De ce divorţează fostul portar Bogdan Stelea de Mirela

După o căsnicie care a durat şase ani, cei doi soţi au depus actele la notar pentru a oficializa despărţirea. Pelinel-Boureanu nu este singurul cuplu celebru care a anunţat că se destramă

După o căsnicie care a durat şase ani, cei doi soţi au depus actele la notar pentru a oficializa despărţirea.

Pelinel-Boureanu nu este singurul cuplu celebru care a anunţat că se destramă în aceasta primăvară. Fostul portar Bogdan Stelea (46 de ani) şi designerul Mirela Stelea (35 de ani) au anunţat că se despart. Ca şi în cazul soţilor Pelinel-Boureanu, anunţul a fost făcut tot pe Facebook. "Dragii mei, am hotărât de comun acord, Bogdan şi cu mine, să divorţăm după şase ani de căsnicie.

Nu a fost deloc o decizie uşoară. Nu dorim să dezbatem acest subiect pentru că niciodata nu am făcut un spectacol public din viaţa noastră de cuplu. Vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna. Va mulţumesc pentru susţinere!," a fost mesajul postat de designer pe reţeaua de socializare.

Apropiaţii cuplului spun că dorinţa Mirelei de a-şi clădi o carieră ca designer vestimentar a reprezentat o mare piedică în relaţia lor şi motivul principal care a dus la divorţ, potrivit Click.

Nu este însă singura dată când cei doi au vrut să despartă. În 2008, la câteva luni după ce s-au căsătorit civil, Mirela a depus o cerere de divorţ de la Judecătoria Sectorului 1. Motivul care a determinat-o pe Mirela să ceară divorţul ar fi fost dat de infidelităţile fostului portar. Cei doi însă s-au împăcat, iar cererea a fost retrasă la scurt timp. Se zvoneşte însă că problemele din 2008 nu au rezolvate şi că au contribuit la despărţirea dintre cei doi. Decizia de separare este acum definitivă, iar cei doi au depus deja la notar actele în vederea dizolvării căsniciei, care se va pronunţa în luna mai.

Mirela şi Bogdan Stelea au o relaţie din 2006 şi s-au căsătorit în 2008.

Acesta nu este primul mariaj al fostul Portar. Dana Badea este femeia cu care fostul sportiv s-a căsătorit în 2003 şi care i-a dăruit şi un fiul. Au divorţat după numai un an. Stelea a mai avut o relaţie şi cu Lili Sandu pe care a cerut-o de nevastă, s-au logodit, dar în iarna lui 2005 s-au despărţit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod