Moni izgonită de la Izvorani de... portar

Iată că am trăit să o văd şi p-asta! Doamna Monica Columbeanu a fost alungată de pe proprietatea de la Izvorani de propriul fost angajat. Scena de film s-a petrecut marţi seară când

Iată că am trăit să o văd şi p-asta! Doamna Monica Columbeanu a fost alungată de pe proprietatea de la Izvorani de propriul fost angajat. Scena de film s-a petrecut marţi seară când stimabila duduie a poposit la conacul soţului grizonat de unde intenţiona să-şi ia o parte din lucrurile personale, "cârpele" cum ar spune mama Oanei Zăvoranu.

Scandalul iscat este de poveste. Portarul n-a vrut, Moni a insistat, portarul s-a scuzat, Moni a ameninţat, portarul n-a renunţat, Moni a sunat...

la 112. Operatoarea de la capătul celălalt al firului i-a spus că oricât de Columbeanu ar suna numele ei, 112 nu are cum să-i rezolve problema. Supărată, lovită în orgoliul de proaspăt star în America, Monicuţa a fugit glonţ la poliţie, unde a depus o plângere împotriva celui care-i este încă soţ.

Ce înţelegem noi de aici?

Pey, cred că adultul Irinel vrea să-i demonstreze Monicăi că este încă puştoiaca de 19 ani care a venit cu rata de la Bacău, direct în patul lui de la Izvorani.

Şi, ca să se asigure că realitatea nu va fi ştirbită şi că amintirile vor fi în concordanţă cu adevărul de acum câţiva ani, domnul Columbeanu îi ia tot ce i-a cumpărat de-a lungul celor 4 ani.

Notorietatea, succesul, faima, dar şi maşinile şi "cârpele". Pentru că nu-i aşa, un produs poate fi făcut şi desfăcut de proprietarul de drept.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod