Cotabiţă, dietă şoc. Cântăreţul a slăbit 10 kilograme pentru un show TV

Artistul în vârstă de 58 de ani este determinat să piardă în greutate pentru revenirea în televiziune, care va avea loc în această toamnă. Pentru acest lucru, Cotabiţă urmează o dietă

Artistul în vârstă de 58 de ani este determinat să piardă în greutate pentru revenirea în televiziune, care va avea loc în această toamnă. Pentru acest lucru, Cotabiţă urmează o dietă personalizată recomandată de nutriţionist care l-a scăpat, în doar trei săptămâni, de 10 kilograme.

Dieta cântăreţului se bazează pe carne slabă şi alimente light, toate acestea atent cântărite. Pentru a slăbi artistul nu are voie să mănânce mai mult de 150 de grame de carne la o masă, de preferat pui, curcan, vită sau peşte, preparat la cuptor sau la grătar, scrie Click.ro.

Dacă vrea să consume ouă, Cotabiţă le poate mânca fierte şi nu mai mult de două la o masă. Artistul mai are voie 75 grame de telemea light sau 100 grame de mozzarella. Dacă chiar îi e poftă de pâine, trebuie să se mulţumească cu doar 2 feliuţe de de pâine de secară la o masă. Poate însă compensa cu trei felii cu 50 grame de piept de pui sau curcan presat, fie cu 50 grame de somon afumat. Indiferent ce alege să consume la o masă dintre aceste alimente, Cotabiţă mai poate pune lângă ele nişte legume.
La desert, artistul trebuie să se limiteze doar la fructe, şi acestea tot cântărite: nu mai mult de 150 grame o porţie.

Din toamnă, Gabriel Cotabiţă va face parte din juriul show-ului pentru copii KIDSing, produs de Kanal D. În juriu mai sunt Antonia şi Wilmark.

Foto: Mediafax/Click.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod