Prigoană deţine probe pentru obţinerea custodiei copiilor?

Scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu pare că, nu este nici pe departe aproape de final. După ce Prigoană a depus o plângere contra soţiei sale pentru că a părăsit căminul

Scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu pare că, nu este nici pe departe aproape de final. După ce Prigoană a depus o plângere contra soţiei sale pentru că a părăsit căminul conjugal, acum se luptă aprig pentru custodia celor 2 copii pe care îi are cu aceasta.

Silviu Prigoană a chemat-o în judecată pe soţia sa şi este hotărât să o pună într-o lumină negativă cu orice preţ. Surse din anturajul afaceristului dezvăluie că, acesta ar fi adus probe valoroase care să-i favorizeze obţinerea custodiei celor 2 copii minori pe care îi are împreună cu Bahmuţeanca.

Aceste probe ar fi un cd care conţine fotografii şi filmuleţe, în care personajul principal este Adriana Bahmuţeanu, surprinsă de-a lungul timpului în ipostaze din viaţa conjugală.

"Când, însoţit de avocatul său, a depus cererea de chemare în judecată, a adus şi un CD. Era zâmbitor şi relaxat, îi ardea de glume", spun surse judiciare despre siguranţa cu care Prigoană acţionează în acest război. Răspunsul la acest dosar, care are regim de urgenţă, se va afla în data de 5 septembrie 2012.

Adriana Bahmuţeanu locuieşte acum împreună cu cei doi copii ai săi într-o vilă din Pantelimon şi nu a mai vorbit cu soţul său de o săptămână.

"Am auzit că ar fi depus nişte înregistrări cu mine, dar nu ştiu despre ce e vorba", este declaraţia pe care Adriana a dat-o pentru reporterii Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod