Prigoană, înfrânt? Adriana Bahmuţeanu a câştigat custodia provizorie a copiilor

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au decis să divorţeze din nou, iar Bahmu pare a avea, momentan, câştig de cauză. Judecătoria Sectorului 3 a decis să îi încredinţeze ei custodia

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au decis să divorţeze din nou, iar Bahmu pare a avea, momentan, câştig de cauză. Judecătoria Sectorului 3 a decis să îi încredinţeze ei custodia provizorie a micuţilor până când se va termina divorţul dintre ea şi omul de afaceri.

prigoana-bahmu

Din câte se pare, Adriana Bahmuţeanu a reuşit să-i convingă pe judecători să-i lase pe micuţi să locuiască cu ea după ce a afirmat că Prigoană este violent atât cu ea, cât şi cu cei mici. Omul de afaceri a încercat să se apere, însă nu a avut deloc succes, notează cei de la Libertatea.

Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz, Silviu Prigoană s-ar fi aşteptat ca acest lucru să se întâmple şi din această cauză şi-a făcut testamentul, iar Adriana Bahmuţeanu nu figurează ca moştenitor.

Apropiaţii afaceristului au afirmat că acesta şi-a scos şi un certificat de la IML, care să dovedească faptul că era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a scris testamentul. El a făcut acest lucru pentru ca Bahmu să nu poată contesta testamentul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod