Oana Zăvoranu nu are limită

Intrată clar într-un con de umbră după scandalul de proporţii pe care l-a produs acum câteva luni, după ce toată lumea s-a convins că Diva a cam înflorit-o pe ici pe colo, după ce

Intrată clar într-un con de umbră după scandalul de proporţii pe care l-a produs acum câteva luni, după ce toată lumea s-a convins că Diva a cam înflorit-o pe ici pe colo, după ce credibilitatea ei a scăzut considerabil, la acest aspect contribuind şi circoteca făcută cu maică-sa, Oana Zăvoranu iese din nou la atac.

Probabil că încearcă să reintre în graţiile publicului, însă nu realizează că acţionează foarte prost. Postează aşa zise clipuri edificatoare pe Facebook, vezi Doamne ca să-şi convingă fanii că este pagina ei oficială, vine la Brancu în direct şi-şi arată chiloţii, se maimuţăreşte, îşi arată sânii... toate acestea sunt strategii de promovare, deja expirate.

Să-l întrebe pe Cătălin Botezatu ce este la modă acum.

Dacă până să divorţeze de Pepe toată lumea ştia că Oana Zăvoranu este vulcanică, este imprevizibilă, dar este decentă, acum lucrurile s-au schimbat 100%, iar această schimbare nu-i face deloc bine la imagine.

Iată unul dintre filmuleţele despre care vombeam mai sus.


Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod