Se pare că nu am scăpat de Bianca. O zice Brancu!

După gura de oxigen de la începutul săptămânii când am aflat că Bianca Drăguşanu părăseşte Show-ul păcătos definitv, o nouă bombă vine să ne distrugă speranţele de mai bine.

După gura de oxigen de la începutul săptămânii când am aflat că Bianca Drăguşanu părăseşte Show-ul păcătos definitv, o nouă bombă vine să ne distrugă speranţele de mai bine. Moderatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2 a scris pe blog-ul personal următoarele:

"Doar nu era să înghiţiţi nemestecata gogoaşă Biancăi Drăguşanu, care anunţa suspinând că se mută la Cluj, de dragul Prinţului. Dorinţa ei de răzbunare e mare, mai ales că a ieşit de la Antena 1 relativ şifonată. Prin urmare, surse de încredere relevă că Bianca Drăguşanu a bătut deja palma cu Kanal D - un loc potrivit pentru ea! -, unde ar fi semnat pe o sumă foarte mare. Nu ar fi de mirare, căci se dau salarii mari la Kanal D, iar la Antena 1 nu câştiga prea mult".

Având în vedere că a fost coleg de trust cu Bianca şi că, probabil, sursele sunt din interiorul Antenei, nu putem decât să ne bosumflăm şi să ne înarmăm cu multă răbdare pentru că fenomenul Bianca Drăguşanu nu s-a încheiat.

Vor urma noi strategii de promovare agresive, noi fiţe la TV şi nu numai, noi leşinuri şi noi bălăcăreli cum numai în mondenul nostru pot exista.

Următoarea postare va avea loc 15 ianuarie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod