Ioana Ginghină, soţia lui Papadopol, s-a îngrăşat de când nu mai joacă în filme

Dacă în cariera TV a luat o pauză, pe plan personal actriţa în vârstă de 36 de ani are planuri mari: să devină mamă pentru a doua oară. Cunoscută pentru rolurile din telenovele precum

Dacă în cariera TV a luat o pauză, pe plan personal actriţa în vârstă de 36 de ani are planuri mari: să devină mamă pentru a doua oară.

Cunoscută pentru rolurile din telenovele precum "Numai iubirea" (2004), "Inimă de ţigan" (2007), "Regina" (2008) sau "Îngeri pierduţi" (2013) difuzate de Acasă TV, dar şi pentru pictorialul sexy din Playboy, din anul 2005, Ioana Ginghină a devenit, cu normă întreagă, casnică, mamă şi soţie. De când este şomeră pe tv, soţia lui Alexandru Papadopol a luat în greutate mai bine de 15 kilograme.

Dacă pe vremea când poza pentru Playboy cântărea 58 de kilograme, acum actriţa a depăşit 70 de kilograme, potrivit Click!.


"Aşa este, am mai pus nişte kilograme, însă nu pot spune că mi-am schimbat garderoba pentru asta, deci nu mă deranjează. Este vorba despre o relaxare pe care o am de ceva timp, de când nu mai filmez şi nu mai am aşa de intens stresul de a fi slabă. Mai ales că îmi doresc să rămân gravidă, deci oricum voi avea mai multe kilograme în plus. Ne mai dorim foarte mult un copil, dar întârzie să apară.

Poate că anul acesta va fi cu noroc. Acum m-am reapucat de alergat în aer liber, aşa că poate voi mai slăbi puţin", a povestit vedeta pentru Click!.

Deşi nu mai are activitate în televiziune, actriţa se concentrează în prezent pe proiectele pe care le desfăşoară în teatru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod