Mihaela Rădulescu iubeşte cu patimă şi vorbeşte despre copil

Cam acestea sunt direcţiile despre care vorbeşte în ultima vreme diva de la Monaco. Ce-i drept despre prima mai puţin, acum este mai rezervată, însă despre a doua nu face rabat. Nu ştiu ce se

Cam acestea sunt direcţiile despre care vorbeşte în ultima vreme diva de la Monaco. Ce-i drept despre prima mai puţin, acum este mai rezervată, însă despre a doua nu face rabat. Nu ştiu ce se întâmplă neapărat, însă observ o pregătire intensă de revenire atât în cazul Mihaelei Rădulescu, cât şi în cel al Andreei Marin. Dacă a existat o perioadă în care cele două nu prea se mai vedeau sau auzeau la TV, iată că astăzi lucrurile s-au schimbat.

În fiecare zi citim câte ceva despre cele două vedete, iar asta nu este un lucru rău...

decât să-i vedem dedesubturile Simonei Sensual, mai bine vorbim despre cearta celor două. Să ne aşteptăm la reveniri incendiare sau au simţit că le scade cota şi că trebuie să aducă aminte publicului că există?

În fine, vorbeam despre Mihaela Rădulescu. Sinceră să fiu, mi se pare puţin agresivă această dorinţă a ei să demonstreze cât de perfectă este în rolul de mamă şi cum nu o mai interesează pe ea nimic. Îmi vine greu să cred că are viaţa perfectă, că această izolare impusă la Monaco este pe gustul ei şi că dispariţia aceasta din showbizz chiar este o situaţie pe care ea şi-a dorit-o.

Mă întreb dacă nu cumva aceste discuţii despre cât de minunat se simte când îi pregăteşte micul dejun copilului şi cât antrenant este să-l ia în fiecare zi de la şcoală sunt numai nişte formulări menite să o facă şi pe ea să creadă acest lucru.

Sigur, este minunat să ai grijă de copilul tău, iar asta ar trebui să-şi dorească orice mamă, dar atunci când te cheamă Mihaela Rădulescu parcă viaţa arată altfel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod