Monica Gabor a refuzat să devină următoarea Bond Girl

Producătorii celebrului film James Bond au pus ochii pe Monica Gabor, pe care şi-o doreau în rolul de Bond Girl. Însă, Moni a noastră a zis "nu", pe motiv că iubitul n-o lasă să devină
Producătorii celebrului film James Bond au pus ochii pe Monica Gabor, pe care şi-o doreau în rolul de Bond Girl. Însă, Moni a noastră a zis "nu", pe motiv că iubitul n-o lasă să devină celebră la Hollywood.
Am trăit s-o aud şi pe asta. Monica Gabor a refuzat să devină celebră la Hollywood. Se pare că, moldoveanca ar fi primit o propunere să joace în noua serie James Bond, în calitate de Bond Girl. Însă, iubitul ei, Mr. Pink nu a vrut să o lase să joace în renumitul film.
La gândul că Monica ar putea ajunge star la Hollywood, chinezul a avut o singură reacţie: "Vrem o viaţă liniştită. Privată"
Între timp, pentru că Moni a noastră i-a refuzat, producătorii filmului au ales-o pe Tonia Sotiropoulou, cea cu care agentul 007, Daniel Craig, va avea o relaţie pasională.
În această situaţie, putem spune că domnişoara Gabor renunţă la orice pentru iubire, chiar şi la mult râvnita celebritate hollywood-iană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod