Pepe i-a dat Oanei lovitura de graţie sau mai urmează?

Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu la pământ... Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu recunoscând că l-a înşelat pe Pepe. Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu cerându-şi public scuze... Uau!

Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu la pământ... Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu recunoscând că l-a înşelat pe Pepe. Am trăit s-o văd pe Oana Zăvoranu cerându-şi public scuze... Uau! Ieri televiziunile din România au distrus mitul Oana Zăvoranu!

A fost fain, a fost comic, a fost incredibil să văd cum duduia din Primăverii, aşa cum se recomandă, a fost distrusă ca la carte de soţul ei, Pepe. Trebuie să recunosc că la începutul acestui scandal am susţinut sus şi tare că Pepe are dreptate, dar nu am crezut nicio secundă că o va învinge pe Querida, pentru că, fără doar şi poate, Oana Zăvoranu este un duşman foarte greu de învins.

Nu are putere, dar are abilitatea de "a te face din vorbe", aşa cum se spune în Drumul Taberei, locul în care Oana nu concepe să trăiască.

Pepe a fost însă inteligent, a aşteptat, şi-a aranjat teren şi a dat lovitura de graţie. Soţia lui, cea care a trăit 7 ani în apartamentul lui, cea care spune că l-a făcut vedetă, a fost bătută cu propriile ei arme. Artistul nu a făcut altceva decât să-i ridice mingi la plasă şi ea să muşte din momeală foarte uşor.

Poate că nu are nicio dovadă, poate că nu a filmat-o niciodată, însă a avut o abilitate extraordinară de a o face să se teamă.

Îmi amintesc un singur episod din acest conflict, iar el spune totul despre întreaga poveste.

Latin Lover-ul declara la un moment dat la Măruţă următoarele: "Dacă Oana îţi cere scuze public că m-a făcut homosexual şi dacă recunoaşte relaţia cu Tudy, eu nu mai arăt nicio probă compromiţătoare!". Ce-a făcut Oana aseară la Capatos... Citez: "Îmi cer scuze public că l-am făcut homosexual pe Pepe şi da, îmi asum relaţia cu Tudy. Prima partidă de amor s-a consumat în noaptea de Revelion!".

Acum cuvintele nu-şi mai au rostul.
Bravo Pepe! Le aşteptăm la rând pe Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, etc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod