Dragoş Dolănescu: „Ionuţ, fratele meu, a vândut droguri în Australia“

Războiul dintre fraţii Dolănescu pare unul fără sfârşit, Dragoş şi Ionuţ neratând nicio ocazie de a se ataca reciproc. Recent, Dragoş a spus despre fratele lui că a vândut droguri în

Războiul dintre fraţii Dolănescu pare unul fără sfârşit, Dragoş şi Ionuţ neratând nicio ocazie de a se ataca reciproc. Recent, Dragoş a spus despre fratele lui că a vândut droguri în Australia, fapt ce a cauzat moartea tatălui lor.

dragos si ionut dolanescu

„Vreau să spun adevărul care l-a condus pe tatăl meu, Ion Dolănescu, la moarte. Ce s-a vehiculat despre Ionuţ, cu ce s-a ocupat în Australia, este complet adevărat. Şi tata ştia. Ionuţ s-a schimbat de când s-a împăcat cu Maria Ciobanu, mama lui, în 1995, într-un turneu în străinătate.

S-a întors în ţară total diferit, cu o altă atitudine faţă de Ion Dolănescu. A cerut partea lui din avere, iar tata i-a dat nişte apartamente şi maşini, pe care Ionuţ le-a vândut înainte să plece la Las Vegas, unde s-a căsătorit cu Maria. Amândoi au stat la sora lui, Camelia, până când le-au ieşit actele să plece în Australia. Vorbim deja de 1997, când a plecat definitiv din România. Plecarea lui a fost o lovitură foarte mare pentru Ion Dolănescu, mai ales că a vândut tot ce primise.
Atunci, tata a început să bea foarte mult. Ionuţ era copilul pe care el l-a crescut, i-a schimbat scutecele, i-a dat tot ce avea mai bun. Apoi, fratele meu a plecat în Australia şi acolo a început să aibă relaţii cu nişte chinezi şi să facă afaceri, să vândă droguri“
, a spus Dragoş Dolănescu la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod