Daniela Crudu riscă să-şi piardă slujba?

Asistenta lui Capatos este implicată în cel mai mare scandal sexual din ţară. Se pare că, Daniela făcea parte din reţeaua Andreei Marta. Zvonul a ajuns şi la urechile şefilor de la Intact

Asistenta lui Capatos este implicată în cel mai mare scandal sexual din ţară. Se pare că, Daniela făcea parte din reţeaua Andreei Marta. Zvonul a ajuns şi la urechile şefilor de la Intact Media, fapt ce îi determină să ia măsuri drastice în ceea ce o priveşte.

Nu ştim exact cum face Daniela Crudu, dar  cert este faptul că nu reuşeşte să scape de scandalurile sexuale în care este personaj principal. De curând, asistenta tv a apărut în dosarul reţelei de prostituţie a Andreei Marta, figurând ca una dintre "premiante". Şi chiar dacă a negat orice implicare în acest scandal, surse din Antena 1 suţin că, de data aceasta, şefii trustului nu vor să o mai ierte.

Anul trecut, Daniela a mai fost implicată într-un scandal cu Leo de la Strehaia, care susţinea că i-a oferit 10.000
de euro pentru o noapte de amor. Atunci, a fost dată afară de la 'Neaţa", dar angajată la "Un show păcătos".

"Dacă se dovedeşte, într-adevăr, că Daniela e implicată în reţeaua de prostituţie, ea va pleca de la "Un Show Păcătos"! Eu i-am luat apărarea în scandalul cu Leo de la Strehaia, convins fiind că este nevinovată. Am scăpat-o de şomaj. Sper
să nu fie adevărat pentru că va avea probleme", spune Capatos pentru Antena 2.
Cruduţa nu recunoaşte însă nimic din tot ce se petrece şi susţine că nu a avut nicio legătură cu această Marta.
Surse din echipa Intact au declarat pentru Libertatea, că aceasta va fi dată afară pe 2 august, şi nu din cauza
iubitului gelos, ci pentru că şefii nu o mai vor.
Pe de altă parte, Dan Capatos a declarat într-una din emisiunile sale, că Daniela o va înlocui pe Simona Gherghe cu
o altă producţie tv pe timpul vacanţei. Date fiind circumstanţele, nu ştim dacă această emisiune va mai fi realizată cu sau fără Cruduţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod