Mihai Albu își revine după divorț. Designerul și Tania Budi, suspect de apropiați

La scurt timp de la divorțul de Iulia, Mihai Albu începe să-și revină și să ia viața de la capăt. Invitat la petrecerea Oanei Roman de weekend-ul trecut, designerul a petrecut toată seara

La scurt timp de la divorțul de Iulia, Mihai Albu începe să-și revină și să ia viața de la capăt. Invitat la petrecerea Oanei Roman de weekend-ul trecut, designerul a petrecut toată seara în compania Taniei Budi.

Cu toate că se plângea de singurătate și dădea de înțeles că vrea să se împace cu fosta soție, acum Mihai Albu pare mai decis ca oricând să înceapă o nouă viață.

Invitat la petrecerea aniversară a Oanei Roman, designerul s-a comportat ca un bărbat liber și a avut și o companie pe măsură.

Partenera de care nu s-a despărțit toată seara a fost Tania Budi, despre care știm că și ea este singură. Deși sunt doar speculații, apropierea dintre cei doi poate fi începutul unei povești de dragoste.

Imediat după petrecere, Mihai Albu a postat pe Facebook  o fotografie în care o ține pe Tania cât mai aproape de el și a adăugat și un comentariu amuzant: ”Mâna de pe Tania Budi nu e a mea”.

Și asta nu este tot. Reporterii WoWbiz i-a surprins pe cei doi în ipostaze suspect de apropiate.

Mihai Albu și Tania Budi au împărțit aceeași masă toată seara și au dansat ca doi îndrăgostiți pe o melodie romantică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod