Monica Gabor nu se mai fereşte!

Am fost în concediu, dar nu am pierdut nimic din ce se întâmplă în lumea această mondenă. Tot înseamnă tot, de la nunţile de mii de euro, până la aventurile, în sfârşit confirmate, ale

Am fost în concediu, dar nu am pierdut nimic din ce se întâmplă în lumea această mondenă. Tot înseamnă tot, de la nunţile de mii de euro, până la aventurile, în sfârşit confirmate, ale Monicăi Gabor în State.

Aşteptam cu mare interes desconspirarea marelui secret din jurul acestor drumuri frecvente în State şi ţin să menţionez că nu m-am gândit nicio secundă că ar fi altceva decât o poveste siropoasă cu ceva partide de sex ca ingredient principal. Domniţa nu se dezminte şi, după cum am putut observa, se foloseşte de aceleaşi trucuri de cucerire ca atunci când ataca la Irinel Columbeanu.

Aşadar schimbarea ei la faţă, schimbare apreciată de multă lume, pare să fi fost un simplu foc de artificii... expirate.

Monica Gabor şi-a făcut un obicei din a agăţa şi dezmierda bărbaţi potenţi financiar, unuia i-a făcut chiar şi un copil, care astăzi pare să nu o mai intereseze foarte mult. Ba, mai mult decât atât, acest copil, în speţă Irina, este companionul mamei sale la întâlnirile romantice la ceas de seară, la ceas de foooarte seară.

Cel mai proapăt astfel de moment s-a consumat în weekend-ul ce tocmai a trecut când Monica şi-a luat copilul la o astfel de întâlnire nocturnă.

Seara celor două s-a terminat undeva la ora 22.30. Acum te las pe tine să-mi spui cât de potrivită era această oră pentru o copilă de patru ani?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod