I s-au promis trei proiecte, dar a rămas cu o singură emisiune. Slav, păcălit de Antena 1?

Victor Slav a plecat în această vară de la Pro TV, iar cei de la Antena 1 s-au grăbit imediat să-i facă oferte şi să-l ademenească să semneze cu postul din Băneasa. Iniţial, lui

Victor Slav a plecat în această vară de la Pro TV, iar cei de la Antena 1 s-au grăbit imediat să-i facă oferte şi să-l ademenească să semneze cu postul din Băneasa.

victor-slav-20121107-0391

Iniţial, lui Victor Slav i s-a promis că va fi implicat în trei proiecte la Antena 1, însă cu timpul planul s-a schimbat. S-a vorbit la început că şefii trustului Intact se gândesc la un format de emisiune creat special pentru Victor, iar pe lângă acest proiect, el să fie prezentator la „Dansează printre stele“ şi noul „Burlac“.

Acum, că grila de toamnă a fost definitivată, iar emisiunile au început, nimeni nu mai vorbeşte despre proiectul gândit special pentru Victor Slav, anunţă cei de la Cancan.

Mai mult de atât, vedeta nu este nici prezentator la „Dansează printre stele“, unde a rămas doar coprezentator. În plus, din cauza faptului că s-a împăcat cu Bianca Drăguşanu, acesta nu mai poate fi nici protagonistul show-ului „Burlacul“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod