Pavel Bartoş dă startul unui nou sezon din "Românii au talent"! Ce noutăţi sunt?

Cel de-al patrulea sezon de "Românii au talent" debutează în această seară la Pro TV, de la ora 20.30. Şase oraşe, mii de kilometri străbătuţi, zeci de talente şi peste 120 de ore de

Cel de-al patrulea sezon de "Românii au talent" debutează în această seară la Pro TV, de la ora 20.30. Şase oraşe, mii de kilometri străbătuţi, zeci de talente şi peste 120 de ore de filmare. Acesta este bilanţul caravanei "Românii au talent" în cel de-al patrulea sezon care promite numeroase surprize telespectatorilor.

În noul sezon, producătorii emisiunii au pregătit câteva schimbări. Din acest an, telespectatorii vor putea urmări ce fac prezentatorii şi juriul în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, dar şi în timpulul liber.

De asemenea, o altă supriză a noului sezon este faptul că participanţii care vor reuşi să îi impresioneze încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre vor intra direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite direct în penultima fază a concursului.

În noul sezon, se schimbă şi premierea concurenţilor. În afară de premiul cel mare, în valoare de 120.000, rezervat celui mai spectaculos număr din concurs, anul acesta se introduc alte două premii-surpriză.

Va fi introdus un premiu de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, şi încă unul de 2.000 de euro, pentru cel mai activ "vânător de talente" al sezonului. Astfel că românii care oferă organizatorilor indicii despre un român talentat (care ajunge până la urmă în finală) vor fi recompensaţi.

Anul trecut, câştigător al celui de-al treilea sezon al emisiunii a fost Bruno Iacobeţ (50 de ani), un consultant IT care s-a dovedit a fi un dresor excepţional pentru câinii săi.

În 2012, câştigătorul marelui premiu a fost Cristian Gog, care a cucerit publicul cu talentul lui de iluzionist-mentalist.

Câştigătorul primei ediţii "Românii au talent", din 2011, Adrian Ţuţu, a arătat tuturor cât de talentat este la hip-hop, atât ca voce, cât şi ca textier.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod