Marina Dina are silicoane cu gel industrial. Cere despăgubiri!

Peste 200 de românce poartă implanturi mamare care le pun viaţa în pericol şi pot cere despăgubiri cuprinse între 3.000 şi 16.000 de euro de la firma producătoare. Una dintre purtătoarele

Peste 200 de românce poartă implanturi mamare care le pun viaţa în pericol şi pot cere despăgubiri cuprinse între 3.000 şi 16.000 de euro de la firma producătoare.

Una dintre purtătoarele de implanturi mamare de tip PIP (Poly Implants Prostheses), cu gel industrial, produse în Franţa, este şi Marina Dina. Blonda este nemulţumită de implanturile mamare şi este decisă să le schimbe. "O să-mi schimb silicoanele. Sincer, îmi doream să rămân însărcinată şi apoi să fac această intervenţie, însă nu cred că mai pot să amân. O să merg la medic. Nu am probleme, nu am dureri, doar că am un stres să trăiesc cu un lucru care dăunează. Aş vrea să-i dau în judecată, însă, am nevoie de tot felul de acte doveditoare, pe care nu le mai am. Doar certificatul l-am păstrat", a declarat Marina Dina pentru click.ro.

Tribunalului de Comerţ din Toulon a stabilit compensaţii de minimum 3.000 de euro pentru femeile care şi-au pus sănătatea în pericol. Astfel că, până în acest moment, aproximativ 2.000 de femei, din Franţa au primit 3.000 de euro ca despăgubire şi 400 de euro cheltuieli de judecată, ca despăgubire provizorie. În iunie, începe un proces colectiv în Franţa împotriva certificatorului implanturilor. Până la 15 mai, şi femeile din România pot depune documentaţia necesară pentru a fi parte în acest proces, cabinetul de avocatură Benclinov şi Asociaţii susţinând interesele pacientelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod