Mădălina Pamfile îşi înnebuneşte admiratorii cu poze sexy

Asistenta lui Capatos s-a pozat cu o jucărie de pluş, dar nu oricum. Pamfile a ales cele mai indecente poziţii pentru a le testa fanilor imaginaţia. Mădălina a postat zilele trecute pe

Asistenta lui Capatos s-a pozat cu o jucărie de pluş, dar nu oricum. Pamfile a ales cele mai indecente poziţii pentru a le testa fanilor imaginaţia.

Mădălina a postat zilele trecute pe Facebook câteva poze cu un şoricel de pluş pe care îl îmbrăţişează şi îl "iubeşte" cum ştie ea mai bine. Imaginile nu sunt jucăuşe sau cuminţi, ci mai degrabă senzuale şi porno.

Nu ştim dacă "păcătoasa" se pozează aşa din cauza lipsei unui iubit sau doar pentru că este conştientă de calităţile sale fizice prin care îi stârneşte pe bărbaţi.

Cert este c[, Pamfile s-a mai pozat şi în trecut în astfel de poziţii , numai că protagoniştii erau fie prietenele sale, fie căţelul său. Asistenta are mereu grijă să fie în atenţia publicului prin orice fel de mijloace, un plus pentru imaginea ei, dar şi pentru rating-ul emisiunii " Un show păcătos".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod