Oana Zăvoranu: „Până la 31 decembrie mai stă Pepe prin Antene, apoi va zbura“

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe pare interminabil, cei doi soţi fiind la cuţite de câţiva ani de zile. Dacă, până acum, Oana a pierdut mai multe procese intentate de Pepe, acum se pare

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe pare interminabil, cei doi soţi fiind la cuţite de câţiva ani de zile. Dacă, până acum, Oana a pierdut mai multe procese intentate de Pepe, acum se pare că fosta soţie a cântăreţului a reuşit să câştige o bătălie.

Pepe, care este sub contract cu Antena 1, s-a certat cu şefii lui şi se pare că va fi dat afară de la 1 ianuarie 2015. Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, televizată de Pro TV, acolo unde naşul cuplului, Cătălin Măruţă, are emisiune, a fost picătura care a umplut paharul.

Oana Zăvoranu, care a semnat recent un contract cu Antena 1, se laudă acum că ea l-a dat pe Pepe afară de la Antena 1.

„A fost o condiţie, dar şi o ambiţie de-a mea, aşa că doar până la 31 decembrie mai stă Pepe prin Antene, apoi va zbura. Îşi va muta domiciliul forţat, apoi sper să-l ia Trinitas TV, televiziunea bisericii, că şi-aşa şi-a lăsat barbă. Deocamdată, Antena nu poate să-i dea 'papucii', pentru că are contract. Dar el şi-a bătut joc de acest post cu nunta lui, iar supărarea este mare“, a spus, potrivit ziarului Click, Oana Zăvoranu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod