S-a terminat războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Cei doi au făcut pace!

După o iubire care a durat şapte ani de zile şi care s-a terminat anul trecut cu un divorţ urât, Pepe şi Oana Zăvoranu şi-au făcut curajul de a se întâlni faţă în faţă şi de a

După o iubire care a durat şapte ani de zile şi care s-a terminat anul trecut cu un divorţ urât, Pepe şi Oana Zăvoranu şi-au făcut curajul de a se întâlni faţă în faţă şi de a îngropa trecutul. Din iunie 2011, când cei doi au pus punct unei căsătorii de cinci ani, între ei nu a fost loc decât de vorbe urâte, procese şi multe atacuri din partea amândurora.

Motivele întâlnirii celor doi au fost revenirea la o relaţie civilizată, rezolvarea problemelor pe care şi le-au provocat unul altuia, printre care problema cămăruţei pe care Oana nu voia să i-o cedeze.

"Interesul meu este să-mi recapăt ce e al meu şi am zis de ce să ajungem la instanţă când putem să rezolvăm pe cale amiabilă.

Am vorbit cu avocatul meu să o sune pe Oana, să ne întâlnim, să rezolvăm, să cedeze camera de serviciu din vecinătatea apartamentului său, pentru a evita un nou proces. Oricum, e bine că ne vedem într-un platou de televiziune decât în alt loc ca să lăsăm loc de speculaţii", a spus Pepe la CanCan TV.

Chiar dacă Oana a încercat să îl tachineze şi îl tot întreba dacă este emoţionat, bruneta a luat o decizie ce îngroapă securea războiului: "Îi dau camera. De dragul a ceea ce a fost între noi şi pentru că aşa mi se pare civilizat. Din punctul meu de vedere războiul s-a încheiat".

S-au tachinat şi au vorbit minute în şir despre iubirea care a fost între ei, despre relaţia Oanei cu Tudy, despre familia lui Pepe şi despre cât de mulţumit este el cu viaţa pe care o are acum.

Ba mai mult, Oana i-a propus lui Pepe să-i cumpere casa în care au locuit.

"Am încercat să evit multe probleme pe care ţi le-aş fi putut face. Când sunt atacată, riposta mea e letală. Nu vreau să te ţin în suspans. Îţi voi da acea cămăruţă. Dar eşti dispus să o vinzi? Eu mă ofer să cumpăr. Nu e o ruşine să spui că ai nevoie de bani", a spus Zăvoranca.

"Stai să vorbesc şi eu cu soţia. Oricum, am deja client. O vindeam şi fără cămăruţa aia. Nu pot să cumpăr şi case, am şi renovat, am făcut şi copil. Femeie mai bună decât Raluca nu există. Scoate-o din discuţie", i-a răspuns Pepe.

După mai multe discuţii care ne fac să credem că între brunetă şi latin lover nu vor mai fi conflicte, Oana a postat pe Facebook o fotografie cu ei şi un comentariu pe măsură: "Vă mulţumesc că m-aţi urmărit atât de mult şi interesaţi de întâlnirea asta...

Am încercat să fiu un om bun şi să vedeţi toţi că NU SUNT REA, MAHALAGIOAICĂ, CERTĂREAŢĂ ŞI CĂ VREAU SĂ NU APAR PENTRU BANI LA TV... Sunt total altfel, sunt sensibilă, iubitoare şi sentimentală, nematerialistă... că de aceea am fost iubită de băieţii din viaţa mea:)))...Mă bucur că am reuşit pentru voi să demontez minciunile spuse din răzbunare despre mine de către Pepe, minciuni pe care însă, nu a mai avut curajul să le susţină faţă în faţă cu mine... Eu nu mint şi ştiu să fiu altruistă şi cu cine merită poate mai puţin. Este pentru prima şi ultima oară când vă ataşez o poză cu noi doi şi o fac pentru că sunteţi toţi îmbătaţi de aşa zisă dragoste pe care o vedeţi între noi şi de care nu vreau să vă dezamăgesc şi să vă spun că NU MAI EXISTĂ.
Sincer, este ceva de domeniul trecutului şi aşa o să rămână. Eu am viaţa mea, el pe a lui, îi doresc să îi fie bine. Vă doresc o noapte frumoasă şi plină de sentimentul împlinirii de sine. E mare lucru să fii sigur pe tine, să te respecţi şi să nu faci compromisuri jenante. Vă pupicesc tare, noapte bună... LYM,Marty,Tyson & Oana".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod