Isteria Monica Gabor revine!

Tocmai când lucrurile păreau că o iau pe drumul cel bun şi începusem aproape să şi uităm că există Monica Gabor, iată că duduia şi-a făcut iar apariţia. Aseară, târziu în

Tocmai când lucrurile păreau că o iau pe drumul cel bun şi începusem aproape să şi uităm că există Monica Gabor, iată că duduia şi-a făcut iar apariţia.

Aseară, târziu în noapte, fosta divă de Izvorani a coborât din avionul care a adus-o tocmai din îndepărtata Americă. Nu ştim care sunt planurile ei pe termen lung, însă ştim sigur că iar a început cu dramele şi cu sentimentele de mamă rănită.

Spre deosebire de alte dăţi când nici nu voia să audă de ziarişti, acum Monica a răspuns, cu greu, dar a răspuns la câteva întrebări.

Evident, la cele care îi conveneau... cele despre Irina. Băcăuanca a afirmat că îi este foarte dor de Irina şi că i-a fost foarte bine în America. Despre presupusa sarcină nu a vrut să declare nimic, lăsând povestea în coadă de peşte.

Iată cum, începe să se deruleze un nou episod din mega-scandalul Columbenilor care, evident, se va lăsa cu bănuţi de ambele părţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod