, înainte de Revelion.

„N-am mai plecat în vacanţă, sunt în continuare în ţară, lucrez cu trupa PRO Dance.

Am dansat la «Vocea României», voi lucra la «Românii au talent» şi am diverse alte acţiuni. Nu-mi place să vorbesc despre viaţa personală, nu am făcut-o niciodată si nu vreau să mă promovez printr-o relaţie”, a spus, potrivit celor de la Click, Raluca Netca.

„Multe persoane din jurul lui Smiley spun că Raluca nu e deloc potrivită pentru el. Smiley nu mai vrea să fie asociat cu oricine. E ditamai producătorul muzical şi poate să cucerească mai mult decât o dansatoare”, au afirmat surse din preajma interpretului.

Deşi nu au recunoscut niciodată oficial că formează un cuplu, despre Smiley şi Raluca s-a spus că s-au iubit timp de aproximativ un an de zile.

În ciuda acestei relaţii, cântăreţul a declarat în nenumărate rânduri că are ghinion în dragoste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod